Olcay Gulsen genegeerd bij première The Lion King

Olcay Gulsen is compleet genegeerd tijdens de première van de nieuwe Lion King-film in Londen. Ze kreeg geen enkele ster te spreken. Dat vertelde ze maandag in RTL Boulevard. De RTL 4-show liet beelden zien van de première én interviews met de sterren, maar die waren niet afgenomen door Gulsen. “Olcay, ik zou toch zweren dat we jou daar naartoe hebben gestuurd naar Londen gisteren, maar hoe kan het dat ik jou helemaal niet zie in deze beelden?“, vroeg Marieke Elsinga.

Gulsen kwam simpelweg terug zonder beelden. “Nou, ik stond gewoon op een compleet verkeerde plek op de gele loper. Al het beeld van al de interviews die je nu gezien hebt, heb ik allemaal niet afgenomen.”

Ze heeft alle sterren gezien, maar niemand gesproken. “Ik stond daar dus en ik zag alle sterren: Elton John, Pharell Williams. Iedereen liep gewoon nog geen twintig centimeter van mij vandaan, maar ik heb ze allemaal niet gesproken.”

Kon ze zelf haar plek uitkiezen? Nee. “Het is heel streng. Bij Disney is sowieso alles al overgeorganiseerd, maar in dit geval stonden er gewoon meer dan 300 mensen aan pers van over de hele wereld. Ik snap dat deze cast niet 300 interviews gaat geven en 300 keer hetzelfde gaat zeggen, maar ik had er dus geen één. Niemand, nobody.”

Gulsen baalde ervan dat ze onverrichte zaken terugkeerde. “Ik was best wel bloedchagrijnig. Ik heb één klein vraagje aan Seth Rogan gesteld en die was dus ook niet eens aardig tegen mij. Ik voelde me zo’n loser die alleen maar aan het roepen was.”

De tv-ster stond 2,5 uur aan de loper. “Ik stond er en ze hadden alles omgetoverd tot een natuurgebied. Ik ben bij veel premières geweest, maar dit was indrukwekkend. Ik dacht: dit wordt de dag van mijn leven, ik ga met Beyoncé spreken en met Meghan. Nou, echt helemaal niets daarvan. Ze waren er allemaal en je mocht ze aanspreken op de loper.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen