Olcay Gulsen vindt collega-sterren RTL Boulevard laf

Het zit Olcay Gulsen nog steeds hoog dat ze begin mei werd bekritiseerd in haar eigen RTL Boulevard. Ze was blij dat Peter R. de Vries het voor haar opnam, maar vindt haar collega’s die aan de desk stonden laf. Dat zegt de presentatrice deze week in Grazia. “Er waren andere collega’s die me na de uitzending appten: ‘Supervervelend wat er net gebeurde, het was léuk bedoeld.’ Had dan je mond opengetrokken toen je net achter de desk stond. Beetje laf om dat achteraf te gaan zeggen.

Gulsen heeft het dus over Mark KosterRuben NicolaiLuuk Ikink en Aran Bade. Zij bespraken aan de desk de verdachte transacties voorafgaand aan het faillissement van haar modebedrijf SuperTrash.

De Vries ging als de juridisch adviseur van Gulsen regelrecht tegen hen in. “Mensen roepen ook: ‘Peter heeft een dubbele pet op’, aangezien zijn zoon mijn advocaat is. Maar het was geen eigenbelang van Peter. Hij is altijd straight. Hij kent het dossier als geen ander. Weet van de hoed en de rand.

Ze werd emotioneel toen ze zag hoe De Vries het voor haar opnam. “Nog nooit eerder heeft iemand het zo voor me opgenomen in de media. Daar werd ik emotioneel van.

Waarom wilde Boulevard haar dan pijn doen? “Wat pijn doet, is dat ik, op het moment dat bekend was dat ik naar Talpa ging, door mijn eigen collega’s bij RTL te grazen ben genomen. Het voelde alsof het onderdeel was van één groot spel.

Ik kan me absoluut niet vinden in de manier waarop dat bij RTL Boulevard is besproken. Ik heb superhard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld. Het voelde als een trap na die ik niet verdien.

Het Grazia-interview met Olcay Gulsen kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Peter R. de Vries compleet uit zijn plaat: ruzie in BLVD (4 mei)
Groeiende ergernis over dubbele pet Peter R. de Vries (4 mei)
Angela de Jong: ‘Peter R. de Vries niet onafhankelijk’ (5 mei)
‘Dubbele pet Peter R. de Vries beschadigt Boulevard’ (6 mei)
Beau plaagt Peter R. de Vries met woedeaanval (7 mei)
Bridget Maasland: ‘RTL Boulevard naait Olcay Gulsen’ (7 mei)
Olcay Gulsen terug in BLVD: ‘Het was karaktermoord’ (9 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen