‘Yvon misdroeg zich bij Pauw vanwege huwelijkscrisis’

Het zou goed kunnen dat een huwelijkscrisis de oorzaak is dat Yvon Jaspers zich in april zo vreselijk misdroeg aan de talkshowtafel van Jeroen Pauw. Dat schrijft weekblad Story. Terwijl Jaspers recht tegenover de nabestaanden van de vermoorde Anne Faber zat, besloot ze zich hysterisch emotioneel te verweren tegen de kritiek op haar schnabbeldrift. Ze vertelde zich ‘heel eenzaam’ te hebben gevoeld in de ForFarmers-rel en inmiddels kan de Story dat wat beter plaatsen.

De Story kreeg een tip binnen van een buurtgenoot van Jaspers. Volgens die goede buur zijn de kinderen elke dag thuis, maar wisselen Yvon en haar man elkaar thuis af. “Nu is het altijd óf Yvon die alleen is, óf Pieter in zijn eentje.”

Daarop besloot de Story om bij het huis van Jaspers te gaan posten. Waar ze altijd twee auto’s voor de deur hadden staan, staat er nu nog maar één. “Overdag, ’s nachts en ’s ochtends.

Verdacht, vindt de Story. De vermoedens werden nóg sterker toen ze echtgenoot Pieter ineens zagen lopen zónder trouwring. “Let wel: dit voor het eerst in veertien jaar.”

Het zou ook verklaren waarom ze zich zo misdroeg bij Pauw, besluit het weekblad. “Was Yvons vreemde gedrag wellicht ook het gevolg van een loodzware periode waar zij zich momenteel in bevindt, die is vervuld van onzekerheid?

Jaspers wil niet op de geruchten reageren,

Het Story-artikel over Yvon Jaspers kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen