Carlo en Irene’s ‘lekkere hapje’ maakt comeback

Geplaatst op do 08 aug 2019 om 15:00

Raymond Bevelander, die ooit bekend werd als het ‘lekkere hapje’ uit de zondagmiddagshows van Carlo Boszhard en Irene Moors, is terug. Hij is de nieuwe presentator van Telegraaf Aanbiedingen. Dat is te zien op de krantensite. Bevelander prijst in video’s allerlei producten aan die met korting te koop zijn op de webshop van De Telegraaf, zoals het Lifa Living Kledingrek Montpellier-kledingrek. “Hé, ik heb wat leuks voor jou, kijk mee!“, klinkt de presentator enthousiast.

Hij is enorm enthousiast over het kledingrek. “Het Lifa Living Kledingrek Montpellier is een stijlvol kledingrek. Het kan voor jou zijn! Oftewel: niet voor je slaapkamer, ook voor de woonkamer. Een industriële look!

Wat kan er allemaal op het kledingrek? “Je kan je kleding ophangen en je hebt twee hele mooie planken, voor je schoenen op te hangen. En je hebt zelfs twee haakjes! Hé, voor je horloge, je pet, je riem! Het maakt allemaal niet uit. En je wil natuurlijk weten: hé Ray, en de hoogte en de breedte? Dat ga ik je vertellen! De hoogte is 173 en de breedte is 84 centimeter.”

Er zitten wieltjes onder, dus je kan het verplaatsen. Ideaal toch? Hij kan voor jou zijn! Normaal gesproken 200 euro en nu voor een hele mooie aanbieding. Ik heb hem besteld, en nu jij nog!

Volgens reviews op Bol.com is het kledingrek ‘gammel’, ‘passen de planken niet mooi in de behuizing’ en ‘ziet het rek er goedkoop uit’ door slecht laswerk, maar dat vertelt Bevelander er allemaal niet bij.

Het filmpje van Bevelander kunt u hier bekijken. Verder prijst hij ook nog een steelstofzuiger, een bed en een waterafstotende softshell jas aan.

Foto: Telegraaf-site
9 Reacties op “Carlo en Irene’s ‘lekkere hapje’ maakt comeback”


 1. Punt

  Dat kan in deze tijd echt niet meer. Een man is meer dan een ‘lekker hapje’. Ik wens dat wij niet enkel als een stuk vlees worden beoordeeld.

 2. Ron

  @punt. Relax man. Jij bent zeker ook iemand die ALLES rascistisch vindt.

 3. anoniem

  carlo / jenever kop en irene cherry berry kop

  gaan jullie plassen

  oud

  lelijk

  saai

 4. Johan Boksbeugel

  @anoniem: toetsenbordheld van twaalf, of in ieder geval met een hersenpan die niet meer aankan dan dat van een twaalfjarige. Triest.

 5. Laurens

  De oplages blijven maar in rap tempo dalen bij De Telegraaf. Ja, om nog geld binnen te harken gaan ze dan maar kledingrekken verkopen.

 6. B

  Sjezus dan moet je wel erg weinig zelfrespect hebben.

 7. Iemand

  @B Sommige noboddies zijn zo intens wannabees dat ze zich overal voor lenen. Vind ik dit interessante persoonlijkheden? Nou, nee.

 8. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Ik kom binnenkort ook met een comeback!
  Kunnen jullie raden met welk programma?

  Dikke pakkerd

  Henny

 9. Actries van Houten

  Een glorieuze comeback. Dat is het.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.