BLVD heeft ongemakkelijke ex Sylvie Meis voor camera

Geplaatst op wo 21 aug 2019 om 9:00

RTL Boulevard had dinsdag één van de vele exen van Sylvie Meis voor de camera: de Tilburgse filmproducer Bart Willemsen. Verslaggever Aran Bade sprak met hem over zijn nieuwe film met in de hoofdrol Britt Dekker, maar kon de verleiding niet weerstaan om ook naar zijn kortstondige relatie met de tv-ster te vragen. Het leverde een ongemakkelijk einde van het onderonsje op. “We dachten: we vragen daar ook even over, maar toen sloeg de producent een beetje dicht“, aldus Bade.

Hij probeerde het als volgt: “Je bent zelf ook in het nieuws geweest een tijdje terug. Hoe is het met jou? Hoe vond je dat?

Willemsen: “Heel goed. We zijn hier met een drukke draaidag bezig, dus met mij gaat het supergoed. We zijn lekker bezig, en dat...”

Bade: “Daar wil je verder niets meer over kwijt?

Willemsen: “Neuh. Ik ben vooral hier lekker bezig.”

Bade: “En was het een gekke gewaarwording dat je dan in de belangstelling staat? Dat wij er nu ook weer naar vragen?

Willemsen: “Dat is wel een soort inkoppertje, maar het gaat goed met mij en dat is alles wat ik erover kwijt wil.”

Shownieuws

De collega’s van Shownieuws waren óók op de set van de paardenfilm en spraken daar ook met Willemsen. “Het was altijd heel moeilijk om vanuit Shownieuws met hem in contact te komen, omdat hij altijd maar bang was dat het over Sylvie zou gaan. Logisch ook wel“, aldus showkenner Mark Labrand.

Buiten de camera om wilde Willemsen nog wel wat kwijt. “Ik weet niet wat onze verslaggeefster heeft gedaan met haar mooie blauwe kijkers, maar ze heeft in ieder geval wel van hem kunnen horen dat hij eigenlijk heel erg van dat imago af wil en dat hij het heel vervelend vindt dat hij constant maar met haar in verband wordt gebracht en dat hij het echt heel erg vervelend vindt om over de huidige band te praten. Hij is daar helemaal klaar mee.”

Foto: RTL
27 Reacties op “BLVD heeft ongemakkelijke ex Sylvie Meis voor camera”


 1. Bart

  Het natuurlijk zijn werk om er naar te vragen maar nu was het misschien niet helemaal eerlijk. Ik denk dat als Willemsen geen relatie met Meijs had gehad ze hem ook niet voor de camera hadden gevraagd en ze slechts een interview met Britt Dekker en Tim Douwsma hadden gedaan/uitgezonden.

 2. Guttegut

  Een film met Britt Dekker in de hoofdrol. Dat moet haast wel de langverwachte Oscar voor beste buitenlandse film opleveren.

 3. Tv junkie xl

  Een interview met Tim Douwsma…weer paar verspilde minuten…

 4. Meneer Kaktus

  Ik ben ook een ex van Sylvie (al hang ik dat liever niet aan de grote klok).

 5. Anouk

  Hij heeft zich als als gigolo laten inzetten om de vakantie in Miami wat op te fleuren. Zij heeft alles voor hem betaald daar, tot nieuwe kleding aan toe. Tuurlijk schaamt deze kneus zich daar voor! Zeker als je weer gedumpt wordt! Maar goed het was voor haar iets zakelijks.

 6. Info

  Gadver, een relatie met Selfie Meis.

 7. Richard

  Maar deze droeftoeter ging maar wat graag op de foto met die kleine heks. Helemaal posen met z’n tweeën! En dan die dikke sigaar bij hem op dat voor hem betaalde oud en nieuw feestje. Hoe sneu!

 8. Wilton

  Het zal best moeilijk zijn om een interview te houden met iemand die geen relatie met haar heeft gehad.

 9. Japie Apie

  Wanneer een vent veel vrouwen pakt dan is hij een held. Maar Silvie is een s l e t want ze heeft veel kerels gehad. Ik zou er zelf ook wel op willen.

 10. Tessa

  Die Aran… wat treurig dat je hier altijd naar moet vragen. Zou hij zichzelf dat later ook realiseren?

 11. Meneer Kaktus

  Japie Apie
  Wed 21 Aug 2019 om 10:18
  Mag ik na jou?

 12. Bart

  @Tessa Dat is niet treurig maar gewoon zijn werk. Al leek het in dit geval niet helemaal eerlijk tegenover de geïnterviewde die hier geen rekening mee had gehouden en dicht sloeg. Een bekende Nederlander weet van te voren dat zo’n vraag kan komen. Deze man niet.

 13. Lalalaland

  Komkommer tijd.

 14. Norvo

  @Tessa: Aran mag vaker dat soort pijnlijke interviews doen. Laatst ook bij Humberto die alleen wilde vertellen over de Repair Show en Bade met ijzige blik terugfloot toen ‘ie over zijn privé wilde beginnen.

 15. Ron

  Wat een ongemakkelijk gesprek was dat. Hij heeft het zich wel onmogelijk moeilijk gemaakt door ontwijkende antwoorden te geven. Daardoor staat hij alsnog voor paal.

 16. Sven L.

  Wel knap van Meis dat ze alle ex’en de mond weet te snoeren… ;-) Deze gast is niet de enige die zwijgt namelijk.

 17. Henk

  Die Aran Bade is alleen goed om met z’n k*ntje omhoog andere heren te plesen.

 18. Robert

  Had wat mij betreft gewoon kunnen zeggen ben paar maanden met haar op stap geweest, paar keer goed genomen, maar Sylvie wilde weer iemand anders.
  Niks mis mee en je hebt haar maar mooi gehad zou ik denken, ja ik weet het Sylvie is niet populair, nou ik zou geen nee zeggen.

 19. Domme en immorele tv van BLVD

  Simpel interview manneke, net uit de luier, heeft nog geen idee wat moreel kan en denkt goed bezig te zijn. Troosteloos type in een troosteloos programma.

 20. Bart

  Is die Aran Bade niet wat ongemakkelijk aan het doen, ik vind hem een irritant ventje aan het worden

 21. FlyingLotus

  Komt wel heel erg dichtbij zo, heb dezelfde zonnebril.

 22. LyingFlotus

  Ik heb een andere zonnebril, blijft het lekker ver weg.

 23. dennis

  Die Aron Bade is nog een snot jong, hoort een krantenwijk te lopen. Maar ja ook weer een jongere die zijn handen niet wil vuil maken.

 24. Mario

  zo jong is ie nou ook weer niet, volgens mij is die 30plus

 25. Mario

  34 om precies te zijn

 26. Chris

  Ik zou me eige ook kapot schamen als ik voor de camera moest vertellen dat ik hem in dat vieze mokkel had gestoken

 27. Claire

  Interessant de negatieve reacties over Sylvie Meis. Als mannen veel vrouwen/ho*ren neauqen dan zijn het echte kerels en helden en als vrouwen genieten van mannen dan worden ze ernstig beledigd.

  Sylvie Meis lacht deze veelal oude gefrustreerde mannetjes natuurlijk uit en gaat gewoon verder met waar ze mee bezig is. Die veelal oude gefrustreerde mannetjes die naast hun meurende dikzak met kort rood haar of een ander lachwekkend kapsel op de bank zitten. Bij deze zielige mensen is se*s ver te zoeken.

  Sylvie Meis is multi miljonaire en verdient in een jaar meer geld dan al die kleingeestige mannetjes in 40 jaar :-)

  Go for it girl en geniet maar van al die lekkere jonge mannen!

  Laat de mensen maar kletsen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.