Hans Kraay wist niet dat Johan Derksen hem weg wilde

Hans Kraay jr. zag de flinke rechtse van Johan Derksen niet aankomen in de maandagaflevering van Veronica Inside. Hij wist niet dat de voetbalkenner hem weg wilde bij VI. Dat heeft hij gisteren gezegd in de radiovariant van VI. Derksen gaf aan dat hij heeft gepleit voor het vertrek van Kraay, omdat hij in het weekend al te veel te zien is op FOX Sports. Hoe gaat het nu met hem? “Prima. Ja, nee, het is niet leuk nee, maar voor de rest is er een praatprogramma er om meningen te geven.

Het hoort bij het format van VI om ‘af en toe een keer een tikkie uit te delen’, aldus Kraay. “Dan moet je een grote jongen zijn om het te incasseren, maar ik zag het niet aankomen.”

Sidekick Rick Romijn: “Dat wordt dus altijd gezegd, hè? ‘Ja, het is Johan, dus je moet het met een korreltje zout nemen.’ Het is gewoon niet leuk om iemand zo te kakken te zetten op televisie.

Wilfred Genee: “Ik had de indruk dat je een beetje boos was toen je wegging gisteren, maar ik had ook zoiets van: dat kun je toch wel een beetje relativeren?

Kraay was naar eigen zeggen helemaal niet boos. “Juist niet. We zitten na afloop nooit heel erg lang met elkaar. Ik ben er nog een kwartier geweest, heb Johan een hand gegeven, jou een hand gegeven en ik heb prima geslapen. Het hoort bij het programma dat je elkaar af en toe een draai om de oren geeft. Het enige wat ik zeg is dat ik het niet zag aankomen. Dat kan toch?

Lees ook: Johan Derksen wilde Hans Kraay uit Veronica Inside (gisteren)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen