Dennis Schouten: ‘Pieter Storms? Die ken ik niet’

Geplaatst op vr 23 aug 2019 om 14:30

Dennis Schouten gaat samen met Bram Krikke een programma maken waarin hij opkomt voor de slachtoffers van onrecht. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Pieter Storms, was de eerste gedachte van een journalist die hem interviewde voor de regionale omroep. Zelf was de presentator daar nog niet opgekomen; hij heeft geen idee wie de Breekijzer-ster is. “Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik geen flauw benul heb wie Pieter Storms is“, gaf het PowNed-talent onomwonden toe op 1Twente.

Schouten heeft dat niet meegekregen van vroeger? “Nee, wij hebben het meer over Alberto Stegeman, Thijs Zeeman en een klein beetje Peter R. de Vries. Van Pieter Storms heb ik geen flauw benul. Is dat de Peter R. de Vries van vroeger?

De interviewer: “Ja, zoiets inderdaad.”

Het programma van Schouten en Krikke wordt in elk geval niet zo serieus als Breekijzer. “Er zijn natuurlijk al veel programma’s waarin ze van alles bestrijden qua onrecht. Ik dacht dus: ik wil het wel maken, maar dan moet het wel een soort van parodie zijn op wat al heel veel wordt gemaakt. Daar doen we nu ons best voor.”

De première is op 14 oktober. “We moeten het maar zien te redden, want als je iemand wil confronteren, laat dat zich niet lenen voor een bepaalde datum. Maar het gaat wel lukken.”

Lees ook: Bram Krikke debuteert bij PowNed: de eerste beelden (12 juli)

 

Foto: PowNed
19 Reacties op “Dennis Schouten: ‘Pieter Storms? Die ken ik niet’”


 1. Thom

  de tv van vroeger is officieel verleden tijd….. of beter gezegd: de tv is officieel verleden tijd

 2. Richard

  Ik ben mij volledig bewust van het feit dat nieuwe presentatoren de presentatoren van weleer niet hoeven te kennen, maar gewoon omdat ik Powned een kutzender vind en ik hypocriet ben, mag deze prutser samen met de rest van Prutsned terug de schoolbanken in om uit te vinden wie Pieter Storms is.

 3. Stip

  @Thom

  Daarom kijken er nog iedere avond miljoenen mensen lineaire tv, in Nederland alleen al. Zeg iets zinnigs of zeg gewoon niets.

 4. Bart

  @Thom Totale onzin!

  Je kan merken dat Dennis als te veel met Bram Krikke omgaat. Die ziet het als zijn taak om te doen alsof hij alles van vroeger niet kent of het weg te wuiven als dat is geweest. Dennis zorg zo snel mogelijk dat je van non talent Krikke af komt. Hoor je over een paar jaar niets meer van. Net als van Kay Gorgels.

 5. Mark

  Is die Bram Krikke niet een typetje zoals Stefano Keizers? Lijkt wel een soort van Adje op de foto. Sta er niet van te kijken dat dat een plaksnor is.

 6. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Formatje Breekijzer kopiëren en ontkennen dat je het origineel kent.
  Heel erg sneu en het kenmerk van een patheet. Niet op reageren, doorlopen en oogcontact vermijden.

 7. Simon

  JoeJoe

 8. Wolter

  Wie is die gast met die lelijke snor?

 9. Alexander

  Ik ken ze alle 3 niet, mis ik ook niks.

 10. Lies

  Peppi en Kokki? Ooit van gehoord boys?

 11. Dolf

  @Alexander
  Fri 23 Aug 2019 om 17:15
  Dat denk je maar, maar dat maakt je wel arm.

 12. cynicus

  @ℙluk van de ℙetteflet

  Denk je echt dat Dennis dit programma zelf bedacht heeft? Dat heeft Dominque Weesie waarschijnlijk gedaan, die moet toch iets uitvoeren voor die twee ton die hij jaarlijks binnenharkt. Dus dat Dennis Breekijzer niet kent kan gewoon.

  Verder: hij is hier al de hele zomer mee bezig, dus 14 oktober pas uitzenden is teleurstellend. Het hele programma zal teleurstellend zijn, net als alles dat Powned tegenwoordig maakt.

 13. Karin Caen

  Stop de Amazone branden, NU.

 14. Annoniemus

  Ben benieuwd wie van die twee het eerste een peer op z’n muil krijgt ergens tijdens opnames waar ze ongevraagd gaan verschijnen !!!!

 15. Harige Harrie

  Pietje R de Vries had vroeger enkele spraakmakende programma’s. Later kwam de klad erin en tegenwoordig zit ie hoofdzakelijk de harde jongen uit te hangen tussen zijn BN vriendinnetjes bij RTL.
  Jammer maar helaas!!

 16. de media

  Als je zo een programma gaat maken en je hebt nooit van Pieter Storms gehoord of over zijn programma dan begin je al helemaal verkeerd, dan ben je dan programma niet waard,zo zit dat in tv land, dus sukkels!

 17. Flexi

  Soms is het voordeliger om een frisse start te maken zonder de last van iemand anders uit het verleden mee te dragen.

 18. Leen Peters

  En wat zegt dat dan precies? Beetje met een opgefokte stem vragen of ze Pieter Storms kennen. Breekijzer was 25 jaar geleden. Denk dat ze Fred Oster en Dick Passchier ook niet kennen, dat zegt toch helemaal niks.

 19. N

  Jeej, wat een tokkies.
  Het lijkt new kids wel.

  Pieter Storms straalde te minste nog een soort van gezag uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.