Igmar Felicia heeft geen hekel aan Mattie Valk

Geplaatst op Tue 09 Jul 2019 om 13:40

Igmar Felicia heeft geen hekel aan Mattie Valk, met wie hij een jaar lang de ochtendshow van Qmusic heeft gemaakt. Dat heeft de radiomaker, nu werkzaam voor Radio 538, gezegd op BNR Nieuwsradio. Igmar trad twee jaar geleden in de voetsporen van Wietze de Jager, maar hield het nog geen jaar vol met Mattie. Inmiddels is hij niet eens meer werkzaam bij Q. Waar is het misgegaan? “We waren allebei geen sidekick, dus we zijn uit elkaar gegaan“, legt de radioster uit.

Ze wilden allebei de kar trekken, aldus Igmar. “Het was heel leuk, ik heb een leuk jaar gehad en veel geleerd, maar uiteindelijk denk ik dat als je twee radio-dj’s bij elkaar zet die beiden graag een beetje het mannetje zijn en de macht over het programma willen hebben, dat het niet werkt.

Werd het een apenrotsgevecht? “Misschien wel een beetje, ja. Er dreigde niemand te winnen. We hebben samen maar besloten om uit elkaar te gaan. Dat is echt zo gegaan. Heel veel mensen zeggen: ‘Dan heb je vast een hekel aan hem.’ Maar echt niet. Ik spreek hem nog wel eens.”

Veel mensen denken dat Mattie een eikel is. “We hebben een leuk jaar de ochtendshow gemaakt en ik heb echt geen hekel aan hem, echt niet. Iedereen vraagt aan mij: ‘Wat voor lul is dat nou?’ Mattie is geen lul. Hij is geen lul. Dat zeg ik ook zometeen als de microfoon uit is.”

Wie zou Igmar als zijn sidekick willen hebben? “Ik zoek iemand die het heel leuk vind om mee te praten en zichzelf is. Daar zijn er veel van in de media. Ik vind Gwen van Poorten heel leuk, die zou ik er wel bij willen hebben. Ik vind haar ontzettend goed en zichzelf. We hebben er nog niet mee gesproken.”

Foto: Qmusic
12 Reacties op “Igmar Felicia heeft geen hekel aan Mattie Valk”


 1. Joop55

  Maar het klikte totaal niet met de Teslabezitter.

 2. Zonder Naam

  Gwen Van Poorten. Als die 40 is, gedraagt ze zich nog steeds als een huppelige studente (gok ik zo).

 3. Foofur

  Onjuist. Iedereen heeft een hekel aan Mattie Valk

 4. punt

  Ik heb een beetje medelijden met types als Gwen van Poorten. Met name twee jaar geleden was ze een hype en nu probeert ze met ‘uitdagende’ fotootjes op Instagram nog een beetje relevant te blijven. Als ze ook door jongere vrouwen hierin wordt ingehaald is het einde verhaal. Gaby Blaaser of Sylvie Meis is van hetzelfde laken een pak. Van die vrouwen die hun talent vooral van hun uiterlijk moeten hebben en wanneer ze niet meer de jongste zijn en ingehaald worden door jongere vrouwen instagram als laatste strohalm grijpen.

 5. Minder of Mirjam

  Al rijdt een aap een Tesla met bling bling, het is en blijft een lelijk ding.

 6. michiel

  Eenb Tesla is lang niet zo’n bijzondere auto (meer) hoor… Gewoon vergelijkbaar met een volvo. Als Mattie daarom had gevraagd had niemand er moeilijk over gedaan…

 7. Bart

  Mattie heeft gewoon een heel groot imagoprobleem. Q zit heel duidelijk met hem in de maag. Ze hadden beter Igmar en Marieke in de ochtend kunnen hebben. Blij dat ze hem er bij Boulevard eindelijk uit hebben gegooid. Niet echt smakelijk als je tijdens het eten zit te kijken en die shagbek van Mattie komt in beeld.

 8. n

  Gwen is echt leuk; veel minder hysterisch,SJW en potterig dan Emma Wortelboer bijv..

 9. Donald Dumb

  Goh heeft deze donkere man nog niet de racismekaart getrokken joh?
  Ken hem verder niet trouwens, maar ik luister dan ook geen Q Music…

 10. Fox Mulder

  Q = Qlote!

 11. Team Wietze

  Hij had het zo mooi voor elkaar. Top duo Mattie en Wietze. Ik kan de jingle nog steeds niet uit mijn hoofd krijgen. Stom stom stom besluit om je door je werkgever (Q) te laten beïnvloeden waardoor je nu moet vechten voor iets wat je nooit meer voor elkaar zult krijgen. Mijn advies? Ga de biechtstoel opzoeken fix het met Mattie en stap over naar 538. Q=bah sinds dien.

 12. Liefhebber

  Q-music is voor mij gewoon K-muziek.
  En die praatpoppen boeien me voor geen meter.
  Ik zou ze niet eens missen als ze er ineens niet meer waren.
  Stuntelende leeghoofden wil ik niet horen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.