Andere broer Tim Hofman in Expeditie Robinson

Nederland is na de familie Krabbé, de familie De Mol en de familie Römer een nieuwe tv-familie rijker: de Hofmannetjes. Gisteren werd bekend dat de oudere broer van BNNVARA-ster Tim Hofman, Sam, komend seizoen meedoet aan de RTL 5-show Holland’s Next Top Model en zojuist is bekend geworden dat zijn jongere broer Rijk kandidaat is in Expeditie Robinson. “Ik heb hier overigens niks mee te maken, mag van m’n geloof niet in RTL-gebouwen komen“, twittert Tim.

De hele familie Hofman zit komend najaar aan de buis gekluisterd. “Dus m’n ene broer is gegapt door Hollands Next Top Model, maar die ándere (Rijk) -werkte dus al bij RTL – zit in Expeditie Robinson!!! Dit wordt echt een enerverend najaar. Voor mijn ouders. Op hun werk.

Het is niet duidelijk of Rijk als bekende of onbekende Nederlander meedoet aan Expeditie Robinson, maar dat kun je je bij de rest van het kandidatenveld ook afvragen. RTL kondigt hem in elk geval aan als ‘YouTuber en MTV-presentator’.

Hofman is een van de zes kandidaten die vandaag op spectaculaire wijze bekend werden gemaakt op Utrecht Centraal. De andere vijf zijn ex-profhandbalster Yvette Broch, tv-kok Hugo Kennis en radiopersoonlijkheden Fien Vermeulen, Eva Koreman en Eva Cleven.

Eerder werd al bekend dat Frank van der Lende (radio DJ), Dionne Slagter (OnneDi, YouTuber), Jaap van Deurzen (RTL Nieuws verslaggever), Anita Heilker (zangeres, ex-Dolly Dot), Rob Geus (presentator), Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Kelvin Boerma (Kalvijn, Youtuber) en Shary-An Nivillac (zangeres) dit seizoen meedoen aan Expeditie Robinson.

De eerste aflevering is op zondag 1 september om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Broer Tim Hofman in Holland’s Next Top Model (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen