SBS 6 zet Jan Versteegh op presentatie Echt Waar

Jan Versteegh ontpopt zich tot manusje van alles bij SBS 6. De zender zet hem ook al op de presentatie van Echt Waar, dat komend seizoen nieuw leven in wordt geblazen. Dat heeft hij laten weten op Instagram. Echt Waar, net als bijna de rest van de SBS 6-programmering een voormalig RTL 4-programma, krijgt een prominente plek in het uitzendschema. Het programma is vanaf zaterdag 7 september elke week te zien na de Linda de Mol-show Ik Hou Van Holland, om 21.30 uur.

Versteegh werkt elke week samen met twee vaste teamcaptains, namelijk Leo Alkemade en Soundos El Ahmadi, die onlangs ook al te zien was in de SBS 6-show Thank You For The Music.

Echt Waar ging in 2010 op première op RTL 4 met Jack Spijkerman aan het roer. In 2015 ging het programma verder met Jamai Loman. De vaste teamcaptains waren Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

In Echt Waar leggen de teamcaptains vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen.

Tot nu toe is Jan Versteegh niet echt succesvol bij SBS. 6 Inside werd een flop van enorme proporties en ook de programma’s die hij met Gordon maakte, Mars tegen Venus en De Gordon tegen Dino Show, zijn geflopt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen