Frank Dane kon voor bevalling niet terecht in Utrecht

Frank Dane mag dan wel de ochtendshow van ’s lands grootste commerciële radiozender presenteren, maar toch was de Radio 538-ster voor de bevalling van zijn vriendin niet welkom in Utrecht. Dat vertelde hij dinsdagavond aan de desk van RTL Boulevard. Dane houdt zijn privéleven behoorlijk geheim, maar de laatste tijd maakt hij er geen geheim van een heel trotse papa te zijn. Zijn vriendin beviel twee weken geleden van hun zoontje Ole. Maar de bevalling was niet makkelijk.

Het was een traumatische ervaring voor Dane. “Het valt wel mee, hoor. Het was net zo traumatisch als het fantastisch was. Het was voor mij ook niet zo zwaar als het voor mijn vriendinnetje was, maar ik ben best wel geschrokken van 36 uur weeën.

Eigenlijk wilde Dane vlakbij huis geholpen worden. “We konden nergens terecht in Utrecht, want alle ziekenhuizen waren vol vanwege een personeelstekort. We moesten naar Gorinchem en er waren omleidingen voordat we er uiteindelijk waren. Ik moest een stukje met de pond ook, ja. Dat is echt niet normaal.

De geboorteplaats van zijn zoontje is nu dus Gorinchem geworden. “Het Beatrix-ziekenhuis in Gorinchem is ook fantastisch, dus ik ben er nog een beetje trots op ook.

Al met al is alles dus goedgekomen. “Het is allemaal goedgekomen en de bevalling ging uiteindelijk ook helemaal goed. Ik heb nu het mooiste jongetje van de wereld. Het is zo raar dat ik nu iemand mis die er twee weken geleden nog niet was. Dat is zo gek.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen