Tabitha: ‘Ik ben niet wit genoeg voor radio en tv’

Geplaatst op Tue 09 Jul 2019 om 12:50

Met twee miljoen streams per maand op Spotify is Tabitha daar de meest beluisterde zangeres van Nederland. Toch komt ze nauwelijks voor in de mainstream media, zoals op radio en televisie. Hoe komt dat? Omdat ze niet wit is. Dat suggereert ze vandaag in gesprek met de Volkskrant. Tabitha: “Ik ben de meest gestreamde, niet de bekendste. Spotify is niet radio of televisie. Ben ik de juiste verschijning? Ik ben niet blank, heb geen blauwe ogen en geen blond haar.”

Als je niet blank en blond bent, word je bestempeld als alternatief, klaagt Tabitha. “Ik word ingedeeld in de categorie urban, bij de hiphop. Zelf noem ik wat ik maak popmuziek, want dat is het: populair. Ik ben geen hiphopact.”

Nederland moet wennen aan nieuwe kleuren, denkt Tabitha. “Ik denk dat mensen moeten wennen aan de overgang naar een nieuwe generatie. Vroeger was het Marco Borsato, Jan Smit en Trijntje Oosterhuis. Nu wordt er naar andere muziek geluisterd.

Ik heb wel gedachten over hoe het werkt in Nederland en Hilversum, maar daar wil ik eigenlijk niet over praten. Als ik negatieve zaken benoem, geef ik het kracht. Ik vertrouw erop dat wat ik verdien naar me toe zal komen.”

Het Volkskrant-interview met Tabitha kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube
142 Reacties op “Tabitha: ‘Ik ben niet wit genoeg voor radio en tv’”


 1. Mohammed Baardman....

  Sodermieter op met je geklaag zwarte….

 2. lelie

  Ja, want populaire artiesten zoals Boef, Ronnie Flex en Bokoesam hebben natuurlijk allemaal blond haar en blauwe ogen….

 3. Bollo de Beer

  Tabitha mag wel bij Bollo op schoot, hoor.
  Bollo trekt haar desgewenst ook helemaal uit elkaar.

 4. Michel

  Ach mensen met een andere achtergrond die het niet lukt om door te breken hebben maar 1 troefkaart die te pas en te onpas wordt getrokken: de racisme-kaart. Zo jammer dit.

 5. Claire

  Nee, u bent inderdaad niet blank genoeg en dat is objectief vast te stellen.
  Echter, dat is uw zienswijze en er is – vooralsnog- geen enkel deugdelijke bewijs dat uw zienswijzeklopt. Zou het – bij wijze van spreken – niet niet zo kunnen zijn dat u uw eventuele frusrtaies op deze wijze tracht te projecteren?

 6. Wereld Miep

  Hysterische Thaise ladyboy, die Tabitha.

 7. AD (Angela's Dagblad)

  Ik denk dat het bewijs voor zich spreekt, meest beluisterde zangeres op spotify en niemand heeft tot nu toe over
  haar gehoord. Heeft ze dus blijkbaar wel een punt. Er zijn veel bekende zangeressen die een moord zouden doen voor nog niet eens de helft van het aantal streams dat zij haalt per maand.

  Als dit een blank ‘hollands’ meisje (Davina michelle bijv) was geweest dan was ze allang overal te zien en te horen.

  Oeps sorry we mogen hier discriminatie niet aankaarten in Nederland want dat bestaat niet. Er zijn nou eenmaal bijna geen donkere artiesten, presentatoren, acteurs en talenten. Ahem.

 8. Theo oude Zak

  Ik ken hem nog van toen ik vaak in Thailand op vakantie ging naar smulresorts. TV wil gewoon geen transseksuelen.

 9. Sapperdeflap zeg!

  Tabitha, wie kent haar niet… Ik vind het een pakkende naam voor een volkoren ontbijtcracker. Als je wilt dat je door nog meer mensen wordt uitgekotst, is het heel ‘verstandig’ dergelijke uitspraken te doen. Wel eens van talent gehoord, meisje? Bai ze wee: je kunt hiphop, rap, urban, dance, r&b, house, gabber e.d. in het hokje ‘popmuziek’ plaatsen tot je een ons weegt, het blijft rotzooi.

 10. Van Leiden

  Jan Smit, Trijntje Oosterhuis & Marco Borsato zijn inderdaad het toonbeeld van de moderne ariër … Dat gezeik over kleur … NEXT!!!

 11. punt

  Wat een gezeur. Nederland doet qua zangeressen ook mee in de internationale metaltop, maar die zie je die ook nooit ergens. Rammstein stond deze maand in een stijfuitverkochte Kuip en de tickets voor hun concert in het Goffertpark volgend jaar waren deze week binnen een paar minuten uitverkocht, maar die hoor je ook nooit ergens.
  In plaats van naar kleur te kijken en te zwelgen in zelfmedelijden kan je je ook bedenken dat je muziek niet bij een bepaalde doelgroep hoort.

 12. Grace321

  Man man wat een gezeur weer

 13. Zalmneusje

  Heerlijk om altijd iets te hebben om op terug te vallen als je zelf een mislukkeling bent. Zo hoef je nooit verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag of persoonlijkheid te nemen en kun je je laf blijven wentelen in je slachtofferrol, (hoi Sylvana) waardoor je hoopt dat mensen medelijden met je krijgen. Wat een afschuwelijke levensinstelling!

 14. Bears’den

  Hier wordt ik wel moe van hoor!
  Misschien een nieuwe agent nemen die je wel in die schijnwerpers zet..

 15. Noëlla

  @AD
  Discriminatie bestaat zeker wel in Nederland, maar hier heeft ze gewoon geen gelijk. De meest succesvolle artiesten van het moment zijn niet blank. Lelie heeft helemaal gelijk.

 16. donia

  Punt je hebt een punt

 17. Momo

  Ze weet niet waar ze het over heeft. Al jaren zijn er artiesten met een kleurtje die enorm populair zijn in Nederland.

 18. Sjaak

  @Noëlla
  Iedereen wordt gediscrimineerd, omdat je een man bent, omdat je een vrouw bent, omdat je een kind bent, omdat je oud bent, omdat je kaal bent, omdat je tattoo’s hebt, omdat je klein bent, omdat je groot bent, etc. Alleen doen de meeste mensen daar niet zielig over, Tabitha wel. En, als je wel eens in het buitenland geleefd hebt dan weet je dat discriminatie in Nederland erg mee valt.

 19. L.

  Wat een onzin! Kruip eens uit die slachtofferrol en maak muziek die wel goed genoeg is voor de mainstream media. Daar krijgen mensen met een kleurtje tegenwoordig juist meer voorrang.

 20. Henk

  Opsporing Verzocht geeft de mislukte multiculti samenleving uitstekend weer.

 21. Antonis

  Zeg gewoon wat je denkt of hou je mond. Enkel de suggestie wekken is behoorlijk laf en zeker omdat het aantoonbaar niet eens klopt.

  Kijk bv naar Glennis Grace, Berget Lewis, Edsillia Rombly die als Ladies of Soul volgens mij geen gebrek aan aandacht hebben.

  Twee van deze dames hebben Nederland zelfs vertegenwoordigd op ‘t Eurovisie songfestival in ‘t verleden. Net als bv ook Hind, Linda Wagenmakers, Ruth Jacott, Justine Pelmelay, Sandra Reemer, Anneke Grönloh… Ook allen dames met ‘n kleurtje. Dus grote onzin dat ‘t daar aan zou liggen.

  Bovendien heeft ze haar twee grote succesnummers op Spotify samen gemaakt met oa de neefjes van Hennie Huisman & Maan. Denkt ze nu echt dat radio & TV deze nummers niet voldoende draaien omdat zij als zangeres met ‘n kleurtje ook meezingt???

  Echt waanzin! De muziek past gewoon onvoldoende bij de formats waarmee met name de radiostations willen werken. Of die keuze terecht/slim is, zou weer ‘n geheel andere discussie zijn. In mijn ogen heeft haar huidskleur daar in elk geval totaal niets mee te maken.

  Tabitha je bent echt ‘n prima zangeres, maar richt je energie alsjeblieft op ‘t maken van meer goede nummers ipv geheel onterecht (nu al) ‘n slachtofferrol aan te nemen. Zonde van jouw tijd & bovendien onnodig slecht voor de beeldvorming die daardoor juist wel gaat ontstaan rondom jouw persoon. Laat gewoon je muziek voor jou spreken!!! 

 22. Trudy

  Aandachtshоertje

 23. Mediaatje

  Ochochoch, weer zo’n jankerd die alles schuilt achter haar kleur. Flikker. Alsjeblieft.op.met.deze.onzin.

 24. Sapperdeflap zeg!

  @Henk… dat wordt vanavond dus weer met Ingrid voor de buis hangen met bier en chips bij de hand. Kunnen de onderbuikjes van de familie Vooroordeel weer worden gevoed.

 25. Henk

  Clown, 13:47
  Het is geen vooroordeel, maar een vaststaand feit.
  Droom lekker verder!

 26. René

  Weer het bewijs dat mensen zichzelf altijd gediscrimineerd ‘laten zijn’. Als je carrière niet van de grond komt, kan jk daar 1000den redenen voor bedenken maar van discriminatie is in deze absoluut geen sprake. Zie hierboven hoewel anders gekleurde artiesten dan ook mislukt zouden zijn. Dit soort ‘slachtoffers’ verdienen geeneens een carrière. Dus… tot ziens maar niet op radio of tv!

 27. Danny

  Excuse me,,,Tabi Wie?????
  Meiske,nog nooit van je gehoord. Houden zo graag.

 28. René

  Hoewel = hoeveel

 29. Ronnie

  Voorwaarde om met je kop bij NPO op TV te komen is vooral NIET blank zijn. (Dankzij Shula en haar mafiamaatje Frans Klein)
  Dus als je gekleurd bent en dan niet bij de NPO op TV komt, dan moet je wel een ongelofelijk gebrek aan talent hebben.

 30. Sufyt

  @Danny

  Je beseft toch wel dat je inmiddels van haar hebt gehoord, hè! Met je ‘houden zo’.

 31. Rotkop

  Dit is wel weer een reden om racist te
  worden ,wat een enorme trieste domkop dit zeg.

 32. Donald Dumb

  Ja hoor dat zal het zijn…zucht.
  Die muziek van haar is gewoon niet het aanhoren waard voor de radio.
  Of te onbekend…

 33. Joop55

  Niet iedereen slaagt erin om, een Sylvana’tje te doen. Jammer voor deze hotemetoot.

  Jammer dat de Volkskrant aan de Telegraafziekte lijdt om dit soort ”alternatieve” interviews te produceren.

 34. Bullshizza

  Wat een onzin weer! Weer typisch een gevalletje slachtofferrol.

 35. Wereld Miep

  Met haar opgespoten lippen, zullen dan ook wel industriële kwarktassen zijn.

 36. Donald Dumb

  Waar is zij eigenlijk echt van bekend?

 37. Mick

  Wie?

 38. Peter van der V.

  In godesnaam, wie is dit ?

 39. Donald Dumb

  Niet interessant genoeg, Peter. Mis je niks aan.
  Na wat opzoekwerk zag ik dat zij in de kringen vertoeft van prutsers als Ronnie Flex en Boef. Dan weet je al genoeg…

 40. Wok Sok Mok

  Door broers, neven, ooms, vader, opa’s, buurmannen, vrienden en kennissen reeds volledig ingereden, doorgesmeerd en afgetankt.
  Een afgeragd occasionnetje dus.

 41. Marco55

  Nog nooit van gehoord…

 42. Alex

  Omroepen krijgen beloningen als ze meer kleur op de buis brengen, dus waarom zouden ze je dan negeren?

  Rare redenatie.

 43. Donald Dumb

  Dit meiske vraagt over een paar jaar weer of je zegeltjes wil waarschijnlijk…

 44. PJV

  Nederland is voor de NEDERLANDERS.

  Eigen mensen eerst!

 45. Donald Dumb

  PJV.
  Dat is jaren 50 retoriek. Allang niet meer van toepassing…

 46. Karin

  Is dit de broer van Sylvana Simons? Ik ken hem namelijk niet.

 47. Paul

  Karin, ga je |<ut verzorgen.

 48. Donald Dumb

  Meest gestreamde zangeres maar veelal onbekend…
  Tja dan doe je toch iets fout…

 49. Pa Pa Pauw Pop-Poppentje

  @PJV de wereld is van iedereen vriend. Landen zijn ook maar onrechtmatig door oorlog verkregen gebieden.

  Sowieso altijd grappig: hier wil men geen ‘buitenlanders’, ook al zijn ze hier geboren met buitenlandse ouders. Maar als een Nederlander wil emigreren naar Spanje, Curacao of Thailand is dat allemaal wél oke.

 50. Paul

  Pa Pa, het gaat erom dat lieden van bepaalde bevolkingsgroepen hier de baas willen spelen.
  Dat doen ze maar op de plee.

 51. Commentaarman

  @Donald Dumb of je denkt even iets langer na en komt tot de conclussie dat de mensen die haar muziek luisteren veelal jonger dan 25 zijn en die kijken geen tv. Bejaarden kijken nog tv maar luisteren niet naar dit soort muziek. Dus als je een beetje logisch nadenkt had je kunnen bedenken dat dit de reden is, en niet dat zij iets fout doet. De doelgroepen en mediums matchen elkaar gewoon niet in dit geval.

  Ik zie trouwens mensen reageren van: ja ronnie flex en boef komen wel op tv. Tja, die hebben alleen maar de stap naar tv kunnen maken door verschillende relletjes waar de media maar al te graag opduikt. Hadden ze die niet gehad dan was dat denk ik ook een ander verhaal geweest.

 52. PJV

  @ al die linksen. De tijd van knuffelen is voorbij. Nederland wordt weer van ons. Is niks raars aan, de politieke resultaten van de laatste jaren en alle gebeurtenissen bewijzen dat het tijd is om multikul af te schaffen! Niemand heeft er behoefte aan.

 53. Karin

  @Paul jij klinkt als een stampvoetende kleuter, hahaha gekkie.

 54. Pa Pa Pauw Pop-poppentje

  @Paul Je kan willen wat je wilt, uiteindelijk bepaalt het publiek (oftwel de bevolking) wat gedraaid wordt en dus populair is. Het volk heeft dit zelf in het hand en een groot deel daarvan is het blijkbaar niet met jou eens. Jouw individue mening is daarbij totaal irrelevant. De streamingcijfers liegen niet en geven aan dat er veel vraag naar haar muziek is. Bovendien, waarom zou je die mensen hun muziek misgunnen? Laat ze er lekker van genieten, en zet jij thuis lekker Marco Borsato op. Iedereen blij.

 55. Paul

  Pa Pa, blijkbaar kom je uit een ei.
  Overal in Europa: men is het zat.

 56. Donald Dumb

  PJV
  Gaaap. Die termen wordencal zolang gebezigd. Maar komt niks van terecht. NL wordt steeds multicultureler. Daar is niks meer aan te veranderen. Als je dat gelooft ben je blijven hangen in de maatschappij van ern paar decennia terug. Voor de tijd toen n.b. VVD (met ene G. Wilders) begon met gastarbeiders hierheen te halen…
  Maar blijf je best doen voor Nederland, knul…

 57. Pa Pa Pauw Pop-poppentje

  @PJV ik stem al mijn hele leven rechts en ben voor een streng immigratiebeleid maar de mensen die hier al zijn toegelaten moeten zo goed mogelijk geïntegreerd en geaccepteerd worden.

  Bovendien, dit is gewoon de toekomst. Landsgrenzen worden minder belangrijk, de wereld wordt uiteindelijk gewoon één grote smeltkroes van rassen en culturen. Daar is ook niks mis mee.

 58. Paul

  Donald Dumb, wat een onzinnig bericht.
  Je doet je achternaam eer aan.

 59. Jasper

  Die 2.1 miljoen mensen hebben ook niet specifiek naar haar geluisterd. Ze komt voor op twee grote hits met andere artiesten en de luisteraars worden dan gecombineerd.

 60. Paul

  Pa Pa, landsgrenzen gaan in de nabije toekomst juist weer belangrijker worden.
  Nogmaals: men is het zat. Overal in Europa.

 61. Donald Dumb

  Ja een ieder die hierheen komt, van blanke Yank tot vrome moslim, goed screenen en er is niks aan de hand…

 62. Donald Dumb

  Paul. Juist niet. Landsgrenzen gaan steeds meer tot het verleden behoren. Samenwerken en verdragen is goed voor een economie…
  Dus vrij verkeer van goederen en personen is juist goed.

 63. Paul

  Donald Dumb, je hebt een multiculti-waas voor ogen.
  Echter: de realiteit is zoals door mij zojuist aangegeven.

 64. Bakfietsmaffia

  Prachtig Rechts steekt overal de kop op. Hopelijk hebben zij wel echte oplossingen voor de problemen. Vaak zijn ze wat botter, echter het maakt weer recht wat krom is.

 65. Donald Dumb

  Paul dat is JOUW realiteit.
  Niet de werkelijke realiteit.

 66. Lies

  @Paul @Donald: app elkaar gewoon ff? Kunnen jullie je politieke standpunten met elkaar uitwisselen? #team Donald

 67. Paul

  Donald Dumb, dé realiteit.

 68. Donald Dumb

  Bakfietsmaffia.
  Tot nu toe heeft rechts ( wat Nederland trouwens al jaren is) niet echt oplossingen aangedragen. Wat heeft bijv. Wilders opgelost? Niks, nada, noppes…

 69. Paul

  Lies, je bent, net als Donald Dumb, te dom om te schijten.

 70. Donald Dumb

  Nee Paul, JOUW realiteit.
  In mijn omgeving al tig voorbeelden van geslaagde elementen van en door andere culturen.

 71. Donald Dumb

  JOUW realiteit Paul. Die van jou en je onderbuik…

 72. Donald Dumb

  Misschien eens verhuizen uit je plattelandsdorpje, Paul…

 73. Paul

  Donald Dumb, je weet niets.

 74. Donald Dumb

  Jij al helemaal niet Paul.
  Wonend in een achtergesteld plattelandsdorpje…

 75. Donald Dumb

  Daar waar de tijd stil is blijven staan en men ook nog de pastoor gelooft…

 76. Anootje

  Paul klinkt als iemand uit zo’n inteeltdorp als Urk of Volendam…

 77. Anootje

  Paul klinkt als iemand uit zo’n int ee ltdorp als Urk of Volendam…
  Int ee lt tast het verstandelijk vermogen aan.

 78. PJV

  Sommige mensen hier leven in een links sprookje en hebben moeite met de waarheid

 79. Paul

  PJV.
  Mooi toch die open grenzen?
  Kan bijv. mooi elk jaar het ESF gehouden worden.
  Al die mensen uit allerlei landen gezamenlijk aan het zingen.
  Ook goed voor Nederland, die mensen geven hier geld uit. Boeken hier hotels, maken kennis met de Nederlandse cultuur.

 80. Annie

  @PJV: je hebt gelijk!
  Ps: paul 17:40 = donald dumb = anootje = trol.

 81. Paul

  Annie. Wil je me niet met die Dumb associeren?
  Tr*t!

 82. B-noniem

  Als ze graag gedraaid wil worden op de radio, moet ze betere muziek maken. Haar muziek is gewoon slecht.

 83. NL is gek geworden

  @B-noniem: dat is discriminatie!

 84. Paul

  Prima zangeres. Verdient meer aandacht.

 85. Mike

  Linkse lui zijn sowieso de weg kwijt en intolerant voor andere meningen.

 86. NL is gek geworden

  @Mike: jij snapt ‘t.
  De linkse pro-eu softies werken de opkomst van fascisme in de hand.

 87. Donald Dumb

  Mike.
  En rechtse lui staan wel open voor andere meningen?
  Het begin van je post zegt al genoeg…
  Alles wat niet in het rechtse straatje past wordt verketterd.
  Dus doe niet zo hypocriet.

 88. Zalmneusje

  Eén grote smeltkroes van culturen draait onvermijdelijk uit op een niet te overziene ramp. De Vlamingen en de Walen kunnen al niet eens samenleven vanwege de (te) grote verschiillen.

 89. NL is gek geworden

  Donald Dumb is een trol.
  Niet op reageren!

 90. Donald Dumb

  Zegt de trol NL is gek geworden…
  Weer een andere naam verzonnen joh? Hoe heet je morgen?

 91. B-noniem

  Maan, Suzan & Freek en Davina Michelle maken ook slechte muziek en worden wel op de radio gedraaid. Dan is niet de oplossing om de slechte muziek van Tabitha ook te draaien. De slechte muziek van blanke artiesten zou gewoon ook niet op de radio gedraaid moeten worden.

 92. Donald Dumb

  Als de matige muziek van Maan e.d. al op de radio gedraaid wordt (gelukkig niet veel) kan je nagaan hoe slecht de muziek van deze meid is…

 93. Stumper

  @Donald Dumb.

 94. Donald Dumb

  Moet er wel bij vermeldt worden dat Maan natuurlijk geholpen wordt door haar vader die in de media werkt…

 95. Nietsnut

  @Donald Dumb.

 96. Bramderammer

  Deze vrouw is behoorlijk racsistisch bezig, o nee ..over de blanke medemens mag je alles zeggen..!

 97. Donald Dumb

  Ach over een paar jaar weer vergeten deze meid…

 98. liefkleinhertje

  Ze is net zo blank of zwart als Michael Jackson dus ik zie het probleem niet.

 99. Karin

  lieve paul, ik ben karin en ik wil hem hierin

 100. Remco

  IEDEREEN OPGELET OPSPORINGVERZOCHT OP HET EERSTE NED

 101. Donald Dumb

  Remco. Ja nou en? Jouw favoriete programma?
  Wat is je punt?

 102. Kufka

  Hoi Karin ik wil hem daarin

 103. Carla

  @Remco
  Aka Marocco’s got talent.

 104. Donald Dumb

  O ja Amsterdam. Waar iedereen elkaar (gelukkig) overhoop schiet.
  Het meest criminele dorp van Nederland. Ook een prestatie. Is het tenminste nog érgens goed in.

 105. Sapperdeflap zeg!

  @Remco…ik hoef jou niet iedere week te zien. Zo voorspelbaar daar bij die pinautomaat.

 106. Edwin Wagensveld Pekida

  Ze zijn zelf niet trots op Marocco. Ze doen daar ook niks aan Co2. Degene die daar over praten worden nooit meer teruggevonden. Ik wou dat nederland ook onder Marocco ging vallen.

 107. Donald Dumb

  Inderdaad Remco.
  Wat heb je nu weer overvallen?

 108. Chantal

  @lies Inderdaad! Allemaal multiculticriminelen.

 109. Karin

  @19:59 Grappig hoor….wees flink en gebruik je eigen naam

 110. Karin

  En ik heb zin in 3 zwarte pikken

 111. Donald Dumb

  Niet discrimineren Chantal
  Je sluit de blanke overvallers en verkrachters buiten. Die zie je ook hoor bij Opsporing Verzocht…

 112. Karin

  ik lust er wel pap van

 113. lies

  dan wil ik er 4pk nggrs

 114. Edwin Wagensveld Pekida

  Altijd maar die rracismekaart spelen. Wij hollanders denken al eeuwen in hokjes en dat is prachtig…. maakt veel dingen helder. Als je het niks vindt, ga je gewoon naar Duitsland of Noord Korea.

 115. Rik me Leet

  Thabita zuigt het merg uit je botten en haar vooronder is zo strak als een paperclip.

 116. Zk

  Lnks of rechts… Statist gonna state…allemaal aan een leider verslaafjes…

 117. Karin

  goed hard zuigen dan kom je er wel

 118. Gekke Gerrit Hiemstra

  Waarom zou het aan je uiterlijk liggen? Waarom niet aan je kwaliteiten? Hoe weet je dat? Het zijn nogal zware beschuldigingen.
  Het lijkt wel een trend, als iemand zijn zin niet krijgt hoppa racisme!
  Schandelijk!

 119. PJV

  Linksen kunnen zeggen wat ze willen, maar het blijft een feit dat Nederland geen behoefte heeft aan multikul!

 120. Donald Dumb

  PJV.
  We zitten middenin een multiculturele samenleving.
  Onder een hunebed geleefd ofzo?

 121. lies

  genoten van opsporing verzocht allemaal nkkrs

 122. Sapperdeflap zeg!

  Opsporing Verzocht voor het overgrote deel van de kijkers:
  “Opsporing Verzocht wordt gepresenteerd door Anniko van Santen en is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Politie en de AVROTROS, in het belang van opsporing van en ter voorkoming van criminaliteit. In het programma wordt de kijker opgeroepen te reageren als hij/ zij meer informatie heeft over een politiezaak waar in de uitzending aandacht voor gevraagd wordt.” (overgenomen van avrotros.nl)

  Opsporing Verzocht voor een veel kleinere groep ‘boze witte Nederlanders’, bl*kkeerfriezen en aanhangers van ‘realistisch rechts’ en/of (vette) Pech-Ida, oftewel: Henk en Ingrid Vooroordeel:
  Bier en chips binnen handbereik, want de onderbuikjes knorren dat het een lieve lust is. En natuurlijk voor Henk zakdoekjes in de buurt, want het is f*ppen en prijsschieten geblazen bij het horen van woorden als “noord*frikaans” en “getint”, en het zien van mensen met een kleurtje die al die vreselijke misdaden hebben gepleegd. Vooral dat ‘kleurtje’. “Zie je wel Ingrid?” kraait Henk, “Wilders had wéér gelijk. MINDER MINDER MINDER…!!!”. “Henk, pak een zakdoekje, NU!”, schreeuwt Ingrid in paniek, “ik wil niet nòg meer vlekken in de bank!” En zo vliegt het uurtje OV voorbij. En na de nodige consumpties zijn de onderbuiken voller dan vol, en zoeken Henk en Ingrid moe maar voldaan hun bed op. Morgen gaan ze de uitzending opnieuw bekijken. En de rest van de dag uiteraard de onderbuikjes legen en schelden op as*elzoekers, gutmensen, deugmensen, naf-fers, d66-rechters, medelanders, links, Rutte, Halsema, NPO, etc. etc…

 123. Opsporing Verzocht

  100% allochtonen.
  Het bewijs van het faillissement van het multiculti-monster.

 124. Donald Dumb

  Sapperdeflap.

  De presentratrice van Opsporing Verzocht heeft trouwens dubbele nationaliteit. Ze is Hongaars én Nederlands. Dus een half allochtoon die een misdaadprogramma presenteert. Hoe geïntergreerd wil je het hebben?

 125. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Verzorgingstehuis Tabitha is niet dat je zegt een appealing name als we het zo mogen formuleren. En verder wensen we dit meisje veel succes.
  Piepen over huidskleur is zóó 2013, geloof in jezelf en doe je ding.
  Groetjes, Pluk.

 126. Sapperdeflap zeg!

  @Donald, dat wist ik niet…leuk detail. Misschien is ze bevriend met de (Hongaarse) vrouw van Wilders. Maar dat integreert ehh… interesseert de schreeuwers uiteraard voor geen meter.

 127. Donald Dumb

  De vrouw van Wilders is ook Hongaars indrdaad.
  En Wilders zelf is een deel Indonesisch. Dus ook afstammeling van migranten…
  Schreeuwers schreeuwen alleen maar. Lekker de onderbuik legen zonder te weten waar ze het écht over hebben…

 128. toxilogic

  Ach die Tabitha heeft gewoon een matig manegement anders had ‘het’ al lang bij DWDD opgetreden. En dat de CO zowel Radio als TV in handen is van rechtse eigenaars en dus hun denkbeelden/propaganda de boventoon hebben en er blijkbaar nog te weinig verdiend kan worden aan deze verwarde artiest.

 129. Jodocus

  Nooit van dit schepsel gehoord. Flikker toch op.

 130. Donald Dumb

  Toxilogic. Matig management, matige muziek, matige zangeres…
  Jodocus. Maakt niet uit. Velen met jou.

 131. Donald Dumb

  Je zou eens moeten weten hoeveel allochtonen succesvol zijn, Sapperdeflap.
  En als je dan nog beweerd dat de multiculti mislukt is ben je niet goed bij je hoofd.
  Begin alleen al bij het koningshuis. Een grote multiculti aangelegenheid.
  Spaans/Duits/Argentijns/Nederlands
  De rijkste vrouw van Nederland (Heineken) is Portugees
  Rotterdamse burgermeester: Marokkaans/Nederlands
  Voorzitster 2de kamer: Marokkaans
  Heel veel succesvolle voetballers met o.a. Marokkaanse nationaliteit
  Eva Jinek: Amerikaans/Tsjechisch
  Wilders: Nederlands/Indonesisch
  Klaver: Marokkaans/Nederlands

  In de entertainment business o.a. Ali B, Jorgen Raymann, Jandino, Wibi Soerjadi, succesvolle Marokkaanse, Antiliaanse en Surinaamse rappers en zangers.
  En dan alle eetculturen die we ontarmt hebben. Shoarma, pizza, McDonalds, roti, sushi, Chinese restaurants…etc. etc. Allemaal succesvol overgenomen uit andere culturen…

 132. Pablo Escobar

  Waar heeft die doos het over? Maandenlang kon ik geen radio aanzetten of dat zeiknummer van haar samen met Maan kwam voorbij. Jatwerk van Brandi & Monica, maar overal gedraaid. Verder zag ik ze ook een keer bijneen vanbde vele talkshow flops zitten (geloof Twan). Geef je kleurtje dus niet de schuld, maar je gebrek aan smaak of de belabberde kijkcijfers waar je wel bent uitgenodigd. Zeikwijf

 133. Anootje

  Pablo Escobar.

  Dat is een numner waar ze haar medewerking aan verleende. Niet zozeer een nummer van haar dus.
  Solo scoort ze voor geen meter.

 134. Anootje

  Hetzelfde geldt voor Maan. Prima inzetbaar als refreinzangeresje maar te slecht als solo zangeres…

 135. Henk

  Allemaal gezeur. Misschien ben je gewoon niet goed genoeg. Travassi en Nasty hadden lang geleden al succes in ons land.

 136. Sven L.

  Nu heeft ze aandacht. Wel de verkeerde, al begrijpt ze dat pas over tien jaar.

 137. n

  Donald Jones was een held.

 138. sport

  Dit type roept weer eens iets. Lijkt onze mocro inwoners wel, alsmaar klagen, slachtoffertje spelen etc.

 139. PJV

  Feit is dat multikul een mislukt experiment is. Het heeft alleen maar ellende opgeleverd. Nederland moet weer terug naar de basis, en neem maar van mij aan dat dit gaat gebeuren. Nederland wilt geen multikul!

 140. Witte Corneliszoon de With

  Twee miljoen mbo’ers die naar haar muziek luisteren en toch nog mekkeren. Dan stroomt er echt gif in plaats van bloed door je aderen. Ordinaire kop trouwens.

 141. Donald Dumb

  Sinds de komst van de mensen uit Indonesië Suriname en Nederlandse Antillen is de samenleving multicultureel, PJV.
  Die mensen zijn moeiteloos opgegaan in de Nederlandse maatschappij…

 142. Rudi Natpoes

  Tabitha zou eens wit moeten zijn. Dan merkt ze wel hoe je vandaag de dag wordt uitgefoeft en wordt beschimpt als racist en slavendrijver. Ik wijs er op dat een excuus voor slavernij op zijn plaats is. Betalingen zijn echter teveel. Veel slaven werkte van nature al op minder dan halve kracht. En die uren zijn dan ook laag betaald geweest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.