Evert Santegoeds: ‘Vlag nog niet uit bij SBS 6’

De vlag is dinsdag niet uitgegaan op het kantoor van Talpa Network, ondanks de zeer mooie kijkcijfers die SBS 6 maandag neerzette met zijn seizoensstart. Dat heeft Evert Santegoeds ’s avonds gezegd in Shownieuws. De nieuwe vooravond met Man Bijt Hond en Lingo ging maandag uiterst goed van start en daarna schuurde ook Chateau Meiland tegen de één miljoen kijkers aan. Reden genoeg voor taart en champagne, zou je zeggen, maar niets is minder waar volgens de Privé-baas.

Het bleef volgens hem erg rustig op kantoor bij Talpa. “De verwachtingen zijn hier wel een beetje getemperd. De directie zal er vast een extra koekje bij de koffie hebben genomen vanmorgen, maar het is nog niet zo dat de vlag uitgaat. Iedereen is nog een beetje zoekende en: blijft het zo? Dat is de grote vraag.”

Ook Talpa weet dat NPO en RTL nog moeten beginnen aan het nieuwe seizoen. “Andere programma’s moeten ook nog gaan beginnen, maar het is een veelbelovende start van dit jaar in ieder geval, ook al zegt iedereen dat we nog niet te vroeg moeten juichen.”

Tv-baas Marco Louwerens van SBS zegt vooral uit te kijken naar het eerste volle weekend van september. “Wendy en Linda gaan straks hun eerste weekend maken met Ik Hou Van Holland, Miljoenenjacht en Flirty Dancing. Ik ben laatst bij de opnames van Flirty Dancing geweest en dat is echt een ontzettend leuk programma. Ik werd er zelf helemaal enthousiast van. Thuis ging ik het gelijk aan mijn vrouw en kinderen laten zien.

We willen meer het Nederland van nu laten zien. Wat speelt er bij mensen en wat houdt hen bezig? En altijd met een positieve blik.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen