Olcay vraagt Dionne naar Humberto, moet gelijk pand uit

Dionne Stax had gisteren haar aller-, allerlaatste Journaaluitzending. Ze luidde het Zesuurjournaal uit met een kleine snik in haar stem. Voorafgaand aan haar afscheid stond ze meerdere media te woord over haar vertrek, waaronder RTL Boulevard en Shownieuws. Waar Shownieuws zich naar eigen zeggen keurig hield aan de eis om niets over haar privéleven te vragen, deed Boulevard-verslaggeefster Olcay Gulsen dat niet. Ze vroeg iets over haar ex-minnaar Humberto Tan.

Stax maakt de overstap naar AVROTROS, waar ze onder meer elke maandag tot en met donderdag een show gaat maken op NPO Radio 1. Voor de vrijdaguitzending zou uitgerekend haar ex-minnaar Tan in huis gehaald worden.

Gulsen wilde graag van Stax weten hoe dit zit, maar kreeg nul op rekest. “Toen ik daar naar vroeg moesten de camera’s echt uit en moest ik het pand verlaten. Mijn hoofd staat daar nu ook op een rood bord met een streep erdoorheen. ”

Zowel RTL Boulevard als Shownieuws vroegen Stax ook of ze voor haar nieuwe werkgever AVROTROS het Eurovisie Songfestival gaat presenteren en het lijkt zo klaar als een klontje dat ze dat gaat doen.

Ja, weet je, ik ga helemaal niets daar aan toevoegen. Je blijft het proberen, hè? Het is wel heel aandoenlijk dit“, zei ze tegen Gulsen.

Update maandag 26 augustus om 13.55 uur – De NOS laat weten dat ze Olcay Gulsen het pand helemaal niet heeft uitgestuurd. Het was volgens de omroep een grap van de Boulevard-verslaggeefster.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen