‘The Voice of Holland erg fris zonder Wendy van Dijk’

De opnames van de eerste The Voice of Holland ooit zónder Wendy van Dijk zijn van start gegaan en haar opvolger Chantal Janzen ligt goed in de groep. Dat bleek woensdag in de uitzending van RTL Boulevard. Janzen stelt dat het ‘eigenlijk meteen goed’ gaat en ook Anouk heeft haar al aan het werk gezien. “Het ziet er wel heel erg leuk uit en fris“, zegt de coach over het eerste Wendy-loze seizoen van The Voice. Al met al lijkt het erop dat Van Dijk niet bepaald gemist wordt.

Ali B vindt dat Janzen het ook heel goed doet. “Ja, ze pakt het wel snel op, hoor. Het is ook niet een soort van debutant, hè? Ze heeft volgens mij na Linda de Mol de meeste programma’s gepresenteerd, dus die kan wel wat.”

Martijn Krabbé vindt de samenwerking goed verlopen, al hebben ze nog niet echt veel samen gedaan. “Wij hebben natuurlijk nog niet zo heel erg veel samengewerkt, omdat je los van elkaar de interviews met de talenten doet.”

Dan komt er een hele tussenfase. “Waarin we de battles doen, enzovoorts, enzovoorts. Uiteindelijk denk ik dat we pas in de liveshows die samenwerking opnieuw kunnen gaan ontdekken.”

Chantal Janzen grappend: “En dan is het weer bijna klaar.”.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen