Kijkcijferkanon Martien Meiland vanavond bij Eva Jinek

Niemand minder dan de kersverse SBS 6-megaster Martien Meiland schuift vanavond aan in de talkshow van Eva Jinek. De markante hoofdpersoon uit de verrassende tv-hit Chateau Meiland komt vertellen over zijn plotselinge succes. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Deze zomer was hij nog razend druk op zijn kasteel in Frankrijk, maar deze week is hij even in Nederland, voor de opnames van Cash of Trash. “Hoe beleeft hij zijn succes en kan hij in Nederland nog over straat?

Het gaat nog meer over televisie in de donderdag-Jinek. “Wie wordt dit seizoen De Slimste Mens? De drie finalisten schuiven aan en bespreken bij Eva aan tafel de zware gang naar de finale.

Zit er nog meert tv in de show? Ja! “Peter Pannekoek is vanaf zaterdag weer teamcaptain in Dit was het nieuws. Hij houdt er een bijzondere werkwijze op na om zich voor te bereiden.

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is ook te gast. Komend weekend wordt op haar initiatief in Nijmegen het eerste Democratiefestival gehouden. Hebben we in Nederland zo’n feestje wel nodig?

Jinek is om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: SBS

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen