Martsje Paulusma: ‘Jan Slagter laat niks meer horen’

Geplaatst op vr 16 aug 2019 om 9:00

Piet Paulusma is helemaal niet meer in gesprek met Jan Slagter, de baas van Omroep MAX. De omroepbaas heeft helemaal niets meer van zich laten horen. Dat zegt dochter Martsje Paulusma deze week in de Nieuwe Revu. Martsje, die Piet vorig jaar wekenlang verving toen hij ziek was, stelt dat de gesprekken met Omroep MAX al een tijdje stil liggen. “We zijn helemaal niet met Omroep MAX in gesprek. Ze hebben simpelweg niets meer van zich laten horen“, zo laat ze weten.

SBS 6 verliest met Piet een enorm talent, vindt Martsje. “Ik heb nog meer respect voor mijn vader gekregen na voor hem te zijn ingevallen. Zijn werk is namelijk minder makkelijk dan je zou denken.”

Piet kan goed met druk omgaan, weet ze. “Al kan hij stress niet altijd verbergen. Dan slaat hij de toetsen van zijn toetsenbord net wat harder en feller aan.”

Nu dreigt er een groot zwart gat. “Dat hij nu moet stoppen, maakt me verdrietig, de invulling van januari is voor ons nog een groot vraagteken.”

Zijn hoogtepunt? Het uitreiken van een prijs aan Destiny’s Child tijdens de TMF Awards. Daar heeft hij toch mooi maar even Beyoncé gezoend.”

Foto: SBS
30 Reacties op “Martsje Paulusma: ‘Jan Slagter laat niks meer horen’”


 1. Mark

  Geneuzel in de marge. werkgevers zitten te springen om personeel, ook voor Piet is er een plaatsje. Er is leven ná tv.

 2. Roelof

  @Mark, om het geld hoeft Piet het niet meer te doen! Hij heeft daarnaast een Meteo Service bureau en een kroeg! Daarnaast ook al veel geld binnen geharkt met andere zaken. Geen medelijden dus.

 3. Mark

  Dus het gaat om zijn geschonden ego?
  Of hij wil niet de hele dag bij zijn vrouw en zijn simplistische dochter doorbrengen?

 4. Berry de Baffiaan

  Het is natuurlijk nooit goed als een dochter grotere wenkbrauwen heeft dan haar vader.

 5. peacock and whitemen

  Piet moet gewoon een martingscampagne beginnen voor zijn piets weer.

  Misschien even praten met rtl die buienradar heeft overgenomen voor een kort item in editie nl ofzo.

  Misschien heeft rtl ook wel zelfs interesse in een overname van piets weer.

 6. Dorus

  Piet doet het weer…

 7. Annoniemus

  Pietje vraagt veel te poen voor een simpel weerpraatje !

 8. b

  Beetje zieligheids campagne . Pietje vroeg waarschijnlijk de hoofdprijs aan MAX en die jaren zijn voorbij voor Piet. Keek er nooit naar maar kan mij voorstellen dat hij een vaste waarde bij welke zender dan ook zou kunnen zijn. MAX zal daar niet eenzelfde bedrag voor over hebben dan SBS in het verleden en dat kun je MAX niet kwalijk nemen .

 9. q8

  jan slagter wil een gewoon iemand,
  geen typetje [volks] piet Paulusma, past veel beter bij sbs
  en dan de vraagprijs ,500000 p/j, toch niet normaal?
  10x jan modaal,
  dit werk zou een ongeschoolde nog kunnen,
  dus jan, tippel er niet in,
  we willen een amara awuka, dat is echte klasse,

 10. Curryworst

  Ik schrik altijd een beetje als ik die Martsje in beeld zie.

 11. Danny

  Martsje is Piet met een pruik.

 12. Snake Charmer

  Dat mensen die naar de nationale campingzender kijken Piet leuk vinden kan dan zo zijn de rest van TV kijkend Nederland zit niet op deze onverstaanbare clown te wachten.

 13. Curryworst

  @Danny,
  Die pruik is dan wel gemaakt van droog stro.

 14. Peter

  Heel goed van Jan Slagter. Deze onverstaanbare pipo moet natuurlijk niet voor Max gaan werken. Er is vast wel ergens een lokale ziekenomroep die hem wil. Daaaaag Piet. Succes met je verdere leven.

 15. Sapperdeflap zeg!

  Jan Slagter heeft kennelijk geen behoefte aan Piet, die MAX temperaturen gaat voorspellen, die 11 van de 10 keren niet kloppen. En ik geef hem groot gelijk.

 16. Laurens

  Kan goed begrijpen dat John Piet er uit gooit per eind december. Het is zijn best bekeken programma. Doel van John is echter om het marktaandeel van Talpa 6 zo laag mogelijk te houden. Heldere koers John! Goed zo. Ga zo door.

 17. Coca Cola

  @ Mark, nee, het gaat niet om zijn ego, het gaat ook niet om het geld. Wat denk jij vreemd over mensen zeg. Het gaat erom dat hij in een zwart gat valt. Hij is nu dagelijks bezig mwet SBS wat best veel tijd opeist. Vanaf januari valt die tijd weg en komt hij duus in een zwart gat terecht.

 18. BA

  Ik las in een interview dat Rolf van Haeften van RTL 4 dezelfde ervaringen heeft met deze man!

 19. Bep

  Ik vind Piet wel leuk maar Martsje als invaller niet zo geslaagd. Het is na al die jaren mooi geweest.Piet kan af en toe een gastoptreden doen en moet zich nu richten op een andere toekomst.Leuk als hij af en toe voorbij komt bij Max maar 1x per week even het weer doornemen is genoeg.

 20. Tim H

  Piet wil de hoofdprijs en die is niemand meer bereid om te betalen.

 21. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Het ziet er naar uit dat Piet nu zelf van het heerlijke weer kan gaan genieten na 100.000 keer de woordjes ‘oet moen’ te hebben uitgekraamd… Ik zou zeggen, Piet, geniet en oet nooit (meer) weer :-)

 22. dirk

  Jan Slagter, de man die vanuit het niets in TV land opdook.
  Ik vertrouw hem niet.
  Teveel ego, teveel narcist, teveel achter de meiden aan.
  Mag van mij morgen weg, met zn AOW TV !

 23. Henny Huisman

  ***Dirk.

  Daar heb je een punt, we weten nagenoeg niets van die man… Mja, hij doet ’t prima vind ik… Misschien komt ie van de planeet Max??

 24. ano@niem.nl

  Piet duikt wel op in een bepaalde reclame voor een Fries merk en daarna in Expeditie Robinson en vele andere VIPS-programma’s.

 25. Sebas

  Piet is toch nog steeds gewoon de hele dag te horen en zien als weerman op Omrop Fryslân of ben ik nou gek? Woon niet meer in Friesland dus weet t niet zeker.

 26. Dikkie Dik

  Het … vanavond kom ik en zijn oant moarn komt mij de keel uit.
  En waarom s’avonds 2× vlak achter elkaar het weerbericht?

 27. Bep

  @Dikkie Dik, dat vraag ik me ook af.

 28. sjon

  piet heeft nu tijd omte snabbelen braderieen of huishoudbeursen te openen of een nieuwe blokker maar niet bij omrop max hij is veel te duurvoor die woorden oent moern

 29. Laurens

  Wederom was Piet weer topscorer voor Talpa gisteravond. Zelfs de kibbelende oude mannen scoren niet zo goed. Logisch ook dat je hem ontslaat. “Molletjes Logica”.

 30. Henny Huisman

  Piet Paulusma, het kijkcijferkanon van Talpa 🤣

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.