Olcay vraagt Dionne naar Humberto, moet gelijk pand uit

Geplaatst op za 24 aug 2019 om 8:30

Dionne Stax had gisteren haar aller-, allerlaatste Journaaluitzending. Ze luidde het Zesuurjournaal uit met een kleine snik in haar stem. Voorafgaand aan haar afscheid stond ze meerdere media te woord over haar vertrek, waaronder RTL Boulevard en Shownieuws. Waar Shownieuws zich naar eigen zeggen keurig hield aan de eis om niets over haar privéleven te vragen, deed Boulevard-verslaggeefster Olcay Gulsen dat niet. Ze vroeg iets over haar ex-minnaar Humberto Tan.

Stax maakt de overstap naar AVROTROS, waar ze onder meer elke maandag tot en met donderdag een show gaat maken op NPO Radio 1. Voor de vrijdaguitzending zou uitgerekend haar ex-minnaar Tan in huis gehaald worden.

Gulsen wilde graag van Stax weten hoe dit zit, maar kreeg nul op rekest. “Toen ik daar naar vroeg moesten de camera’s echt uit en moest ik het pand verlaten. Mijn hoofd staat daar nu ook op een rood bord met een streep erdoorheen. ”

Zowel RTL Boulevard als Shownieuws vroegen Stax ook of ze voor haar nieuwe werkgever AVROTROS het Eurovisie Songfestival gaat presenteren en het lijkt zo klaar als een klontje dat ze dat gaat doen.

Ja, weet je, ik ga helemaal niets daar aan toevoegen. Je blijft het proberen, hè? Het is wel heel aandoenlijk dit“, zei ze tegen Gulsen.

Update maandag 26 augustus om 13.55 uur – De NOS laat weten dat ze Olcay Gulsen het pand helemaal niet heeft uitgestuurd. Het was volgens de omroep een grap van de Boulevard-verslaggeefster.

Foto: RTL
79 Reacties op “Olcay vraagt Dionne naar Humberto, moet gelijk pand uit”


 1. Sjors van Kempen

  Dionne is toch een beetje het afvoerputje van Hilversum.

 2. Flexi

  Ze had gewoon haar benen bij elkaar moeten houden en nee moeten zeggen, maar destijds leek het haar blijkbaar opportuun om met een getrouwde vent te ketsen.
  Maar nu heeft ze haar dokter, dus tijdelijk minder ontevreden. Vrouwen zijn altijd op zoek naar een betere deal en hebben daarbij lak aan moraliteit of ethiek.

 3. New Jersey

  Gulsen is een boefje

 4. Fox Mulder

  Ik heb het vermoeden dat haar volgende vriend zomaar eens Toine kan heten (ze is tenslotte blond) of in de directie zit bij AvroTros.

 5. Curryworst

  Hoe zat het ook alweer tussen Turkje Gülsen en Edgar Davids?
  Of die vage criminele ex van haar?
  Vragen, vragen, vragen.

 6. Harige Harrie

  Dit soort dames ruilen hun man direkt in als ze er beter van worden. Hoeveel moraal heb je als je willens en wetens vreemd gaat met een getrouwde vent!
  Maar owee als haar lieftallige man van dat ogenblik buiten de pot piest.

 7. JAN

  Flexi Iedere getrouwde man of vrouw komt wel eens in de verleiding
  en als je voor iemand valt, heb je dat soms niet meer in eigen hand, en laat je je heel snel gaan! kan bij u ook gebeuren ,een mens is niet van steen , en zeg eens eerlijk, een slippertje is toch wel eens lekker!!

 8. Flexi

  Heet je nu weer Jan, west? Je stompzinnige schrijfsels met al die komma’s herkent men van een kilometer afstand.

 9. Grace321

  Omdat het waar is….

 10. Jantje

  Gewoon vol houden en niet over praten zodat het bij elk interview tot in lengte van jaren naar gevraagd kan worden. Levenslang met stress in live TV uitzendingen in angst dat er iemand over begint. Tot Dione op haars 60e eindelijk beseft dat deze strategie een doodlopende weg is. Geef gewoon openheid van zaken of verdwijn van TV als je de prijs van de roem niet wil betalen.

 11. Gawa

  Sja de mediawereld is niet alleen maar lache lache he. Met dr uitgestreken acteerponem.

 12. Ik wilde dit even kwijt.

  Gulsen is een brutale trut, zit altijd overal door heen te roepen bij RTLB.

  Als er van tevoren afgesproken is geen persoonlijke vragen, waarom doet ze het dan wel?…dom wijf !!

  Laat ze ook maar bij de radio gaan werken, dan zijn wij er vanaf op de tv.

 13. Pietpiet

  Onbegrijpelijk dat Dionne steeds de schuld krijgt. Zij was vrijgezel dus haar is niets te verwijten. Tan daarentegen was de schuldige, omdat hij zelf zijn huwelijk bewust op het spel zet. Hij is volwassen, hè. Op Temptation Island krijgen toch ook niet de verleiders de schuld? Hoeveel mensen zijn er niet getrouwd terwijl het huwelijk niks voorstelt? Olcay had het gewoon aan Humberto moeten vragen, hij is degene die zich moet verantwoorden. Dit is zo vreselijk seksistisch, te doen alsof de vrouw per definitie de verleidende slechterik is. Als Dionne getrouwd was, en Tan niet, had hij dan ook de schuld gekregen?! Natuurlijk niet!

 14. Pietpiet

  PS: ik bedoelde in plaats van huwelijk: samenwoont/een relatie heeft. Voordat iemand zegt dat Tan geen briefje heeft gehaald bij de gemeente.

 15. Bart

  Het is natuurlijk wel een beetje raar dat Dionne een nieuw programma krijgt en dat uitgerekend Humberto dat zelfde programma op vrijdag gaat doen. En dat dit ook mag van RTL. Daarmee misschien al vast voorsorterend op einde contract na komend tv seizoen?

 16. Bart

  Over Het Songfestival, dat worden dus Dionne Stax en Jan Smit. Gezien de reactie van Eva gisteren zou zij wel eens de 3e presentator kunnen zijn. Ik denk dat er in elk geval over gepraat word.

 17. #NPO Kijker#

  Gisteren Hazes en nu Stax.

  Wat een laag niveau heeft Boulevard.

 18. Martijn

  Heel flauw. Over Humberto wordt niet gesproken bij Boulevard en hem wordt nooit iets gevraagd, en Dionne hier over lastig vallen. Blij dat die Olcay binnenkort weg is bij Boulevard.

 19. Bart

  @Martijn Humberto is hier wel om gevraagd bij Boulevard. Door Aran Bade.

 20. Wyatt

  Waarom komt zij er zonder kleerschuren vanaf.

  Er is een naam voor dit soort vrouwen… S L E T.

 21. Paulus

  Flexi, ben jij zelf ook zo?

 22. robb

  Goed gedaan Dionne zo moet je ze aanpakken .

 23. Huismaker

  Die Gulsen komt bij mij over als een uiterst onsympathiek mens. Alles voor de centen en de aandacht. “Haar”bedrijfjes die als een kaartenhuis instorten of grote bekken geven. Weet niet of dat de Turkse mentaliteit is, maar het komt eng over.

 24. Sanne hi

  Dionne speelt de vrome onschuld met haar zogenaamde onschuldige blik. Ze is een gehaaide dame die duidelijk weet wat ze wil en hoe ze dat moet bereiken. En dat ze via mannen. Haar talent is zwak qua presentatie en onderbouwing. Dat compenseert ze met strakke kleding waar haar wulpse vormen goed in uit komen. Ze gebruikt haar verschijning om haar andere zwaktes te maskeren. Zou ze ergen niet heel onzeker zijn over haar presentatie kwaliteiten als je kijkt naar andere presentatrices die het beter doen.

 25. Whitedog

  Ze is zo als doe Olcey, zo vals.

 26. Lariekoek

  Waarom wilt Olcay ‘oude koeien uit de sloot ‘ halen? Kennelijk zijn er meer Nederlanders geïnteresseerd. In ieder geval is Dionne Stax niemand enige uitleg verschuldigd en ook Humberto Tan niet (behalve aan zijn vriendin).

 27. Ron

  @Huismaker: goede beschrijving. Onderschrijf ik volledig.

 28. Ronald

  Nogmaals: vervang dat Olcay mens. Iedere keer dat ik dat mens zie, denk ik alleen maar aan d’r voormalige personeel wat ze in de shit heeft laten zitten.

 29. Ron

  Nog even weg en dan is ze onzichtbaar bij Talpa. Ik denk nog ruim 2 weken…

 30. Leo

  Ingewijden weten het: Stax een stiekemerd.
  Stille wateren hebben diepe, vaak smerige gronden.

 31. Pol

  De enige job waar zij goed in is, is een blow job

 32. de media

  Stax heeft een prachtige 12 jarige loopbaan achter de rug met 1 smetje Tan en daarmee zal ze altijd geconfronteerd worden.

 33. JohanV

  Dionne is een prachtige en sympathieke vrouw. Goed dat er nu een rode streep staat door het hoofd van Gulsen! En privé is privé, dat geldt voor iedereen.

 34. Cobweb

  Olcay is een heel leuk en lief mens, laat haar met rust. Stax is hier de afgelikte boterham, en songfestival, aub niet zeg, dat kan Stax echt niet. Jan Smit en Ilse de Lange moeten dat doen.

 35. Paul

  @Cobweb
  Smit en De Lange moeten maar even ons land over de hele wereld onvergetelijk voor luhl zetten?

 36. Vraagteken

  #de media#

  Juist, mijn vader zei het vroeger al, een goede naam ben je zo kwijt, maar een slechte daar kom je nooit meer van af.

 37. Cafeine

  Flexi, 8.39 uur. Nee mannen zijn heilige boontjes. Droom jij lekker verder. Je kunt wel alles op vrouwen afschuiven maar Dombo stak zijn slurf er maar wat graag in.

 38. Booster

  Het is niet aan ons over andere mensen te oordelen en professionaliteit is ver te zoeken in de media!!! Verslaggevers en verslaggeefsters kunnen beter hun verstand verhogen door met hun werk bezig te houden en niet voor soap bladen te spelen en anders kunnen zij liever porno actrices worden als zij zo laag over een andere persoon oordelen.

 39. Ceetje

  Tot nu toe is er geen enkel bewijs voor wat er is gebeurd. Maar wat zijn we toch lekker allemaal aan het blaten en oordelen over anderen en dingen die we gelezen hebben in de T en de P. Zielige figuren hierdoor dat blijkbaar nodig hebben om zichzelf beter te voelen.

 40. Meningloos

  Jeetje, I agree with Ceetje! Wat een domheid wordt hier gepost. Je oordeel vormen over alle vrouwen of alle Turken op basis van wat? In ieder geval iets met afgunst. Inderdaad heel zielig!

 41. dennis

  Dione moet eerst ervaring opdoen, en dus niet nu het songfestival presenteren.
  Onderaan beginnen meisje, moeten we allemaal.

 42. Barbara

  @dennis: Dame heeft het journaal gepresenteerd, is dat onderaan beginnen?

 43. man pan

  Ehhmm Olcay Gulsen, als iemand wat over je faillissementen vraagt dan is het meteen ook huilie huilie..

 44. Robbert

  Wat bemoeit iedereen zich overal mee. Al gaat ze iedere dag met een andere vent. Het is haar leven. Wat een moraalridders hier. Ik beoordeel haar op de kwaliteit van haar werk. En dat is van prima kwaliteit. Bravo Dionne!

 45. Pietpiet

  @ Barbara Het journaal presenteren is andere koek dan het songfestival. Je kunt het beter vergelijken met het verslaan van evenementen als de Amerikaanse verkiezingen, de Vierdaagse, uitslagavonden, of het beoordelen van antiek. Jantje Smit is ook geen presentator maar zanger en ik vind dat hij laat zien dat hij het bij zingen moet laten. Dionne heeft bewezen dat ze het kan en is een hele prettige verschijning, ook belangrijk, geen radiohoofd als Humberto. Chantal misschien, al vind ik haar meer een musicalster dan presentator. Eva is een echte journalist, of je haar een showprogramma moet laten doen? Ik vind dat ze zich daarin eerst moet bewijzen.Als je het mij vraagt: Wendy van Dijk erbij. Zij kan het en heeft ervaring in dergelijke shows. Misschien Beau erbij. Linda is te oud en inmiddels ook geen prettige verschijning meer. En Ilse mag best als erkenning een rol krijgen maar is natuurlijk geen presentator.

 46. Pietpiet

  Onbegrijpelijk trouwens dat Wendy geen kans maakt, ook al had ze bij de NPO gezeten, door een stel schapen dat geruchten na gaat praten.

 47. Wyatt

  Wat een grap die h0er wordt symphatiek genoemd.

  Maar ze loopt wel een man met gezin te verleiden met haar slutty gedrag.

 48. Harry

  @Pietpiet Wat vind je van Frits Sissing? Zit bij de omroep en presenteert af en toe live-evenementen.

 49. Lies

  @pietpiet: euhm…. Amerikaanse verkiezingen, vierdaagse of antiek? Mag ik een hulplijn bellen? Voor jou?

 50. Quint

  Nou als die viezige Stax het songfestival gaat presenteren staat Nederland compleet voor schut. Iedereen weet toch dat ze gek is op getrouwde kerels om er beter van te worden. Eva Jinek en Ilse De Lange hebben klasse en zijn mooie vrouwen waar je als land wel mee kan pronken.

 51. Erwin

  Dionne is een professionele topvrouw en zou Eurovision zonder haar NOS keurslijf geweldig doen. Alles beter dan Jan Autocuefaal Smit.

 52. glenna

  Laat haar met rust. Doeislief.. mensen met die rare antwoorden. En waarom het slaat toch nergens op iedereen mag doen wat ie wilt met z’n leven..dat heet genieten het leven is al zo kort ..en Humberto had ook niet moeten zwaffelen ..olcay is ook niet perfect

 53. Pietpiet

  @ Lies Ik wil best jouw hulplijn zijn, hoor, toegeven dat je dat nodig hebt is knap. Google Amerika kiest, Van Onschatbare Waarde en kijk haar verslag van de Vierdaagse in het NOS- journaal en je bent weer helemaal bij. Succes!

 54. Pietpiet

  @ Quint Je bent het schandaal van Ilse met Waylon (financieel, ruzie) en Eva met Bram (belangenverstrengeling) vergeten zeker? Zo heeft iedereen wat. Kijk naar haar onbevangen manier van presenteren en haar leeftijd en voorkomen, en je weet dat Dionne het zeker ook bij jongeren veel beter zal doen.

 55. Pietpiet

  @ Harry Frits vind ik zeker een betere keuze dan Jan Smit! Maar toch vond ik hem wat beter op z’n plek bij Opsporing Verzocht dan bij Maestro of Musical Awards ofzo. Hij heeft gewoon niet dat enthousiasme of enthousiasmerende voor mij. Ik vind hem denk ik wat te zakelijk. Dan heb ik liever Eva, die ook lekker hysterisch en gek kan doen. Het songfestival moet je toch ook met een korrel zout nemen…

 56. Harry

  @ Ben het met je eens! Goede presentator, maar net iets te zakelijk voor het ESF.

 57. Henk

  @Pietpiet
  Oprotten met je gespam!

 58. Iemand

  Dionne Stax. De zoveelste zichzelf overschattende ultra saaie nietszeggende en qua uiterlijk doorsnee BN’er..

 59. anoniem

  Om onze maaginhoud binnen te houden, is het maar beter de bedgeheimen van het mediapark niet openbaar te maken.. :-)

 60. Trim

  Tja, knappe man die zo’n mooie dame kan weerstaan hoor als zij zich zowat aanbiedt.. kun je nog zo’n goed huwelijk hebben maar de meesten hebben echt niet zo’n lekkere vrouw als Dionne.. en helemaal als je huwelijk in een flinke dip zit is het vlees zwak.. Kan het hen beiden niet kwalijk nemen, dat heet lust, pure lust. Iets wat in de meeste huwelijken na zoveel jaar wel tot het vriespunt is gedaald.

 61. Jip doet Janneke

  Nou, Trim, dat valt reuze mee. Ik vind Stax maar een boeretrien.en bepaald niet aantrekkelijk. Mijn Janneke daarentegen is een pittige slanke meid met alles erop en eraan. Zou ik niet gauw inruilen voor zo’n boerderijdier als Stax.

 62. Martijn zaadslikker

  Lekker belangrijk dit, Dionne Stax is netzoiets als die vrijwilligster die kwam voorlezen; de voorlees moeder zeg maar….

  Maarja als je je ziel verkooot voor wat faam wordt dit o zo belangrijke nieuws bij de onschuldige medelanders keihard door de strot geramd. Net zo als bij ganzen die vergemest worden: trechter erin en hup!!!

 63. Henkie

  Stax houd van lange dikke donkere. Niks mis mee ik zweer ook bij donkere.

 64. toxilogic

  God mag weten wat de NPO ziet in dit leugenachtige scheinheilige ‘domme’ blondje. Zeker weten dat Peter vd Vorst zich wel 3x bedenkt eer hij Stax een aanbieding doet, zou namelijk meteen het nivo van zijn RTL stal omlaag brengen. En dat wil wat zeggen.

 65. Bar

  Wat een vreselijke negatieve reacties!
  Bemoei je niet met het privé van anderen!
  Vaak zien jullie de balk in jullie eigen oog niet, maar wel de splinter in dat van de ander!
  Hou op met die onaardige commentaren!

 66. Carola

  Stax is een geniepige homewrecker met haar bananen neus. Iedereen die denkt dat zij het Eurovisiesongfestival kan presenteren is gestoord dat kan echt niet.

 67. Paul

  Carola, wat is je cupmaat?

 68. Warmhè

  Dionne Stax, de vrouw die het nét niet heeft…

 69. Petra

  Hou je benen bij elkaar bij getrouwde mannen.
  Krastientje

 70. Vera

  Dat is gewoon iets dat altijd bij Hilversum hoorde, men noemt dat ook wel het Gooische Matras.

 71. TomTom

  Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Het enige wat ik, ook ‘n zondaar, wil toevoegen aan de Dionne Stax discussie is dat ik haar zo monotoon, uitdrukkingsloos vind. Welk programma ze ook presenteert, het is steeds diezelfde vlakke stem in een droeve, niet warme verpakking. Da’s goed voor het NOS-journaal maar past niet bij andere programma’s.
  Een aardige verschijning (alhoewel dat ook wel meevalt) compenseert dat m.i. niet.

 72. Ruud

  Stax is gewoon een kwartjesh0er. Niks mis mee verder.

 73. BRAAK

  de pot verwijdt de ketel dat die zwart ziet.

 74. Truus

  Is die zwitserse Momo niets voor Dionne?

 75. TomTom

  @Braak: een pot die een ketel verwijdt. Dat vraagt om een nadere toelichting.

 76. No. 14

  Ik zag laatst Olcay uit het appartement van Humberto wegsluipen. Waarschijnlijk eerst een diepte-interview gedaan?

 77. Snake Charmer

  Ik zag Dionne uit een parenclub komen.

 78. Ano

  Olcay gulsen zit zelf vollop aan de coke 🤔👀

 79. Bennie

  Het is allemaal nogal hypocriet.

  De hoofdredacteur van de NOS doet deze week een beroep op de advocatuur vanwege het niet aanwezig mogen zijn bij een schouw in een strafzaak.

  Omgekeerd mag een actualiteitenprogramma van diezelfde NOS geen vragen stellen aan een presentatrice over haar liefdesleven. Ze hoeft hier niet op te antwoorden, maar waarom mag ze de vraag niet krijgen?

  Hoe komt dit? De communicatie-afdeling van de NOS regisseert dit. Verzoeken om presentatoren te interviewen moeten eerst worden voorgelegd. Daarna worden er afspraken gemaakt. Anders geen interview.

  Persvrijheid?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.