BLVD heeft ongemakkelijke ex Sylvie Meis voor camera

RTL Boulevard had dinsdag één van de vele exen van Sylvie Meis voor de camera: de Tilburgse filmproducer Bart Willemsen. Verslaggever Aran Bade sprak met hem over zijn nieuwe film met in de hoofdrol Britt Dekker, maar kon de verleiding niet weerstaan om ook naar zijn kortstondige relatie met de tv-ster te vragen. Het leverde een ongemakkelijk einde van het onderonsje op. “We dachten: we vragen daar ook even over, maar toen sloeg de producent een beetje dicht“, aldus Bade.

Hij probeerde het als volgt: “Je bent zelf ook in het nieuws geweest een tijdje terug. Hoe is het met jou? Hoe vond je dat?

Willemsen: “Heel goed. We zijn hier met een drukke draaidag bezig, dus met mij gaat het supergoed. We zijn lekker bezig, en dat...”

Bade: “Daar wil je verder niets meer over kwijt?

Willemsen: “Neuh. Ik ben vooral hier lekker bezig.”

Bade: “En was het een gekke gewaarwording dat je dan in de belangstelling staat? Dat wij er nu ook weer naar vragen?

Willemsen: “Dat is wel een soort inkoppertje, maar het gaat goed met mij en dat is alles wat ik erover kwijt wil.”

Shownieuws

De collega’s van Shownieuws waren óók op de set van de paardenfilm en spraken daar ook met Willemsen. “Het was altijd heel moeilijk om vanuit Shownieuws met hem in contact te komen, omdat hij altijd maar bang was dat het over Sylvie zou gaan. Logisch ook wel“, aldus showkenner Mark Labrand.

Buiten de camera om wilde Willemsen nog wel wat kwijt. “Ik weet niet wat onze verslaggeefster heeft gedaan met haar mooie blauwe kijkers, maar ze heeft in ieder geval wel van hem kunnen horen dat hij eigenlijk heel erg van dat imago af wil en dat hij het heel vervelend vindt dat hij constant maar met haar in verband wordt gebracht en dat hij het echt heel erg vervelend vindt om over de huidige band te praten. Hij is daar helemaal klaar mee.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen