Anouk weigert medewerking aan The Roast of Ali B

Anouk weigert om mee te werken aan The Roast of Ali B, die in december wordt uitgezonden op Comedy Central. Dat heeft zijn Voice-collega woensdag gezegd voor de camera van RTL Boulevard. Anouk lijkt de perfecte kandidaat om Ali B te roasten, maar de zangeres ziet het absoluut niet zitten. Als een verslaggever van Boulevard aan Ali B vraagt of hij Anouk gaat uitnodigen, antwoordt hij ontkennend, maar zij zegt: “Wat nou nee? Dat heeft hij al gedaan. Hij heeft dat als eerste gedaan.”

Op die uitnodiging gaat Anouk niet in. “Ja, dat ga ik niet doen. Wat zeg je nou: ‘Nee, ik heb haar niet uitgenodigd?’ What the hell? Je hebt het drie keer gevraagd.”

De Nederlandse Roast is gewoon slecht, vindt Anouk. “Ik vind het gewoon niet zo’n leuk programma en in het Nederlands helemaal niet. Het is gewoon heel stom en saai. Buitenlands, top!

De buitenlandse roasts vind ik super goed, maar de Nederlandse is gewoon echt heel slecht, sorry. Nee, ik vind de Nederlandse Roast heel slecht, sorry. I don’t like it.”

Vervolgens probeert Ali B haar te overtuigen met een fragment van Peter Pannekoek. Anouk: “Waarom? Je hoeft me niet over te halen.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen