Matthijs in eerste Sterren op het Doek, vandaag in Jinek

Özcan Akyol heeft een absolute topgast gestrikt voor de eerste aflevering van de revival van Sterren op het Doek: Matthijs van Nieuwkerk. Vanavond zitten ze samen in het praatprogramma van Eva Jinek. “Voila! De gastenlijst is compleet! Ook talkshowfenomeen Matthijs van Nieuwkerk en powervrouw Bibian Mentel doen mee aan het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek. Ik ben heel blij met de line-up. Wat heet“, laat de presentator weten in een vrolijk berichtje op Instagram.

Van Nieuwkerk is niet geheel onbekend met Sterren op het Doek. In 2015 zou hij worden geportretteerd in de allerlaatste aflevering met Hanneke Groenteman als presentatrice, maar hij verraste haar door zélf de presentatie op zich te nemen, omdat zíj werd geportretteerd.

Nu is de presentator dus alsnog zelf te gast. Het zal voor Akyol niet moeilijk geweest zijn om de DWDD-ster te strikken, want de twee onderhouden een vriendschappelijke band.

Naast Van Nieuwkerk zullen in deze reeks ook Bibian Mentel, Maarten van Rossem, Lee Towers, Caroline de Bruijn, Aart Staartjes, Floortje Dessing en Waylon worden geschilderd.

Sterren op het doek is vanaf 3 september elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Foto: Instagram

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen