Albert Verlinde niet naar Beau: ‘Aran Bade praat onzin’

Geplaatst op wo 14 aug 2019 om 10:15

Albert Verlinde is niet gelukkig met de uitkomst van het interview dat hij dinsdag gaf aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade. Er is geen enkele sprake van een hernieuwde samenwerking met Beau van Erven Dorens. Dat heeft de Talpa-ster gezegd tegen ANP. Bade interviewde Verlinde over zijn tv-toekomst. “Hij vertelde mij dat de redactie van Beau ook interesse heeft in hem en dat daar wel gesprekken zijn“, vertelde hij aan de desk. “Die chemie tussen Beau en Albert zou een gouden zet zijn.

De RTL Boulevard-verslaggever deed net of Verlinde terug zou keren bij RTL. “Het zou fantastisch zijn als zij samen terug zouden komen. Het hoeft niet elke avond te zijn, maar ik snap wel dat die redactie daar interesse in heeft. Er is contact en verder wil hij er helemaal niets over zeggen.

Verlinde is verbijsterd. Hij laat weten dat de redactie van Beau hem slechts benaderd heeft als talkshowgast, zoals alle talkshows dat doen. “Onzin”, zegt Verlinde. “Ik heb alleen geappt met de redactie van Beau’s programma. Dat is alles. Ik heb kort, summier contact met de redactie gehad of ik af en toe wil aanschuiven bij het programma. Dat doe ik overigens wel vaker, in allerlei programma’s. Van een vaste samenwerking of zelfs gesprekken is dus absoluut geen sprake.

Ontkenning

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink springt op Twitter in de bres voor Bade. “Wel benieuwd waar dat gerucht van co-presentator vandaan komt, want bij ons in de uitzending meldde Aran Bade alleen maar dat er telefonisch wat contact was geweest. Check de beelden.

Bade suggereerde toch een hernieuwde samenwerking? “Weinig suggestief hoor, gewoon vertelt wat Albert vertelde. En dat is er dat er contact was geweest en Aran snapte dat wel, want de chemie tussen Beau en Albert is top. Wij hebben iig nergens gehad over co-presentator oid. Dat kan ook niet, want hij werkt bij Talpa :)

SBS 6

Voorlopig staat Verlinde nog een jaar onder contract bij Talpa. Zijn eerste programma daar, 6 Inside, is geflopt. “Het feit dat het niet gelukt is, is gewoon jammer. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen die erbij betrokken was. Ik heb het nu van me afgeschud en voort ga ik weer“, vertelde hij aan Bade.

Wat gaat hij nu doen? “Het is echt nog niet bekend. Als ik ook maar iets zou weten, dan zou ik het onmiddellijk de buis op knallen.”

Wil hij aan de slag voor de late Shownieuws? “Dat vind ik lastig. Ik wil gewoon eerst even denken: wat wil ík nou precies?

Bade: “Er zijn over twee à drie weken gesprekken met Talpa. Hij wil het liefst iets op de vooravond blijven doen.”

Foto: RTL
23 Reacties op “Albert Verlinde niet naar Beau: ‘Aran Bade praat onzin’”


 1. Henny Huisman

  Hoi lieve Albert,

  Misschien een leuk idee als wij samen iets gaan doen?

 2. Ingrid

  Luuk heeft weer een mening. Wat een dom mens is hij! Doet niks,kan niks,is niks.
  Heb zelden gezien dat iemand op deze slome manier zijn geld verdiend! Nou ja,verder als Boulevard komt hij niet!

 3. Mies Bauwman

  Lieve lieve Albert en John, lieve kijkers in het land. Ik zag net de laatste kijkcijfers van gisteravond. Wat een enorme teleurstelling moeten deze cijfers voor de hard werkende mensen van Talpa zijn geweest. Daarom kom op Talpa mensen. Ga niet zo door. Maar maak programma’s waar de mensen in het land echt van houden. Puur, herkenbaar, dichtbij, eerlijk. En maak dit met de juiste mensen. Nederland en de kijkers in het land houden van jullie. Dus ga er voor. Kop op.

 4. Mick

  MC 15 augustus 2019:

  Jan Versteegh krijgt vaste medepresentator in Lingo

  Talpa zenderdirecteurtje zegt hierover: ”Wij zijn super blij dat we dit talentvolle mirakel in kunnen zetten voor Lingo. Bij 6 Inside is gebleken hoe Albert en Jan een perfecte aanvulling op elkaar waren.”

  Albert: ”Ik ben een echte Lingo-liefhebber dus het past goed bij mij, ik verheug mij al het grabbelen van de blauwe ballen.”

  Jan: ”6 Inside was volgens mij een fenomenaal goed programma waarin je echt kon zien dat Albert en ik zijn wat de mensen thuis denken en wat ze willen zien. Ik kan niet wachten om met Albert de studio in te duiken.”

  In de wandelgangen wordt al gesproken over een derde presentator waarmee het duo dus per oktober over zou moeten gaan in een trio. Insiders melden dat Martien Meiland – bekend van SBS-hit Chateau Meiland – de derde host wordt van het gereanimeerde spelprogramma Lingo. De keuze is begrijpelijk want kennelijk was er te veel ruimte in het nieuwe decor, iets waar Meiland enorm enthousiast van wordt.

 5. Mick

  op*

 6. anoniem

  Beau

  wat een verstandig beslissing

  albert is vals vals vals

  een behinderd soort mens/

  Hij is toch niet normaal

  zoals jij en ik

  iets klopt niet in zijn hersens/geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  sorry

 7. Dhr. D.O. Tan

  Heeft iemand al naar de nieuwe single van Dotan geluisterd? Ik heb gehoord (van een kennis!) dat zijn muziek echt super super levensveranderend mooi is.

 8. Ron

  Zou wel een gouden set zijn inderdaad, Beau samen met Albert al dan niet elke avond. Ik denk toch dat Blue Circle een Boulevard-achtige late night show gaat proberen, eindelijk. Dat is wat past bij RTL en niet zo’n alles wat talkshow wat Pauw en Jinek tegenwoordig maken. Ik denk dat hier de kracht ligt en de onderscheiding en het geeft de kijker echt iets te kiezen op de late avond.

 9. Bart

  @Ron Eens! Zou een gouden zet zijn al kan het ook misgaan door dat 6Inside te veel aan Albert blijft kleven.

 10. Ron

  6inside hebben maar weinig mensen bekeken, dus dat hoeft geen belemmering te zijn.

 11. Beau ter Ham

  Albert heeft geen bestaansrecht meer op TV.

 12. DENK-na

  RTL doet alles om de wannabe kakker Beau van Erven Dorens te promoten vw zijn talkshow. Ook liegen, maar dat is RTL niet vreemd.

 13. Bart

  @Ron Hoeft niet maar kan wel.

 14. Reageerder

  @Denk-na
  denk na voor je iets schrijft.

 15. Lenie UDTS

  Leren luisteren en lezen is ook een vak!
  Luuk I. heeft het prima verwoord!

 16. b

  De roddelpers leus is …… geen nieuws , dan maken we het zelf wel.

 17. Patrick

  Aran Bade is net zo erg als Kabouter Luuk I met zn irritante stem
  en weg met Bart Ettekoven, Guido den Aantrekker en Evert Santegoeds

 18. aqua

  Albert moet naar een hutje op de hei met Onno dan kunnen ze nog jaren plezier hebben.

 19. Fons

  Alsof Kwalbertje nooit suggestieve dingen heeft gezegd.
  Typisch gevalletje de pot verwijt de ketel…..

 20. Anne E.

  SNap ik ik het wel, dat Alber en Bade elkaar niet. Span snappen en niet kunnen lugten want homos kunnen vaak niet overweg alleeen in bed wel misshien isdat een ?oplossing /

 21. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  En Albert praat zelf nooit onzin?!

 22. YD

  die Bade, wat een aarslikker is dat. Ze hadden beter Joost Maiburg tot verslaggever kunnen bombarderen.

 23. YD

  die Bade, wat een aarslikker is dat. Ze hadden beter Joost Maiburg tot verslaggever kunnen bombarderen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.