Avondetappe vs Tour du Jour: 858.000 vs 126.000 kijkers

RTL 7 probeert zich nog altijd ijverig te positioneren als sportzender, maar sinds het vertrek van de mannen van VI is de zender natuurlijk niets meer dan een bonte verzameling van politiebeelden uit het guldentijdperk, pijltjesgooiende bierbuiken en B-voetbal. Na het volledig floppen van de nieuwe voetbaltalkshow VTBL van Humberto Tan, kijkt er momenteel geen hond naar de Tour de France-talkshow Tour du Jour met Bart Nolles. Je vraagt je af waarom RTL er überhaupt geld in steekt.

Ook zaterdagavond was het weer raak. Waar NPO 1’s De Avondetappe een mooie 858.000 kijkers (22 procent) neerzette, kwam Tour du Jour uit op 126.000 kijkers (3 procent).

Het zijn pijnlijke cijfers voor Nolles, die op zaterdagavond ook kleine tomaatjes had kunnen gaan maken met zijn nieuwe geliefde Lilian Marijnissen.

Nolles, die je nog altijd het gevoel geeft dat je tijdens het zappen bent uitgeschoten naar de regionale omroep, presenteert Tour du Jour voor het tweede jaar op rij. Hij nam de presentatie vorig jaar over van Wilfred Genee.

Foto: RTL

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen