Catherine Keyl bedreigd bij tramhalte: ‘Ik maak je af!’

Catherine Keyl is ernstig bedreigd tijdens het wachten op een tramvoertuig. Ze was met stomheid geslagen. Dat heeft de presentatrice, die haar succesjaren bij de televisie zag eindigen door diarree-aanvallen, gezegd in WNL Op Zondag. Keyl schrok zich een hoedje. “Ik stond bij een tramhalte en daar stond een meisje – ik denk een Marokkaans meisje – met héle mooie kleren aan, dus ik keek naar haar. Zij zegt vervolgens tegen mij: ‘Kijk godverdomme voor je, want anders maak ik je af.’ Sorry?!

De presentatrice probeerde de dame van repliek te dienen. “Ik bleef gewoon kijken en ik zei: ‘Je hebt een hele mooie jurk aan en daarom kijk ik naar je.’ Er stond een meisje naast haar en die zei: ‘Hou hiermee op, want ze trimt je in elkaar.’”

Keyl vindt dat dit soort gedrag niet door de beugel kan in Nederland. Ze denkt dat er iets ernstig mis is met de opvoeding van bepaalde jongeren.

De identiteit van de dame die Keyl bedreigde is niet bekend. Het is niet ondenkbaar dat het gaat om een vermomming van Viola Holt. Zij is ook wel eens gespot met een hoofddoekje om.

Foto: WNL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen