Huub Stapel: ‘Yvon Jaspers grootste koe op televisie’

Huub Stapel is alles behalve fan van Yvon Jaspers, de presentatrice van ’s lands populairste televisieprogramma: Boer Zoekt Vrouw. Dat laat hij blijken in gesprek met het AD. Stapel, die een rol heeft in een dramaserie op dezelfde zender, namelijk Flikken Rotterdam, vindt Jaspers helemaal niets. Hij schaart zich achter critici die vinden dat de presentatrice zich kinderlijk gedraagt op televisie. “Yvon Jaspers is de grootste koe die ik ooit op televisie heb gezien. Wat een dom wicht zeg.”

Dat hele Boer Zoekt Vrouw is één groot bedrog, vindt Stapel. “Allereerst is er niets romantisch aan, op die boerderijen: het is knoerthard werken om te overleven en financieel het hoofd boven water te houden. Vechten.”

Hij vindt Jaspers ongeloofwaardig, gezien haar schnabbelverslaving. “Jaspers incasseert tonnen voor haar schnabbel bij ForFarmers en vervolgens huilt ze krokodillentranen bij Jeroen Pauw als iemand daar wat van zegt.

En die krokodillentranen huilde ze, terwijl tegenover haar de nabestaanden van de vermoorde Anne Faber zaten. “Ze moet zich doodschamen, wat een vertoning zeg.”

Het imago van Yvon Jaspers heeft een flinke deuk opgelopen. Bovendien is ook de band tussen KRO-NCRV en de presentatrice momenteel erg slecht. Het lijkt er wel op dat ze aan blijft als presentatrice van Boer Zoekt Vrouw.

Het AD-interview met Huub Stapel kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen