Igmar Felicia heeft geen hekel aan Mattie Valk

Igmar Felicia heeft geen hekel aan Mattie Valk, met wie hij een jaar lang de ochtendshow van Qmusic heeft gemaakt. Dat heeft de radiomaker, nu werkzaam voor Radio 538, gezegd op BNR Nieuwsradio. Igmar trad twee jaar geleden in de voetsporen van Wietze de Jager, maar hield het nog geen jaar vol met Mattie. Inmiddels is hij niet eens meer werkzaam bij Q. Waar is het misgegaan? “We waren allebei geen sidekick, dus we zijn uit elkaar gegaan“, legt de radioster uit.

Ze wilden allebei de kar trekken, aldus Igmar. “Het was heel leuk, ik heb een leuk jaar gehad en veel geleerd, maar uiteindelijk denk ik dat als je twee radio-dj’s bij elkaar zet die beiden graag een beetje het mannetje zijn en de macht over het programma willen hebben, dat het niet werkt.

Werd het een apenrotsgevecht? “Misschien wel een beetje, ja. Er dreigde niemand te winnen. We hebben samen maar besloten om uit elkaar te gaan. Dat is echt zo gegaan. Heel veel mensen zeggen: ‘Dan heb je vast een hekel aan hem.’ Maar echt niet. Ik spreek hem nog wel eens.”

Veel mensen denken dat Mattie een eikel is. “We hebben een leuk jaar de ochtendshow gemaakt en ik heb echt geen hekel aan hem, echt niet. Iedereen vraagt aan mij: ‘Wat voor lul is dat nou?’ Mattie is geen lul. Hij is geen lul. Dat zeg ik ook zometeen als de microfoon uit is.”

Wie zou Igmar als zijn sidekick willen hebben? “Ik zoek iemand die het heel leuk vind om mee te praten en zichzelf is. Daar zijn er veel van in de media. Ik vind Gwen van Poorten heel leuk, die zou ik er wel bij willen hebben. Ik vind haar ontzettend goed en zichzelf. We hebben er nog niet mee gesproken.”

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen