Olcay Gulsen vindt BLVD-collega’s nog steeds ‘zielig’

Olcay Gulsen heeft Ruben NicolaiLuuk IkinkAran Bade en Mark Koster nog steeds niet vergeven voor de uitzending waarin op kritische wijze haar faillissement werd besproken. Dat laat ze blijken in de nieuwste Weekend. Gulsen lijkt nog altijd met het grootste plezier aan de desk te staan. “Ik kijk er wel positief op terug. Die uitzending waarin ik werd aangevallen over het faillissement van mijn bedrijf vind ik nog steeds laag bij de gronds en zielig maar ik ben er wel overheen gestapt.

Het is in de uitzendingen niet te merken dat ze haar collega’s laag bij de gronds en zielig vindt. “Ik heb volgens mij laten zien dat ik een professional ben, óók als zij dat niet zijn.”

Nicolai sprak zich vorige maand nog uit over de bewuste uitzending. Hij gaf aan dat alles in de soep is gelopen. “We wilden haar op een zilveren presenteerblaadje afleveringen bij Talpa. Ik zweer het je. Als het was gegaan zoals ik, Luuk en Aran Bade ook voor ogen hadden“, zei hij.

Hoe zit het dan weer met de geruchten dat Olcay Gulsen en Ruben Nicolai het meer dan gezellig hebben met elkaar? Zij zegt in de Weekend: “Die geruchten heb ik vaker gehoord. Wij zijn leuke collega’s, maar nee: we hebben niet gezoend met elkaar en ik ben ook nooit verliefd op hem geweest.

Ze vindt Nicolai niet aantrekkelijk. “Hij is niet het type man waar ik op zou vallen“, zegt ze. “Hij is zo’n eeuwige tiener. Zo’n lang-leve-de-loltype, en ik denk dat ik serieuzer ben dan dat.

Lees ook: Olcay Gulsen vindt collega-sterren RTL Boulevard laf (27 juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen