Gordon alweer klaar met afkicken: ‘Niet in talkshows’

Geplaatst op vr 16 aug 2019 om 8:15

Gordon is na een maand weer klaar met afkicken. Hij is in de luxueuze kliniek in Zuid-Afrika bovendien van zijn diabetes afgekomen. Dat heeft de SBS 6-ster gisterenavond laten weten op Facebook. Na al die weken keert Gordon vandaag weer terug naar Nederland. “Lieve mensen, I did it! Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en mag ik morgen naar huis!!! De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn.

Het was een heftige tijd, aldus Gordon. “Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst want dat beloofd dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden.”

Blijft hij van de cocaïne af? “Ik ga het nog heel moeilijk krijgen maar met de steun van mijn beste vrienden en familie moet het me lukken. Wat heb ik veel geleerd hier maar vooral om weer van mezelf te houden want dat deed ik al jaren niet meer.

Afkicken in de Zuid-Afrikaanse kliniek is alleen bestemd voor mensen met een dikke portemonnee. “Ik kon mij veroorloven om het in een vijfsterren-resort te doen maar het was allesbehalve makkelijk of een vakantie. Het maakt niet uit hoe weinig geld je hebt: de strijd en het proces om je verslaving te overwinnen is hetzelfde.

Zien we Gordon de komende tijd in allerlei talkshows om te vertellen over zijn proces? “Ik ga niet in talkshows zitten om te vertellen hoe geweldig ik ben na een maand zonder. Na een jaar heb ik recht van spreken en dan hoop ik het nieuws te verspreiden van een leven zonder invloed in plaats van onder invloed.”

Foto: RTL
69 Reacties op “Gordon alweer klaar met afkicken: ‘Niet in talkshows’”


 1. Erik

  Kijkcijfers vorige pagina:

  Aldus een onderzoek onder 1250 huishoudens (over het algemeen oudere NPO mensen) met een kijkcijfer kastje die staan voor 17 miljoen inwoners.
Hilarisch!

 2. Gordons dealertje

  Bestelling wordt vanmiddag geleverd.

 3. Albert Verlinken

  Hoe fijn het zal zijn als je van die rotzooi af kunt blijven vrees ik dat dit ego’tje niet van het witte poeder af kan blijven.

 4. Hans

  Die Erik is echt niet goed wijs

 5. Paul Tulpenmuller

  Waar blijven de cijfkijkers?
  Angelique doet het beter.

 6. Michel

  Drugs vrijelijk verkrijgbaar? Ik ben er nooit tegenaan gekomen hoor. Je moet er wel echt naar op zoek gaan en dan zal het ongetwijfeld verkrijgbaar zijn.
  Ik gun iedereen, dus ook hem, een leven zonder die troep. Maar hij zal het zelf moeten doen.

 7. Joeo meloen

  Hou je mond en ga aan het werk.

 8. Tv junkie xl

  Dus volgende week zit hij bij Pauw…..het is immers een Talpa figuur die wat te vertellen heeft.

 9. Erik

  Heb weer een gevoelige snaar geraakt merk ik en dit keer bij ‘hans’
  Of het is iemand met een kastje thuis of zij/hij heeft belangen bij de organisatie en wil geen veranderingen en/of is bang.
  Het is goed dat mensen eens gaan nadenken over hoe absurd het is dat we in 2019 nog steeds op deze ouderwetse manier aan het meten zijn.

  En om dit duidelijk maken is kracht van de herhaling noodzakelijk (net als reclames).

 10. BOE

  Ik wil niet negatief zijn maar dit wordt een klus. Zodra iemand die de ziekte verslaving in zich heeft weer in een omgeving komt waar gebruikt wordt zal de verleiding groot zijn om weer te gaan gebruiken.
  Gordon gaat zich zelf belonen omdat hij een maand niet beruikt heeft en dan is de gedachte a nog 1 keer dat kan geen kwaad, je bent de hele dag bezig in je hoofd met nog 1 keer en dan stop ik er echt mee.
  Ik wens Gordon veel sterkte toe en adviseer hem 2 keer per week naar een meeting te gaan om te leren doorzetten niet meer te gebruiken.
  Terugval hoort bij genezing van een verslaving dus pas op.

 11. Erik

  De kijkcijfermeting van SKO is een representatieve meting onder een dwarsdoorsnede van de Nederlandse bevolking. Het spijt me dat ik mezelf dagelijks voor gek zet met foutieve informatie.
Elke dag deze pagina 100 x verversen zodat ik de eerste ben met een reactie. En als er iemand niet met me eens is dan zeg ik gewoon dat ik weer een gevoelige snaar heb geraakt. Ik ben duidelijk niet helemaal ok, is er iemand onder de 17.000.000 miljoen Nederlanders die mij kan helpen met mijn problemen?

 12. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Ik had zelf een Maria-koekjes-verslaving… Ik ben dus ervaringsdeskundige op verslavingsgebied.. Het valt niet mee van die gortdroge koekjes af te blijven… Ik had dan ook vaak een terugval als de koekjestrommel op tafel stond… Ik zie al wel een mooi tv-format ontstaan voor Gordon… Waar wij hem bij Sbs6 kunnen blijven volgen de komende jaren, ‘Kliniekje in, Kliniekje uit’…

 13. Oprutte

  ‘Ik ga niet in talkshows’ is een verkapte uitnodiging om er aan te mogen schuiven. Hij is waarschijnlijk nog door niemand gebeld en vandaar deze quote nu alvast.
  Doe voorlopig het nummer van Lil Kleine en Ronnie Flex ( drank en drugs) uit je Spotify lijst. Dat helpt al.

 14. New

  Je kunt roepen wat je maar of hij clean blijft of niet daar heeft Gordon echt geen controle over….

 15. Henny Huisman

  Docterandus P schreef al een liedje voor Gordon:”Heen en weer” 😁

 16. m

  Nu hopen dat Wendy in zijn buurt zich inhoudt.

 17. Bas

  Iedereen weet bij Talpa dat hij daar langer heeft gezeten dan een maand. Hij zat er al een tijdje toen een journalist er lucht van kreeg, en toen moest hij wel een bericht plaatsen. Om het minder zwaar te laten lijken, heeft hij toen gezegd dat hij er net was…..

 18. Karin

  Ik hoop echt dat hij deze demonen kan verslaan,of je nou wel of geen bekende Nederlander bent maakt niet uit,het leven van een verslaafde drugs/alcohol etc is geen leven.

 19. Henny Huisman

  ***Karin…. Volledig mee eens Karin!

 20. Mike

  Afkicken light. Een maandje, dit gaat nergens over.

 21. Mark

  @Karin
  Allemaal het gevolg van verkeerde keuzes die bewust zijn genomen.
  Net als dikke mensen die veel afvallen. Knap hoor, maar ik heb meer respect voor mensen die het nooit zo ver laten komen en hun hele leven de discipline hebben om af te zien van verkeerde keuzes. Idem dito bij rokers, verkeerde partners uitkiezen en schulden maken.

 22. Henny Huisman

  ***Mark.. Jij doelt op een perfecte wereld?! Dat is een utopie… Jeetje, leuke naam voor een Sbs6 programma?!

 23. Job

  Gaap.

 24. Marc

  Gordon blijft een echte verslaafde.
  Aandachtsjunk !

 25. Paul Tulpenmuller

  Karin, moet ie daarin?

 26. Henryk Humpf

  Die arme man is zo nep. Hij is helaas zelf gaan geloven in zijn eigen verzinselen.

 27. Bep

  Gordon doet nu net of er overal drank en cocaïne op salontafeltjes liggen. Niet in mijn wereld Gordon. Zoek een hele andere vriendenkring, stap uit jouw”wereldje”.
  En hou alsjeblieft je mond en ga je best doen, gewoon in stilte.

 28. Laurens

  Troosteloos

 29. Niks op TV.NL

  Blijft dan in zuid Afrika heb je er geen last van ;-).

 30. Enzo Voorthuijsen

  Het volk is nog lang niet afgekickt van Gordon. Nooit weer op TV a.u.b.!!

 31. Happie

  Hij is zo een leeghoofd dat een maand beslist niet helpt om af te kicken,zeker niet in die mediaschijnwereld. Hij kan beter minstens een jaar uit de schijnwerpers verdwijnen en in een azl gaan werken.Iets voor andere mensen doen of zo.

 32. Snappie

  wat is een azl?

 33. Happie

  Ik oen,een azc: azielzoekerscentrum

 34. Ulf

  @Snappie, Academisch Ziekenhuis Leiden.

 35. Guttegut

  De moeilijke reis volgt nog. Rot toch op narcist! Kankerpatiënten volgen een moeilijke reis, jij bent gewoon een cokehead met een ego tot Tokyo

 36. Snappie

  @happie, helpen om die parasieten Nederland uit te gooien? Goed idee!

 37. Coca Cola

  Wat sneu dat sommigen hier totaal geen begrip hebben voor mensen die van een verslaving moeten afkicken.

  Dat geegt maar weer aan hoe laag de emotionele intelligentie van sommige mensen hier is.

 38. Ellen

  Meer respect en begrip voor mensen die het karakter en de wil hebben om niet structureel de makkelijkste weg van de snelle kick te kiezen, Coca cola
  Minder begrip voor mensen die alleen aan zichzelf en de snelle kick denken.

 39. Coca Cola

  @Ellen: Dus jij vind dat mensen die verslaaft zijn alleen aan zichzelf denken? Leg eens uit, want dát snap ik niet helemaal

 40. Ellen

  Nou ze nemen geen drugs om hun vader en moeder en familie blij te maken, denk ik. Correct me if i’m wrong

 41. Ellen

  Drugs neem je natuurlijk enkel en alleen om zelfzuchtige redenen, om jezelf lekker te voelen. Dat zoiets uitleg behoeft…

 42. Michiel

  Het is onmogelijk dat je binnen een maand afgekickt bent van wat dan ook. Maakt niet uit hoeveel geld je ertegen aan gooit. Die man is nog gewoon verslaafd. Het zegt toch genoeg dat hij nu ook smoesjes aan het verzinnen is over zijn toekomstig drugsgebruik!

  “De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn.“

  Ja, daaaag. Lekker makkelijk zo. Alsof de hele wereld achter hem aanzit om cocaïne in zijn neus te proppen. Die maand in Afrika was gewoon PR-vakantie. Het enige wat hij heeft geleerd om zijn verslaving beter te verstoppen voor de pers.

 43. Peter

  Ik hoop dat hij totaal niet in talkshows komt. Zit helemaal niet te wachten op het verhaal van deze zelfingenomen man. Hij liegt toch alles bijelkaar altijd. Hoe minder Gordon op tv hoe beter het is.

 44. v.o.f. de media

  Blijf daar lekker man, het is toch allemaal rot.zooi die jij maakt!

 45. sukkel

  Wat moeten we met die nobody die zichzelf zo geweldig vindt Wat heeft hij gepresteerd dan alleen maar zn neus volduwen loser

 46. Ronaldz

  Die Gordon rijdt vanaf de kliniek rechtstreeks naar zijn vaste Coke dealer.
  Vanavond weer zuipen, snuiven en (laten) naaien. Een fijn weekend toegewenst Gordon!

 47. Ronnie

  @Erik: je raakt helemaal geen gevoelige snaar bij mensen.. iedereen vindt jou gewoon een ongelooflijk irritante gozer. Het is bekend dat je de manier van meten niet geloofwaardig vind, maar biedt dan een alternatief..

 48. pip

  Het was net zo lekker rustig zonder Gordon.

 49. TV-Kijker

  De enige reden waarom hij dit zegt is om de prijs “om zijn verhaal te mogen vertellen” op te drijven.

  Na een maand afgekickt? Ja daaaag.

  Wát een aandachtszieke en geldsbeluste junk

 50. Willemijn

  Wat vind ik die Gordon toch een vervelende zeurende prutser.

 51. Bbbrrrrrr

  En nu maar weer proberen om je zeikverhaal overal te kunnen vertellen, bij Jinek,Boulevard,Art, etc . Die aandachtsverslaving raakt die glibber toch nooit kwijt

 52. Meneer Kaktus

  En nu maar hopen op ’n flinke overdosis

 53. Ronald

  Hou houdt zichzelf voor de gek. Na 1 maand ben je niet van een verslaving af.

 54. No. 14

  Was hij zich niet aan het inleven voor een rol in een film als gevallen ster, die van zijn verslaving af wil komen?
  Dat schijnt erg in te zin tegenwoordig….

 55. Lennart

  Na een maand afgekickt van coke, dat moet een womderkliniek zijn. Of was zijn geld op?

 56. Daean

  Hij maakt een hele grote fout door te schijven: I did it.

  https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/welke-stadia-doorloopt-een-coke-gebruiker-als-hij-stopt/

 57. liefkleinhertje

  Effe een avondje stevig doorzuipen dan komt dat marcheerpoeder vanzelf op hem af en kan die weer zielig doen.

 58. T. Muts

  Pfffff, lekker belangrijk. Er zijn mensen die het veel erger hebben, maar die hebben niet de mogelijkheid of het geld om naar Afrika te gaan om af te kicken. Maar als meneer kwallebal zoiets doet dan is het opeens werledneuws. Lekker egocentrisch, wereldje draait om hem. Walgelijk gewoon….

 59. Karin

  paul,ik wil hem hier in graag

 60. Gordon

  het was een heftige tijd ,blij dat coke snuifertje wendy bij sbs 6 tegen kom met hart in actie kan ze me mooi wat wit poeder geven

 61. Ulf

  Hij heeft beloofd pas over een jaar weer over zichzelf te gaan praten. Ik ben benieuwd…

 62. Arie

  Hier kan hij weer ver schrijven in een nieuw boek .
  Ik vraag me af wanneer komen we va deze idioot af er zit geen mens op hem te wachten.

 63. Johnny👀

  Gaat hij toch niet volhouden die slappe z@k maar hij heeft weer iets gevonden om in de spotlights te staan..

 64. Kickel

  Zo verdween Wendy ooit ook stilletjes naar een afkickkliniek. Daar dansten de media allemaal met kousenvoetjes omheen. Niemand durfde het te brengen.

 65. NatteNel

  Die mediageile randdebiel wil weer aandacht, voor altijd opsluiten die achterlijke plofkop.

 66. Peter

  Geloof er helemaal geen reet meer van. Laat hij eens een jaar of 10 opdonderen van de buis. Dat geloof ik wel.

 67. Sip

  Voor Gordon komt het moeilijkste nog; hij staat onder verleiding van diverse zaken waar hij moeilijk af kan blijven. Voor hem dat dit lukt, maar ik heb mijn twijfels. Hij wil ook graag naar feestjes e.d.en daar kom je drank en drugs tegen.

 68. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Blabla, Gordon en z’n verslaving.
  Nu heel Nederland Gordonmoe is heeft hij gelukkig weer iets nieuws gevonden om in de belangstelling te komen: z’n coke verslaving en wie weet wat nog meer?
  We zijn nog steeds niet geïnteresseerd.
  Uitgerangeerde aandachtsheor zoekt de publiciteit, elke keer wat nieuws.
  Oude wijn in nieuwe zakken.
  Gordonmoe. Het is een begrip. En het heelt niet meer.

 69. BRAAK

  De realiteit is, een keer verslaafd, altijd verslaafd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.