Andere broer Tim Hofman in Expeditie Robinson

Geplaatst op wo 14 aug 2019 om 17:30

Nederland is na de familie Krabbé, de familie De Mol en de familie Römer een nieuwe tv-familie rijker: de Hofmannetjes. Gisteren werd bekend dat de oudere broer van BNNVARA-ster Tim Hofman, Sam, komend seizoen meedoet aan de RTL 5-show Holland’s Next Top Model en zojuist is bekend geworden dat zijn jongere broer Rijk kandidaat is in Expeditie Robinson. “Ik heb hier overigens niks mee te maken, mag van m’n geloof niet in RTL-gebouwen komen“, twittert Tim.

De hele familie Hofman zit komend najaar aan de buis gekluisterd. “Dus m’n ene broer is gegapt door Hollands Next Top Model, maar die ándere (Rijk) -werkte dus al bij RTL – zit in Expeditie Robinson!!! Dit wordt echt een enerverend najaar. Voor mijn ouders. Op hun werk.

Het is niet duidelijk of Rijk als bekende of onbekende Nederlander meedoet aan Expeditie Robinson, maar dat kun je je bij de rest van het kandidatenveld ook afvragen. RTL kondigt hem in elk geval aan als ‘YouTuber en MTV-presentator’.

Hofman is een van de zes kandidaten die vandaag op spectaculaire wijze bekend werden gemaakt op Utrecht Centraal. De andere vijf zijn ex-profhandbalster Yvette Broch, tv-kok Hugo Kennis en radiopersoonlijkheden Fien Vermeulen, Eva Koreman en Eva Cleven.

Eerder werd al bekend dat Frank van der Lende (radio DJ), Dionne Slagter (OnneDi, YouTuber), Jaap van Deurzen (RTL Nieuws verslaggever), Anita Heilker (zangeres, ex-Dolly Dot), Rob Geus (presentator), Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Kelvin Boerma (Kalvijn, Youtuber) en Shary-An Nivillac (zangeres) dit seizoen meedoen aan Expeditie Robinson.

De eerste aflevering is op zondag 1 september om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Broer Tim Hofman in Holland’s Next Top Model (vanochtend)

Foto: RTL
23 Reacties op “Andere broer Tim Hofman in Expeditie Robinson”


 1. Misutoria

  Ziet eruit als zo’n zuipende student die nog in de kinderschoenen staat qua levenservaring.

 2. Meneer Kaktus

  Virgien en ik zitten komend seizoen in Temptation Island.

 3. jan

  Welke i.d.i.o.o.t. kijkt er nog TV?

 4. Balzakkerius

  Ik jan, problem? Maar het beperkt zich tot de Simpsons.

 5. Johnny👀

  Met wat geluk krijgen ze ook een tikkie op de kaak.

 6. logo

  BREAKING: Nieuw logo NPO1 uitgelekt!
  https://images4.persgroep.net/rcs/-oZ9mnICr-tBBF2pa7MjgprfTKY/diocontent/154225235/_fitwidth/581?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

 7. Reinier

  @logo

  Ja, het logo van EEN ja. De Vlaamse zender…

 8. Peter

  Show van beau heet BEAU

 9. Jan Versteegh

  Geen grap, maar Maradonnie zei last minute af. Vandaar dat deze kniesoor heel snel op kon komen draven. Het is ook niet zo dat hij druk is ofzo dus voor hem was het wel mooi.

 10. Huiskamer

  Iets anders. Is het echt waar dat De Campingzender SBS alle herhalingen van de herhalingen van “Ik hou van Holland” opnieuw gaat uitzenden ? Met BN-ertjes die leuk moeten spelen maar het totaal niet zijn ?
  En alsjeblieft: toch niet een nieuwe serie van dit afgang programma ? Met als bonus herhalingen van de herhalingen, om zo de kosten enigszins te dekken.

 11. Ray

  Geen wonder dat ze meer delnemers nodig hebben dan in voorgaande seizoenen. Met al die Youtubers en dj’s weet je op voorhand dat er een hoop voortijdig gaan afhaken. Ofwel omdat ze hun luxe leventje (lees: drugs) missen, ofwel omdat ze te veel schnabbelcentjes mislopen.

 12. Mies Bauwman

  Wat een afchang voor Pietpiet en zijn ellenlange zinnen.
  Ook grammaticaal niet juist, maar dit terzijde.

 13. Pseudoniem

  Ik kan geen Hofman meer zien (hoi Tim)

 14. S. Stokvis

  Waarom doet Jennifer niet mee dan?
  Die is wel leuk om te zien in bikini

 15. Vincent

  Twee 3FM dj’s dus, is dit een manier om hen bij een groter publiek te introduceren/personalities van hen te maken?

 16. doorsnee kijker

  Com tv heeft zijn langste tijd gehad als ik de reacties zo lees op verschillende site`s
  Dat ziet er dus niet goed uit voor Talpa en RTL De kijkers zijn al die programma`s een beetje zat, ook dezelfde bekende Nederlanders , en teveel reclame is een doorn in het oog. ze vernietigen hun eigen zenders op die manier !
  Daarom scoren de NPO zenders goed, en ook bij de jeugd! Het verhaal dat de jeugd geen tv zou kijken is de grootste kolder van deze eeuw . Wie eens langer dan zijn neus op andere websites steekt en goed leest , dan leest hij tussen de regels door dat er door belanghebbende verhalen de wereld in gestrooid worden die onjuist zijn ! De jeugd kijk ook tv , maar in mindere mate door avond werk ! Mensen laten zich gauw gek maken door de Media! IK TRAP DAAR NIET IN

 17. Rik van Oosterlaken

  Waar blijven de kijkcijfers?

 18. Internet broke the television

  Einde der (TV) tijden

 19. Zomaar

  Hallo, zoeken jullie nog een VIP voor jullie programma?
  Ik ben de broer van….

 20. "Veronica Doet Het?....Beter!";

  Waar blijven de kijkcijfers?

 21. Beau ter Ham

  Waarom zitten al die You tubers in al die programma’s ? Patatgeneratie die echt niets kunnen –

 22. PPP

  Omdat patat niet bestaat. Het is friet.

 23. Bart

  @Vincent Hij hebt het door. En als ze een beetje leuk overkomen dan willen Talpa radio, Slam of Q-Music ze misschien wel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.