Britt Dekker vindt pr-mensen van Talpa erg bozig

Britt Dekker vindt de pr-mensen van Talpa erg bozig overkomen in vergelijking met die van AvroTros. Ze moet op haar tenen lopen om niets verkeerd te zeggen. Dat geeft ze aan in een video-interview met De Telegraaf. Dekker is werkzaam voor de publieke omroep, maar gaat in ruil voor het paard dat ze in bruikleen heeft gekregen van John de Mol ook programma’s maken met Talpa. De krant vroeg haar naar die programma’s, maar daar kon Dekker nog niet te veel over kwijt.

De tv-ster kon nauwelijks vrijuit praten. “Nou, ik ga twee programma’s maken die ik al weet… Nee, in ieder geval, ik ga twee programma’s maken die ik zeg maar kan zeggen. Nee, één programma mag ik zeggen! Ik moet echt opletten. Die mensen worden daar heel snel boos.”

Ze doelt hier op de mensen van Talpa. “Bij AVROTROS zijn ze allemaal heel relaxed en als ik dan een foutje maak is het rustig, maar bij Talpa zitten ze meteen op de WhatsApp van mijn manager.”

Wat mag ze wél zeggen? “Eén programma gaat over George en dat is een documentaire die wordt gemaakt door Annette van Trigt.

Het tweede programma gaat niet over paarden, maar is ook heel leuk. Ik durf er alleen nog niets over te zeggen, want ik ben een beetje bang voor ze.”

Het video-interview met Britt Dekker kunt u bekijken op de Telegraaf-site.

 

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen