Catherine Keyl: ‘Contact tussen mij en Viola Holt is nul’

Geplaatst op Fri 09 Aug 2019 om 13:40

Catherine Keyl heeft geen contact meer met Viola Holt, die maandag 70 jaar is geworden. Ze heeft nooit wat met die vrouw gehad. Dat vertelt de 72-jarige tv-diva in gesprek met Nieuwe Revu. Holt heeft geopperd dat het wel leuk zou zijn om mee te doen aan Beter Laat Dan Nooit, maar een serie met béide dames zal er niet in zitten. Ze vinden elkaar namelijk vreselijk. “Het contact tussen mij en Viola is nul. Ik geloof dat ik haar überhaupt al een jaar of vijf niet meer gezien heb“, zegt Keyl.

De dames presenteerden ooit afwisselend het RTL 4-programma De Vijf Uur Show. “Ik moet je zeggen dat we elkaar ten tijde van De Vijf Uur Show ook bijna nooit zagen. Zij presenteerde drie dagen, ik twee, of andersom en dus waren we nooit bij elkaar.”

Ze werkten dan ook niet echt samen. “Enkel op feestjes of recepties en dat was dan maar kort. Die hele ruzie tussen ons is altijd enorm opgeblazen.”

Hoe zit het dan wel tussen beide dames? “Ik heb gewoon weinig met die vrouw en ken haar eigenlijk nauwelijks.”

Lees ook: Catherine Keyl bedreigd bij tramhalte: ‘Ik maak je af!’ (2016)

Foto: NPO
22 Reacties op “Catherine Keyl: ‘Contact tussen mij en Viola Holt is nul’”


 1. P v VO...

  Links op de foto…. is dat niet Edith Piaf ?

 2. Remi

  … En toch hebben beide dames een soort van ‘match’.
  Al zullen ze het altijd ontkennen.

 3. Aadd

  Ik voel een sensuele spanning

 4. #NPO kijker#

  Wie heeft er een pruik?

 5. Denk-na

  Catherine Keyl: een karaktertrek zoals de meeste vrouwen die hebben!

 6. srv man

  mooie kandidaten voor ranking the stars met paul de leeuw

 7. Philp

  Viola Holt is een haatmadam.

 8. animo

  Ze hebben de lelijkste van Viola Holt uitgezocht om de boel op te jutten .

  Philp ; Ik denk dat Catherine Keyl de haat madam is een echte bitch ,Viola Holt zoek aandacht daar zit niet veel kwaad in ,dat ze in een kringloop werk zegt al heel veel over haar dat zou Keyl nooit doen.

 9. Pauline

  Nou Catherine heeft een leuk leven, lieve vriend en reist veel dus geen behoefte aan vrijwilliger in een kringloop.
  En Viola doet al haar hele leven interessant en vraagt aandacht ook al roept ze dat het niet zo is.
  Ik ken haar van vroeger op school in den haag en toen was het ook al een bitch ook al bestond het woord toen nog niet.

 10. Curryworst

  Dat zijn toch niet Holt en Keyl op de fotootje?
  Maar twee benevelde tr@nsse ks uelen?

 11. Henk

  In deze is Viola toch echt de kwade genius.Ze is en was altijd jaloers op Catherine, heeft altijd slecht over haar gesproken, andersom niet.Dus dat Catherine nu zegt dat ze geen vriendinnen zijn is heel logisch.Viola deed zich voor als de leuke,populaire, vlotte meid.Later bleek ze een triest, aandachttrekkende zielenpoot.Drank, restaurant failliet, geen werk, geen talent.

 12. Philp

  Animo, heb je Catherine Keyl ooit kunnen betrappen op kwaadspreken over Viola Holt? Andersom is het wel anders. Viola zit vol rancune. Niemand weet waarom en zijzelf weet het al helemaal niet. Het allermooiste was nog bij Ranking, toen ze er samen in zaten. Viola moest de hele tijd met flauwe opmerkingen laten weten hoe zo’n hekel ze wel niet aan Catherine Keyl had. Enige reactie die Catherine gaf was gelaten de schouders ophalen.

 13. Laurens

  Kibbelende oude dozen. Leuk format voor RTL 4

 14. Zаlmneusje

  Laurens, een boks oр je bolle neus kun jе krijgen, mafketel!

 15. Laurens

  @zalmneusje: we hebben toch al die kibbelende oude voetbalmannen op Veronica?

 16. Crossdresser Alex

  Ik ben gek op deze twee oude trekpoppen!

 17. Crossdresser Alexia

  Catherine Keyl heeft weer last van haar stinkende diarree aanvallen!

 18. Johnny👀

  Dames zijn zwaar op leeftijd dus toch niet lang meer.

 19. Henk

  Dit uiterst belangrijke nieuws had ik niet willen missen

 20. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Zijn deze twee dames nog ergens te bezichtigen in een museum voor oudheden?

 21. Johan Boksbeugel

  Ik pleit voor alle 1500 afleveringen van de 5 Uur Show op Videoland!

  Hahahaha, nou goed, dat dan ook weer niet, maar in ieder geval iets. Best wel een groot deel van de jaren 90 geweest.

 22. Meester in Notarieel Recht Volonté Fuchse

  Viola ziet er tegenwoordig uit als een uitgewrongen vaatdoek en zal ongetwijfeld menig enge ziekte onder de leden hebben. Ook haar alcoholprobleem lijkt zijn tol te eisen als ik haar gezicht bekijk. Met weemoed denk ik terug aan de jaren 90, toen zij en ik samen stoeipoesden in mijn sm-kelder in Velsen waar wij ons totaal op elkaar uitleefden. Catherine heeft één keer meegedaan, zij was onder valse voorwendselen binnengelokt en is daarna op hoge poten vertrokken.
  In tegenstelling tot Viola die tegenwoordig zwart op andermans kinderen past om haar AOW aan te vullen en als hobby kleutertekeningen maakt, heb ik nog steeds een bloeiende carrière. Ik ben namelijk frauduleus notarieel aktevervalser in de banlieue van Parijs. Ik vervals testamenten en huwelijksaktes tegen schappelijke prijzen in meerdere talen en kan daarvan goed bestaan. Mijn SM-tijd ligt achter me. Ik ben inmiddels ook de jongste niet meer. Maar jee…Viola in de sling. Dat beeld krijgt me nog steeds nat.
  Fijn weekend.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.