Carlo en Irene’s ‘lekkere hapje’ maakt comeback

Raymond Bevelander, die ooit bekend werd als het ‘lekkere hapje’ uit de zondagmiddagshows van Carlo Boszhard en Irene Moors, is terug. Hij is de nieuwe presentator van Telegraaf Aanbiedingen. Dat is te zien op de krantensite. Bevelander prijst in video’s allerlei producten aan die met korting te koop zijn op de webshop van De Telegraaf, zoals het Lifa Living Kledingrek Montpellier-kledingrek. “Hé, ik heb wat leuks voor jou, kijk mee!“, klinkt de presentator enthousiast.

Hij is enorm enthousiast over het kledingrek. “Het Lifa Living Kledingrek Montpellier is een stijlvol kledingrek. Het kan voor jou zijn! Oftewel: niet voor je slaapkamer, ook voor de woonkamer. Een industriële look!

Wat kan er allemaal op het kledingrek? “Je kan je kleding ophangen en je hebt twee hele mooie planken, voor je schoenen op te hangen. En je hebt zelfs twee haakjes! Hé, voor je horloge, je pet, je riem! Het maakt allemaal niet uit. En je wil natuurlijk weten: hé Ray, en de hoogte en de breedte? Dat ga ik je vertellen! De hoogte is 173 en de breedte is 84 centimeter.”

Er zitten wieltjes onder, dus je kan het verplaatsen. Ideaal toch? Hij kan voor jou zijn! Normaal gesproken 200 euro en nu voor een hele mooie aanbieding. Ik heb hem besteld, en nu jij nog!

Volgens reviews op Bol.com is het kledingrek ‘gammel’, ‘passen de planken niet mooi in de behuizing’ en ‘ziet het rek er goedkoop uit’ door slecht laswerk, maar dat vertelt Bevelander er allemaal niet bij.

Het filmpje van Bevelander kunt u hier bekijken. Verder prijst hij ook nog een steelstofzuiger, een bed en een waterafstotende softshell jas aan.

Foto: Telegraaf-site

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen