Martien Meiland terug op SBS 6: ‘Ik wil die ring hebben!’

Geplaatst op ma 26 aug 2019 om 15:45

Dé verrassing van het afgelopen tv-seizoen is vanavond alweer terug op de buis: Chateau Meiland met de excentrieke kasteelheer Martien Meiland. De première van het nieuwe seizoen komt op een mooi moment, want de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring is losgebarsten en één ding is zeker: de Meilandjes willen die ring pakken. “Ik wil op dat podium staan met die meiden! Dan ga ik helemaal uit mijn plaat“, liet de realityster vanochtend weten in de show van Giel Beelen.

Chateau Meiland begint weer met veel hysterie, belooft hij. “Ik heb de eerste aflevering al mogen zien. Die krijgen we meestal één week van tevoren. Het is weer hilarisch. Ik zit weer in de auto met Erica en het gaat weer helemaal fout op de snelweg. We hebben ook een soort verbouwing, maar dan op een heel andere plaats.”

Hoe waakt Meiland voor overkill? “Dat zijn wij zelf. Ik zei het al: we kijken heel erg uit naar het najaar. Op 16 december krijgen we de laatste gast en zijn we drie weken vrij. Daarna gaat het circus weer beginnen.”

Nu laat John de Mol hem ook een programma presenteren: Cash or Trash. “Het zijn ook even van die afleidingsdingen. Dan ben je even met iets anders bezig en dat is ook wel prettig.”

Wat wil hij nog meer doen op tv? “Dat weet ik niet. Er worden me natuurlijk wel dingen aangeboden, maar ik heb altijd gezegd: ik ga alleen maar dingen doen die ik zelf héél erg leuk vind en waar ik zelf honderd procent achter sta. Dat is belangrijk.”

Een eigen talkshow? “Nou, nee hoor. Het lijkt me nog wel heel leuk om een keer achter zo’n leuke desk te staan, bij Linda de Mol en Ik Hou Van Holland. Ik vind haar zo leuk.”

Meiland zit vanavond ook voor de buis om te kijken naar de seizoensopener. “Er gaat sowieso heel veel wijn bij.”

Chateau Meiland is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS
38 Reacties op “Martien Meiland terug op SBS 6: ‘Ik wil die ring hebben!’”


 1. Kird

  Het meest overdreven karikatuur van een homo dat ik ooit gezien heb 😴

  Zo vreselijk nep en verwijfd en overdreven

  Dat iemand hier daadwerkelijk in trapt ??

  Wat is nederlandse toch lachwekkend triest slecht Zeg

 2. Corrie

  Laten we hopen dat hij niet de Televisierring wint. Leuk programmaatje hoor. Niets mis mee, maar een ring?? Nee dat gaat veel te ver.

 3. Flippo

  Tweede seizoen te snel op de buis, hier hadden ze in jan/febr mee moeten beginne, SBS6 verschiet in een paar weken al zn kruit

 4. Lies

  Martien, het is jou en de meiden van harte gegund!
  Maar het is nog geen gewonnen race. Zo dacht iedereen dat de Luizenmoeder er vorig jaar met de Ring vandoor zou gaan.
  En een tip: zeg niet over ja tegen. Blijf een beetje exclusief….. aan een desk in een studio deel te nemen aan domme spelletjes show. Blijf nuchter!!!

 5. pip

  Ik hoop dat die ring naar iemand gaat die hem verdiend wat moet die doorgedraaide homo met die ring .

 6. Peanut

  Ik kan er niet tegen. Leuk dat iedereen hem zo fantastisch vindt, maar de haren in mijn nek gaan overeind staan.

 7. Domme mareting van Talpa

  Wat een bizarre marketing van de Pulpa groep. Talpa snap nog steeds niet dat dit soort onzinnige verhalen het imago van de geldgraaiclub alleen nog maar meer naar beneden trekt.

  Deze meneer die een klein succesje heeft met een over de top stuntje moet je niet de kans geven om dit soort dingen te laten roepen. Over een paar maanden horen we niets meer van deze instabiele meneer en zijn gezin. De serie is echt alleen voor de t okkiekijker en niet voor de nadenkende.

  Kortom Talpa slaat wederom de plank mis om deze meneer te laten shinen zonder enige onderbouwing.

 8. Klaas-Jan

  GESCRIPT!!!!!!!! totaal nep! en het enige dat hem word ingefluisterd: doe lekker nichterig en zeik heel vaak dat je zin hebt in wijn,. Dat vinden de t o k k i e s leuk!!!! Lachen om homo’s. Als het een hetero man was, keek niemand.

 9. Coca Cola

  @Kird: Schrijf eerst eens correct Nederlands, voordat je de Nederlander in het algemeen over één kam scheert. Je lijkt wel een ra-cist

 10. Ronnie

  Ik ben blij dat er hier ook mensen zijn die er geen reet aan vinden. Als ik die man al zie, zapp/klik ik weg. Hij is gewoon zoals je hem ziet op TV.. jaja, hij krijgt heus niet opgedragen om constant over wijn drinken te lullen en extra nichterig te doen.

 11. T

  Geloof mij, ik kom uit Noordwijk en kwam als kind regelmatig in zijn winkeltje met familie. En hij is echt zoals hij is in de televisie-serie.

 12. Wop

  In ‘ik vertrek’. Was je leuk, mensen kenden het verhaal niet en vonden het een zeer frappante verschijning. Nu is het een karikatuur van zichzelf aan het worden, hij schreeuwt en zeurt alleen maar en het trucje is heel snel weg.

  Maar hij toont precies aan wat het probleem is bij Talpa, ze kennen daar geen succes behoud, alles moet tot op de bot worden uitgemolken, succes moet bij Talpa maar voor korte tijd zijn. Langer dan een jaar mag het niet duren.

 13. Lies

  Anno 2019 ben je toch wel heel erg bekrompen als je mensen in een hokje plaatst. Typisch Nederlands: vooral je kop niet boven het maaiveld steken, doe maar normaal want dan doe je al gek genoeg enz enz.
  Waarom kun je niet gewoon lekker jezelf zijn?

 14. jahaha

  MArtien is niet meer puur, veel te veel bezig met bekend zijn, jammer……

 15. #NPO Zeiker#

  De enige ring die hij krijgt is een cockring

 16. Paolo

  Lol!

  Het moet niet gekker worden zeg. De ( lange) benen kunnen de weelde nu al niet dragen. Ik blijf t zeggen: Wer hoch fliegt, fällt tief.“

 17. Lieke van Lexmond Lover

  Uitmelken van vreselijke programma’s daar is sbs goed in

 18. Ben

  Dan hoop ik voor hem niet dat dit terugkomt in het programma, want geforceerd dingen gaan doen omdat je iets wil betekent eigenlijk altijd dat je het niet krijgt.

 19. beerenboot

  hoe zorgen we ervoor dat iedere cent die we aan deze man kunnen verdienen, er ook zo snel mogelijk uit wordt geperst. Beetje jammer is het wel maar Talpa moet natuurlijk een succesje kunnen presenteren. Het is te hopen dat iemand in de omgeving van Martien hem een beetje beschermd tegen al deze overkill.

 20. Kird

  16:01

  En jij klinkt als een typisch marokaantje 😂
  Hou lekker je mu il dicht tegen mij als je niet verder komt dan simpele leuzen

 21. Kird

  16:34

  Mens wat lu l je toch stom uit je nek 😴😴

  Projecteer je eigen onzekerheid niet op mensen wanneer ze iets, wat overduideijk nep is, niet leukvinden

  Dat overdreven gezeur elke keer

 22. FlyingLotus

  Grootste foptalent dat er nu is, wegwezen nu.

 23. Johnny👀

  Met wat geluk stikt die n!cht in zijn wijn..

 24. anonymous

  Achterlijke, irritante vent.
  Weg met dat programma.

 25. Lies

  En zie hierboven wat een puinhoop je over je heen krijgt als je succesvol bent. Kijk dan niet beste mensen. En doe een beetje lief tegen elkaar. Mijn god zeg, waar is het met jullie ooit mis gegaan vroeger dat je zo oordeelt?
  Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairtje wens ik heel veel geluk. Ben even de naam van die andere dame vergeten, maar haar gun ik ook het allerbeste.

 26. Gerard Ek(streem)dom💩💨 

  Zitten we nou te zeiken hier! Het programma zit beter in elkaar dan de eerste serie van Joling en Gordon, in 2005 ofzo. Te lang geleden. Maar wat een geweldige familie is dit. Schaamteloos bijna. Heerlijk.

 27. o.p. lichter

  Nog nooit zo iets triest gezien .

 28. Bep

  Als hij die ring wint dan is dat ding echt niets meer waard.Zou een schande zijn.

 29. Nerd

  leuke show!!!!!!

 30. Whitedog

  De televisierring is gewoon een populariteitsprijs.

  Dus iedereen kam het winnen.

  Zelfs Ruben Nicolai en VI hebben het gewonnen.

 31. Guttegut

  Ik moet hem gewoon inkoppen:” een cockring zeker “

 32. Smulpaap

  Wat genant dat iedereen die ff met succes op de buis is, gevraagd wordt of ze ‘een eigen talkshow’ willen, wtf. Alsof t geen vak apart is talkshow host.
  Ervaren hosts lukt t al niet om een fatsoenlijke talkshow neer te zetten, wat een domme vraag.

 33. JohanV

  Zolang Martien zichzelf blijft gaat het goed maar het begint langzamerhand naar zijn hoofd te stijgen en wordt de weelde hem teveel.

 34. Japio

  Als Martien gewoon zichzelf blijft, wint hij die prijs nog wel eens. Als er iemand een x-factor heeft, is hij het wel. Respect ook voor de rest van zijn familie, want zonder hen zou het programma niet zo succesvol zijn.

 35. Ronald

  Een andere ring wellicht wel, maar niet de Televisier ring 😅

 36. Cynthia

  Tja moet iedereen volgens etiketten door het leven gaan. Respecteer zoals hij is en hij is ontdekt, hetgeen leuke tv oplevert. Simpel gewoon, het dagelijks leven

 37. Boter

  Wat jammer van Martien. Hij laat zich gebruiken, zal snel heel vervelend worden. Wat dom van hem. Doe dit niet, Martien. Je wordt over een half jaar uitgekotst.

 38. Nunc aut Nunquam

  Wat een verschrikking deze aanstellerige overacted homo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  we worden besodemieterd waar we bijstaan br br br br br

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.