BNNVARA-ster Jeroen Pauw heeft vier woningen

Het mag dan wel Matthijs van Nieuwkerk zijn die altijd het nieuws haalt vanwege zijn megasalaris bij de NPO, maar BNNVARA-ster Jeroen Pauw boert ook niet slecht. Hij voldoet weliswaar aan de salarisnorm, maar samen met zijn schnabbels en met zijn tv-productiebedrijf regent het óók bij hem tonnen. In de allernieuwste LINDA. somt de presentator zijn vastgoedportefeuille op. Wat is object één? “Een piepklein appartement in Amsterdam, van nog geen 45 vierkante meter.”

Daar is Pauw vooral in de weken dat hij Pauw presenteert. “De weekenden breng ik meestal door op mijn boot in Loosdrecht. En als Eva het stokje overneemt, ben ik veel in het buitenland.

Ook in het buitenland heeft Pauw zijn eigen stulpjes. “Ik heb een huis op Curaçao en sinds kort een vissershuisje aan zee in Malaga. Een beetje gênant wel, zo’n opsomming.

Verdient hij meer dan Matthijs? “Ik heb inderdaad veel geld verdiend, maar ik verdien niet zo veel als Matthijs.

Ook niet samen met de inkomsten van zijn bedrijf TVBV? “Zeker de laatste jaren niet. Wij maken tv-programma’s en die markt is nu lastiger geworden. Dus dan loop je ondernemersrisico. Maar ik klaag niet, hoor, ik heb geld genoeg.”

Foto: Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen