Wendy van Dijk: ‘John de Mol heeft mij nodig’

Geplaatst op zo 14 jul 2019 om 10:00

Wendy van Dijk denkt dat John de Mol haar nodig heeft in zijn pogingen om wat te maken van zijn familiezender SBS 6. Dat schrijft de presentatrice in haar column in de Wendy. Van Dijk is haar echtgenoot Erland Galjaard achterna verhuisd van RTL 4 naar SBS 6, zodat ze verzekerd blijft van de nodige privileges op presentatievlak. Nu ze uit de Voice-franchise stapt moet de presentatrice bewijzen dat ze ook op eigen benen kan staan en dat wordt een behoorlijke uitdaging.

De televisiester doet het allemaal voor De Mol. Ze herinnert zich nog goed hoe ze 25 jaar geleden typetjes speelde in zijn show Boobytrap. “Op een middag haalde ik – wachtend op de lift in onze flat – de brievenbus leeg. Ha, leuk, een brief! Op de achterkant: afzender John de Mol?!! ”

Van Dijk begreep niet waarom ze een brief had gekregen ‘van John de Mol himself’. “Ik las dat John, als producent van dit programma, zeer te spreken was over mijn rol als actrice in Boobytrap en of we een keer een afspraak konden maken om te praten over de toekomst? Dat vergeet ik mijn hele leven niet meer. Dat zo’n man de moeite nam om onze filmpjes te kijken en uitgerekend mij eruit pikte! En: ‘de toekomst’? Wat kon dat betekenen?

Uiteindelijk werd Van Dijk op Over De Roooie! gezet. Ze vond het goed bij haar passen. “Dat vonden John en SBS-directeur Fons van Westerloo ook en ik kreeg de job. Het begin van mijn carrière bij SBS 6.

Ze groeide uiteindelijk door en kwam met programma’s als Hart in Aktie en Ushi. Toen ze op groot amusement aasde, kon SBS haar dat niet bieden en stapte ze over naar RTL.

Bij RTL had ze al relatief snel een grote tv-flop in handen: Million Dollar Wedding. “Iedereen had een mening en dan zijn er maar weinig mensen die openlijk voor je opkomen. John de Mol deed dat wel. ‘Zijn we dan serieus vergeten dat deze vrouw Ushi heeft gemaakt? En tal van andere succesvolle programma’s?’ Dat vergeet ik ook nooit meer.

Nu gaat Van Dijk zich inspannen voor De Mol. “We gaan mooie programma’s maken en bouwen aan een zender waar John in gelooft. Ik ben niet Johns zus, niet zijn zoon, maar wel iemand die hem ongelofelijk dankbaar is. Het meisje dat ooit bij de lift stond te wachten en precies die brief kreeg die zij toen nodig had.”

Misschien kan ik nu iets terugdoen. Misschien heeft John mij nu ook een klein beetje nodig, zoals hij Linda nodig heeft.”

Foto: RTL
110 Reacties op “Wendy van Dijk: ‘John de Mol heeft mij nodig’”


 1. MolTalk

  HAHAHAHAHAHAHAHA!

 2. Dennis

  Wat een arrogante tuthola.

 3. Paut Pielusma

  Ze heeft zichzelf hoog zitten. Inderdaad @Dennis wat een arrogantie.

 4. Jan

  Zo’n onhandige uitspraak had ze nooit moeten doen.

 5. anonymous

  John de Mol heeft mij nodig…..😂😂😂😂😂
  De coke is nu echt naar haar hoofd gestegen.

 6. Nelis

  De zoveelste “BN-er” die zijn/ haar tong in het achterwerk van de Mol steekt. Bah!

 7. Insiderc

  Hahaha John heeft je niet nodig, dat je bij sbs zit heb je te dankenaan galjaard. Waarschijnlijk lozen ze je over 2,5 jaar. Bij rtl hoef je niet meer te komen, de vlag ging uit toen je opstapte. Arrogant mens. Het kwam door galjaard dat je werk had.

 8. Roebel

  Hoeveel coke zit er in je neus Verwendy?

 9. Henk

  Wat een niveau hier weer… ziek gewoon…

 10. Karin

  Als John verstandig is geeft hij haar een belspelletje,voorkeur in de nacht,zodat niemand daar last van heeft,zij moet toch iets gaan doen met haar zwaar overbetaalde contract.Wendy is een mooi voorbeeld van als je de gunfactor hebt dragen de kijkers jou op handen,heb je dat niet meer zoals zij,dan laten de kijkers je vallen,en dat is wat nu gebeurd.

 11. Heer Olivijf

  Een waardeloze vrouw, want ze kan niet koken en is ver over de houdbaarheidsdatum heen. Totaal overbodig, dat mens.

 12. Rikki

  Het zoveelste dieptepunt van frautje van Dijk. Blijkbaar heeft ze, net als Gordon en Humberto, nog niet door dat men haar uitkotst. Vreselijk, wat een nepotisme, je zal maar zo leven

 13. Bears’den

  Hoe kan je nou zo iets zeggen als je al zoveel over je heen heb gehad.. Je zou denken dat ze beter zou moeten weten aangezien ze al zolang mee draait in dat wereldje maar nee, mevrouw maakt zich opnieuw belachelijk door met zulke uitspraken te komen!
  Zij heeft duidelijk geen voelsprieten..

 14. Dennis

  Oei, het begin klinkt allemaal vriendelijk en dan maakt ze het allemaal weer te niet met die zin. Waar is die spontane, leuke Wendy gebleven die niets fouts kon doen en die de ‘x factor’ had? Ze is totaal haar gun factor verloren en die komt niet meer terug ven ik bang…

 15. Henk

  John is radeloos zonder Wendy en Gordon.De grote sterren die zijn zender naar de afgrond leiden.Onmisbaar( voor John).

 16. Rogier

  Hahaha, nou John ik zou dat gelijk dat contract weer ontbinden. Wat een ego.

 17. Bart

  En net als je denkt dat Wendy het niet erger kon maken doet ze het toch weer. Deze mevrouw is werkelijk elke vorm van realiteit kwijt. Wendy ze keken naar je bij RTL omdat The Voice een goed programma is. Wat de kijker betreft hadden ze je jaren geleden al mogen vervangen voor desnoods een praatpaal. John heeft een fout gemaakt door te denken dat jij een hele grote ster bent. Dat is niet zo. Ushi was heel leuk en Hart in Aktie deed je toen goed omdat je toen oprecht en nog helemaal je zelf was. Waar is die Wendy gebleven? Of is die Wendy er nooit geweest en was dat allemaal gespeeld? Knap gedaan maar nu heeft de kijker dat door. Het gros van kijkers zit niet op je te wachten. Jou en Gordon naar Talpa halen is de domste zet van de Mol die hij had kunnen maken. Hij had beter voor Martijn en Chantal kunnen gaan.

 18. Mark!

  Jdit hele artikel is weer geschreven om negatieve reacties uit te lokken. De titel staat niet in verhouding tot de tekst. Wat een k u t site is dit toch

 19. Peter

  Ik heb Wendy haar lichaam nodig.

 20. Valereo

  Wendy,Gordon,Linda, kunnen na John de Mol nog altijd naar omroep
  Max denk dat ze zich daar snel thuis gaan voelen

 21. Ron

  Ik weet niet wat ik lees…is dit ironie? Lieve help!

 22. Tinie Parkiet

  Er ‘werkt’ al genoeg schorriemorrie bij SBS6, daar hoeft niet nog meer bij.

 23. Vandaag

  Wat een hoogmoed heeft dat doorgesnoven kadaver

 24. Archibald

  Wendy van Zeik

 25. RaymondVL

  Ach hou toch op, coksnuivende gratenbaal eerste klas!

 26. Laurens

  John HAD een neus voor TV. Maar begint geleidelijk aan op Ronnie Tober te lijken. Blijft maar teren op het verleden en ooit behaalde successen….

 27. Beertje

  Ik denk dat ze een punt heeft…

 28. Pauline

  Dit stuk onbenul heeft haar hele zgn. Carrière aan kruiwagens en vriendjes waar ze het bed mee heeft gedeeld en kennelijk heel veel van weet en die haar de hand boven het hoofd houden. Ze heeft mazzel dat Erland haar opnieuw naar voren schuift.
  Het is niet meer dan een omhooggevallen nietszeggend blondje van bijna 50 die met haar aanstellerige gedrag denkt dat ze 20 is.

 29. Robson

  Wat een stumper van een wijf , al dat coke heeft haar hersens/zaagsel goed aangetast

 30. Samantha

  Hoogmoed waanzin bah. Linda Johnny en Wendy Gordon bah mensen die denken dat ze het zijn kom op zeg doe normaal.

 31. Cees

  Logisch dat Rolf van Haeften heeft getekend bij RTL 4 en niet bij SBS 6. SBS gaat ‘m nie worden….

 32. Mohammed Hassan

  Gewoon niet naar SBS kijken…..DDie zender is toch niks met de omkoper John de Mol aan het roer……
  Zijn verwende zoontje Johnny de Mol zie je ook steeds terug….Niets heeft dat verwende jochie op eigen kracht gedaan….

 33. Walter

  Nou nou mensen kan het niet groffer geef haar eerst de kans om haar daar te bewijzen

 34. Zomaar

  Het moment dat John haar echt nodig heeft mag ze even onder z’n bureau kruipen.

 35. Kevin

  Wendy is in de war. Wendy is een dertien in een dozijn figuur en makkelijk inwisselbaar. Ze zit duidelijk in de overgang.

 36. liefkleinhertje

  Een normaal iemand heeft dat gratenpakhuis nog nooit serieus genomen maar dit gaat wel heel ver.

 37. Bas

  Nee het is andersom. Ze had John nodig. RTL wilde geen geld stoppen in haar blad, John wel…maar dan moest ze wel meteen meegaan. Dat deed ze in de hoop dat de Voice ook mee zou gaan….ze draait de zaken een beetje om….

 38. Snake Charmer

  Wendy van Dijk is over haar hoogtepunt heen.

  Maar goed dat is met iedereen gebeurd die van RTL4 naar SBS6 ging.

 39. Fons

  Wendy van Dijk is totaal niet geschikt, ze vindt zichzelf erg goed, maar dat is niet zo. Ushi deed ze leuk, maar dat is alles mee gezegd.
  Dankzij haar (ex?) Man heeft ze carrière gemaakt.
  Verder is ze gemaakt leuk op televisie, niet spontaan en daar prikken de kijkers doorheen.

 40. Lilly Labiamus

  Coke. Maakt meer kapot dan je lief is.

 41. Bart E.

  Verwendy scoorde alleen met The Voice dat ook zonder haar gaat scoren

  Erland scoorde bij Sandra Schuurhof een kindje, daar hoor je niemand over

 42. Sven L.

  Insteek is lief, loyaal zelfs (als het waar is wat ze zegt).

  Helaas voor Van Dijk gedijt ze enkel op locatie-items. ‘Groot Amusement’ / studiowerk past haar niet. Ik snap die drang wel, want als presentator is dat toch het hoogst haalbare: de zaterdagavond bemannen. Zijn er maar weinig van in Nederland die het charisma daarvoor bezitten. Van Dijk zit niet dat rijtje.

  Linda de Mol, Paul de Leeuw, Robert ten Brink, Martijn Krabbé hebben dat charisma wel. Tel daarbij op: timing, humor en een goede stem. Laatste is (mijn inziens) echt belangrijkste.

 43. Wendy

  Ik ga IP adressen opvragen. Dit pik ik niet

 44. Cobweb

  John de Mol is dommer dan ik dacht, jammer.

 45. Hermann Boring

  “Het meisje dat ooit bij de lift stond te wachten en precies die brief kreeg die zij toen nodig had” Ik moest lachen. Wat een dramaqueen.

 46. Ron

  West* is een t r o laccount. Gewoon n e g e r e n

 47. critikast

  De enige die jou echt nodig heeft is Erland…voor zijn gerief !

 48. sukkel

  Die heeft hoogmoedswaanzin te veel poeder gebruikt dan krijg je dit

 49. Katti

  Uschi deed ze goed .maar John de Mol heeft al die bekende Nederlanders nodig zoals Gordon en de roelvinkjes haha om de zender naar de afgrond te helpen .wat een verbeelding

 50. TomTom

  Morgen stapt er iemand bij John binnen en zegt tegen hem: “Zeg John, kijk jij wel eens naar je eigen zenders/programma’s”? Hij wacht diens antwoord niet af en pakt meteen door met: “STOP DAAR NOU EENS MEE”!
  Als je niet kijkt “lees jij, net als Rooy Aartakkers, dan ook geen recensies”?
  “Waarom blijf je maar in zee gaan met die gladde profiteurs (Wendy, Patty, Gordon etc etc) die hun zakken volstoppen/volstopten met jouw geld; is het omdat ze jou naar de mond praten, is het dat John”!
  “Ga eens een fatsoenlijk programma maken in plaats van het zoveelste onnozele kwisje, paneltje, reality-showtje, talenten-jachtje; elke avond zap ik jouw programmaatjes voorbij. Het is tenenkrommend, onnozel, flauw en voor wie, ja wie, maak je het eigenlijk”?

  John knikte begrijpelijk en instemmend.
  De dag erna maakte hij bekend dat hij iets heel anders gaat doen, iets wat nog nooit vertoond is. Gespannen wachten we af.

 51. Geronimo

  Overmatig sosgebruik doet iets met je hersenen.

 52. Yola

  Wendy, Wendy, Wendy toch. Wat is er toch misgegaan met je ? Eerst het stomste doen wat een vrouw kan doen: in bed duiken met je baas, Galjaard. Dan hem aan je binden met een kind. Daarna jarenlang je chagrijnige zelf zijn, wel of niet onder invloed. Nu als een kleine peuter je, door jou uitgekotste, man achterna rennen want na zijn vertrek bij rtl4 was jouw “carrière” daar ook voorbij. John de Mol heeft jou helemaal niet nodig. Als ie slim is tenminste.

 53. Pauline

  keihard n€¥ke n

 54. Vogelverschrikker

  Wendy is vreselijk. Ik irriteer me kapot aan haar.
  Al die maniertjes en gespeelde interesse. Dat fake Rotterdamse kinderachtige stemmetje als ze weer eens met een mond vol tanden staat…

  Ze was ooit een gewoon meisje. Dat was haar charme maar dat is ze gaandeweg verloren. Ze heeft het nu in haar bol.. de kijker kon niet om haar heen met The Voice maar heeft nu geen enkele reden om te kijken naar een programma waar zij in zit. Let maar op.

  Klopt dat ze veel aan de Mol te danken heeft en dus dankbaar moet zijn. Maar dat ze nu gaat geloven dat zij het verschil kan maken bij de opbouw van de zender.. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…ha

 55. Stefan

  Ik denk dat Wendy echt geloofd in haar eigen succes ofzo, als ze eerlijk is heeft ze toen ze bij RTL kwam niet meer haar eigen successen gehad, maar het lijkt net of zijnomringd is met mensen die alleen maar bij haar lopen te slijmen

 56. Suze

  Eén snuif te veel.

 57. Meneer Kaktus

  Ik vermoed dat de gehele familie de Mol over Wendy heen is geweest.

 58. Meneer Kaktus

  De gehele familie Kaktus trouwens ook.

 59. Iemand

  De enige echte Leontien is eigenlijk veel leuker dan Wendy

 60. Thom

  Oh oh oh Wendy jij bent echt walgelijk schaamteloos arrogant. Alsof er ook maar iemand zit te wachten op Wendy rupsje nooit genoeg van Dyk.
  Wendy is DE reden dat ik nooit naar SBS zal gaan kijken, dan zijn zelfs Gordon en de fam. Roelvink nog beter te pruimen , en die lui heb ik al niet bijster hoog zitten.

 61. [MikE]

  Zie het verschil in personal branding tussen Linda de Mol en Wendy van Dijk. Het ergste is dat Wendy hier waarschijnlijk niets aan kan doen.

 62. n

  Uiteindelijk werd Van Dijk op Over De Roooie! gezet. Ze vond het goed bij haar passen. “Dat vonden John en SBS-directeur Fons van Westerloo ook en ik kreeg de job. Het begin van mijn carrière bij SBS 6.”
  Hier hadden John en Fons helemaal gelijk in.
  Wendy had nog een programma bij RTL zonder Erland. Erland naar SBS en Wendy gaat naar SBS. Linda staat toevallig op de cover van de noodlijdende Wendy. Wendy kreeg door de coke-affaire, vreemdgaan en het golfkarretje een zeer negatief imago. Het is dus totaal andersom. Was het kabouterpost dat John stuurde?

 63. Pol

  Neusgaten als een afzuigkap, eelt op haar rug en uitgescheurde mondhoeken. De gevolgen van haar carriere move
  .

 64. Poes

  Zo te lezen weinig fans van Wendy op deze site.

 65. Lies

  Leer eens op eigen benen te staan meiske.

 66. Gwendolyn

  Haha, Wendy… Gekke meid!

 67. john de hol

  zij heeft gelijk wand john gaat een bordeel op zetten voor bejaarde dat is geknipt voor dat s.l.e.t.j.e dat wendy heet goed gedaan john

 68. Paolo

  Er valt weining te lachen in dagelijkse leven. Met deze kop ( letterlijk en figuurlijk) dat wel heelll hard moeten doen zojuist. Dank Wendy, je maakt het leven weer de moeite waard!

 69. Lau voorheen Laurens

  Wendy kan SBS en John tot dienst zijn als ze Hart in Actie weer gaat doen. Daarnaast gewoon Ushi maken. Onzin dat dit niet meer kan, zie de Luizenmoeder. Dit scoort als een malle, mede omdat het lak heeft aan stereotypering.
  Ushi en IHVH op één avond zal de zaterdag van SBS6 veel goeds doen.
  Daarnaast Domino Day (en de journaals) nieuw leven inblazen;

  19.00 -19.30 HvNL
  19.30 – 20.00 Domino Day journaal
  20.00 – 21.00 Ushi and friends
  21.00 – 22.30 IHVH
  22.30 – 23.00 HvNL + Shownieuws
  23.00 – 23.45 De beste liedjes van

  Na 8 weken; Domino Day live

 70. Lies

  @Lau: Ushi? Ik zie geen connectie met de Luizenmoeder? Doe ff vertellen?

 71. Ivo

  John de Mol wil dat SBS beslist geen camping zender is. Nou dan moet je vooral Wendy, Gorden, Patty en zo binnenhalen. En dan wil hij ook nog Hart van Nederland en Shownieuws gaan verzieken. De enige 2 die nog wel wat kijkers trekken.

 72. Liefkleinhertjelover

  Liefkleinhertje ziet elke keer weer kans in de poel van negatieve meningen op deze site een lichtstraaltje te laten sprankelen, waardoor je weer vertrouwen in de mensheid krijgt. Zijn berichtjes zijn ook altijd zo verrassend: hij huilt nooit met het vaste klaaggroepje mee. Met zo’n warme persoonlijkheid moet hij wel een druk sociaal leven hebben, want wie wil er nou niet met zo’n sympathieke vent bevriend zijn, maar toch maakt hij voortdurend tijd om al die bekende Nederlanders te volgen, voortdurend al hun programma’s te bekijken én voortdurend hier zijn opbeurende berichtjes te plaatsen! Wát een man! 😍😍😍

 73. Bart

  @Lau Wendy kan Hart in Aktie niet meer doen omdat dit totaal ongeloofwaardig zou zijn. De kijker prikt daar bij Wendy doorheen. Wendy is een miskoop! John de mol had voor Martijn en Chantal moeten gaan.

 74. Bart

  @Lau en (ANP) SBS Nieuws ontbreekt in je programmering zowel vroeg als laat.

 75. Rik

  Ik weet het nu zeker; die Wendy spoort echt niet.

 76. Er ist wieder da

  De volgende brief is een ontslagbrief. Toedeledokie.

 77. Miera

  OMG zal John de Mol mee lezen hier ;))))

 78. Ommie de Haatmoker.

  En Xander de Buisonjé zag dat het goed was.

 79. Tepelstreeltje

  Jemig, wat een kinderachtige reacties hier!

 80. Bianca Dijkstra

  Pfff. Wat een superonvriendelijke reacties.het lijkt wel of het hele leven daar tegenwoordig om draait om iemand af te branden. Wees eens gewoon aardig. Does lief🙂

  Ze wil in ieder geval wat terugdoen omdat ze dankbaar is.

 81. Bjornrdam

  Ff brainstormen:

  Vooravond
  1800-1830 uur HvN en Shownieuws kort
  1830-1900 uur Lingo
  1900-1930 uur Man bijt Hond
  1930-2030 uur Utopia

  Late avond ma-vr
  2230-2300 uur HvN en Shownieuws
  2255-0000 uur Matthijs
  0000 uur HvN

  Late avond za-zo
  2230 uur-2300 HvN en Shownieuws
  2300-000 uur Lekker laat met Goor en Patty

  Maandag
  2030-2130 Chateau Meiland 10x / Steenrijk,Straatarm 8x / paleis voor Prikkie 8x
  2130-2230 Waar is de mol 6x / Frank Visser uitspraak/visite 20x

  Dinsdag
  2030-2130 uur De Noodcentrale / De Meldkamer / De Alarmcentrale
  2130-2230 uur De Handhavers / Betrapt / Gestalkt / Overtreders

  Woensdag
  2030-2130 uur Down with Johnny op reis 6x / Asowijken met Dennis vd Geest
  2130-2230 uur Restaurant met vergeetachtige.. / De wereld rond met 80 jarige

  Donderdag
  2030-2230 De 25….

  Vrijdag
  2030-2230 Dance Dance Dance 6x / Flirty Dancing 6x
  2030-2230 uur Hole in The Wall / Ninja Warrior
  2030-2230 uur Superkids (met kerst)

  Zaterdag
  1800-1900 uur (Robs) Grote Tuinverbouwing
  1900-2000 uur Eigen huis en Tuin
  2000-2230 uur Dance dance dance 6x / IKVH 10x
  2130 uur Hart in Actie 10x

  Zondag
  1930-2030 uur VT Wonen
  2030-2230 uur Miljoenenjacht 6x / The Wall 6x / Weet ik Veel

  Jouw vrouw mijn vrouw, de strijd tegen de kilo’s, paleis voor een prikkie

 82. Jordao

  Bjornrdam, heb je nou echt niks beters te doen? Een hobby of zo?

 83. Johnny👀

  Is net als die Wendy ook aan de drugss, dan doe en zeg je rare dingen.

 84. Cees

  Belangrijker: is al bekend welke programma’s Rolf van Haeften gaat presenteren voor RTL 4, naast ‘Undercover Boss NL: de nazit’?

 85. Meneer Kaktus

  Bjornrdam
  Sun 14 Jul 2019 om 22:06

  Wat ben jij ‘n mafklapper, man!!!! Hahahaha

 86. De Lachende Derde

  Zoals met al die zelfverheerlijking van de sterren waar de Nederlandse kijker niet omheen kan is Wendy nog steeds vol van zichzelf. Net als die uitgelopen lachzak Gordon en noem het rijtje maar op: Patty Brard, Paul de Leeuw, Gerard Joling, Peter R., Dries R., Frank Dane, Die vrouw met die oortjes en nog zo’ paar, …allemaal stuk voor stuk sleetse vermoeide zelfingenomen bejaarden die nog nét even hun kunstje doen. Dat hele rijtje 50+ moet zich gaan schamen dat ze zoveel lariekoek bijelkaar weten te scheppen onder het mom van ‘televisie-programma’s’.
  Ga lekker met pensioen! Opgehoepeld!

 87. IV

  De Lachende Derde, leer Nederlands.

 88. Wouter47

  Ze bedoelt dat John haar nodig heeft in bed.

 89. Kickel

  Wendy had beter haar mond kunnen houden. De meest overschatte presentatrice van ons land.

 90. Paolo

  @Bianca Dijkstra

  Wendy aardig? Ze verkoopt alles en iedereen nog.Welk kunstje had ze ook al weer ter sponsering voor (van) haar zoon geflikt, terwijl ze geld genoeg heeft??
  Bianca, we schrijven 2019, wake up!

 91. De Lachende Derde

  Zeg ’t maar. Wat is er erger? Af en toe een paar spelfouten of je hele leven vergallen met slechte programma’s maken. De kijker stemt met z’n voeten.
  Angela de Jong heeft gelijk de tijd om te vernieuwen is aangebroken en de sleetse oude garde moet z’n biezen pakken. Angela zegt altijd eerlijk en rechtvaardig hoe het zit.

 92. Xander

  Ik ben benieuwd hoe lang Sandra Schuurhof bij SBS blijft nu Verwendy eraan komt. Ze hebben wel allebei een kind van Erland en mogelijk schept dat een band.

 93. Paolo

  Lol Xander!
  Bitchfight, zend dat uit! Succes verzekerd.

 94. Bart

  @Bjorn Dat gaat het natuurlijk niet worden. Leuk om een beetje te speculeren met een programmering maar ik mis een hoop programma’s in je overzicht en er staan er ook een paar bij waarvan ik denk hoe kom je daar nou bij? Hole in te Wall en Ninja Warrior komen natuurlijk niet terug. Eigen huis en tuin blijft gewoon bij RTL4. En waar is het ANP Nieuws? En geen Nieuws en Hart van Nederland in het weekend om 18.00u?

 95. Catharina Keijl

  John de Mol heeft alleen nog een zuiginstallatie nodig, voor de rest is hij voorzien van alles wat hem toekomt.

 96. Oprutte

  Hole in the wall???? Is dat zuigen/blowjob through the wall?? Cool. Long time ago …good memories.

 97. Jeroen P.

  M’n moeder zei altijd dat gloryholes niet te vertrouwen zijn omdat je niet weet wie er aan de andere kant zit.

 98. Claire

  Wendy dat vermoeid ogende oude magere w**f met teveel pretenties. Aan Linda kan ze niet tippen. Ze kan beter opro**en en een krantenwijk gaan lopen die magere engnek.

 99. Pia

  Daar hebben we Wendy ook weer, een presentatrice van het tweede garnituur.

 100. GJ

  De tijd van Wendy is al lang voorbij. Helaas ziet ze dat zelf niet in, dus pakt ze nog een vet contract. Velen zijn haar ingestudeerde maniertjes en kinderachtige gedoe helemaal beu. Kijk geen programma waarin zij optreedt, evenmin naar Gordon. Beiden zijn ver over hun houdbaarheidsdatum; de kijker interesseert hen geen bal. Alleen hun bankrekening telt.

 101. Ben

  En zo ga je ook publiekelijk op je rug liggen. Coke maakt meer kapot dan je lief is. Dag snuifje.

 102. BRAAK

  Pijpen maar!!!!

 103. Donald Dumb

  Wat een ongelofelijke zelfoverschatting zeg…
  Vreselijk mens…

 104. Donald Dumb

  In Den Haag wordt het geld verdeeld, in Rotterdam verdiend en in Amsterdam over de balk gesmeten…

 105. Tim

  @Dumb
  Untermensch.

 106. liefkleinhertje

  Dat wijf vreet meer met haar neus dan met haar bek.

 107. Donald Dumb

  Liefkleinhertje.
  Ja door bepaald spul gaat zij hele rare dingen zeggen.
  Blijkt maar weer…

 108. Bart

  Wendy van Dijk en haar hele gezin hebben een imagoprobleem. Allemaal door Wendy en later door het gedrag en uitspraken van Erland. De kijkers moeten haar niet meer. Alleen Wendy, Erland en de familie de Mol wil het maar niet door hebben.

 109. ox

  Het is een komen en gaan van john-likkers in zijn kantoortje,hopelijk zijn er voldoende hygienische doekjes

 110. Enzo Voort

  John de Mol is een soort oudijzerboer, er kan wel eens een parel tussen het schroot zitten, maar er blijft wel met een hoop herrie achter.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.