Zomer met Art opent ook week vijf met treurige cijfers

Art Rooijakkers is de vijfde uitzendweek van zijn talkshow Zomer met Art begonnen met vertrouwd lage kijkcijfers. Er keken maandag 222.000 mensen (7 procent) naar de uitzending op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Rooijakkers begint week vijf met een score die ónder de eerste vier weekgemiddeldes van zijn programma ligt: 326.000, 256.000, 252.l000 en 255.000 kijkers. Na deze week zit de presentator op de helft van het aantal uitzendingen.

Over zes weken begint het langverwachte nieuwe praatprogramma van Beau van Erven Dorens op de late avond van RTL 4. Het plan is dat hij drie maanden op drie maanden af zal presenteren.

Wie er gaat afwisselen met Van Erven Dorens is nog altijd niet bekend. Er circuleren meerdere namen, waaronder die van Matthijs van Nieuwkerk. Zijn contract zou echter afgekocht moeten worden, want hij moet nog tot medio 2020 bij BNNVARA.

Er gaan ook geruchten over Eva Jinek, maar zij heeft aangegeven vanwege het moederschap naar de vooravond te willen verhuizen. Dat lijkt RTL 4 haar vooralsnog niet te kunnen bieden.

Wie het in elk geval níet gaat worden, is Rooijakkers. Hij is nu al ruim vier weken bezig met een soort antisollicitatie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen