Angela, Caroline en Natasja op Five Days Inside

Beau van Erven Dorens geeft zijn programma Beau Five Days Inside op nu hij het druk krijgt met zijn eigen talkshow op RTL 4. De tv-reeks gaat door, maar dan met drie vrouwelijke presentatoren. Dat heeft de zender bevestigd na de primeur in De Telegraaf. Het gaat om Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger. Door hun komst krijgt het programma ook een nieuwe naam: Beau Five Days Inside gaat vanaf januari, als de serie weer op tv is, door het leven als Five Days Inside.

Het concept blijft hetzelfde: de presentator van dienst dompelt zich vijf dagen lang onder in een wereld die voor veel mensen onbekend is. In welke werelden de drie dames stappen is op dit moment nog niet bekend.

Dat Van Erven Dorens nu een eigen talkshow krijgt, betekent overigens niet dat hij stopt met ál zijn maatschappelijk betrokken programma’s. Hij gaat namelijk wel een opvolger van The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project maken.

RTL vindt het belangrijk dat de presentator ook met dit soort programma’s te zien blijft. “Ook in dit soort programma’s ligt zijn kracht en zijn hart.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen