Sonja Bakker wil niet meer op tv wegens negatieve pers

Geplaatst op zo 21 jul 2019 om 10:30

Sonja Bakker was jarenlang niet van de buis te slaan: ze had op een gegeven moment zelfs een eigen programma op SBS 6. Anno 2019 wíl ze niet eens meer op de buis, en dat heeft alles te maken met de negatieve media-aandacht die dat oplevert. Dat zegt ze dit weekend in het AD. De roddelbladen hebben flink wat geschreven over het roerige liefdesleven van Bakker, die al een behoorlijk rijtje mannen heeft verslonden. “Mensen zijn hard. Lijden je kinderen hier niet onder, vroegen ze me.

Aan dat soort negatieve aandacht heeft Bakker geen behoefte meer. “Mijn leven ligt onder een vergrootglas. Moet ik daarom bij iemand blijven bij wie ik me niet fijn meer voel? Moet ik mezelf daarom verloochenen?

Bakker wijst erop dat ze een gewoon mens is gebleven. Ze rijdt met haar Porsche nog steeds gewoon naar de Lidl. “Ik koop mooie spullen en combineer die met goedkope.

Ook op social media probeert Bakker gewoon te doen. Ze beheert ze helemaal zelf. “Er staat weleens een dt-fout in een bericht. Dat krijg ik wel te horen. ‘Mevrouw Bakker, u moet naar een taalcursus.’ Ze hebben gelijk hoor, maar ja, het is wel echt. Ik heb geen pr-bureau dat er iets op ramt.”

Het AD-interview met Sonja Bakker kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Shownieuws
31 Reacties op “Sonja Bakker wil niet meer op tv wegens negatieve pers”


 1. René van Gellekom

  Wie is dat opgewarmde lijk?

 2. Remi

  Ene Sonja Bakker die niet meer op tv wil …
  … Ik moet dit een “plekje” geven, merk ik.

 3. Danny

  Ach ze is zo gewoon gebleven. Met de Porsche naar de Lidl……..
  En ze beheert alle social media zelf!!!! Zucht…

 4. Kerstboomprocessierups

  Ze heeft wel leuke humor. Ik vind het een leuk mens en ze heeft een grappige manier van dingen zeggen en ideeen naar voren brengen. Ken haar natuurlijk niet super persoonlijk.

 5. Huiskamer

  Ze heeft gelukkig haar LOI-diploma nog.

 6. A.M.

  Logisch, ze is allang binnen, ze heeft de tv niet meer nodig en nu hoeven we gelukkig dat irritante stemgeluid van haar ook niet meer aan te horen.

 7. Franske de dikdoener

  Dan wil ze vast ook niet meer op deze website besproken worden haha

 8. sukkel

  Vreemde muts

 9. Job

  Ik vermoed dat het een soort Marianne Thieme is: Een bazige heks.

 10. Kerstboomprocessierups

  De andre van duin… van de afslankindustrie? :)

 11. Ach

  Lekkere eierkoekeeeeeeeen..😋

 12. Karin

  Mevrouw heeft haar schaapjes op het droge staan en heeft de media niet meer nodig,tot dat er weer een nieuw boek uit komt,dan is zij weer van de partij.

 13. man pan

  Bakker wijst erop dat ze een gewoon mens is gebleven. Ze rijdt met haar Porsche nog steeds gewoon naar de Lidl. “Ik koop mooie spullen en combineer die met goedkope.”

  Hahahahhah … yeah…. sure. Als je dat gelooft ben je wel super naief.

 14. NatteNel

  Wat word ze DIK zeg.

 15. tatjana

  ik zag ze laatst bij de kringloopwinkel in haar porsche ,ze is zo lekker gewoon gebleven

 16. gerard

  Dit is een totaal gehypet mens. Blij dat ze eindelijk opgedonderd is van TV.

 17. medion

  Nou dan blijf je toch lekker weg, mens.

 18. Jambers

  Heb je trek? Neem je toch gewoon een tosti. Fl!kker toch op met die gnoom.

 19. Doh

  Als ik haar gerechten eet dan krijg ik ook altijd last van negаtieve pers. Op de wc wel te verstaan.

 20. Paut Pielusma

  De kijkers willen Sonja Bakker niet meer op TV wegens het verkopen van kolder.

 21. *west*west*west*

  Het gesprek van de dag op 1 van de vele Hyves pagina’s die ik beheer maar zij is toch totaal niet meer relevant ihihihihih

 22. tim

  tja en wat nu?

 23. vivo

  tja wat vind angela hiervan

 24. Johnny👀

  Mensen spugen haar massaal uit maar dezelfde mensen hebben er wel voor gezorgd dat ze in een Porsche kan rijden en riant woont door die boeken te kopen die alleen maar geschikt zijn om de kachel in de tuin mee aan te steken.

 25. Peter

  Zoals het vaak met vrouwen gaat. Je helpt ze in het zadel en als de buit binnen is dan opeens houden ze niet meer van je. Net of het zo verschrikkelijk was met die man te leven. eerst op zijn zak teren. k*t mentaliteit!

  Ze denken gewoon dat ze een klomp goud tussen de benen hebben waar iedere man voor valt. Als je je zin niet krijgt van die man, dan ga je lopen miepen en komt met een metoo of erger dat je aan de kinderen bent gekomen, als man sta je met lege handen.
  En liefst nog alimentatie eisen ook.

 26. MEDIAKOERANT

  PETER, LEKKER ZEUREN
  FRUSTI
  SONJA IS LEKKER
  HOE NEPPER HOE BETER

 27. Annoniemus

  Sonja Bakker was niet van de buis te branden , maar vooral omdat ze dat zelf wilde omdat ze ontzettend aandachtsgeil was , toen had ze schijt aan haar kinderen !!

 28. critikast

  Ze is niet alleen aandachtsgeil, ze was ooit gewoon geil en onderdeel van de erotische industrie. Ze wil aan die periode absoluut niet worden herinnerd en daarom is ze bang voor vragen daarover. Dat is de reden waarom ze liever niet meer in de schijnwerpers staat!

 29. Jolanda Braaksel (columniste)

  Het probleem met Sonja Bakker is altijd een probleem geweest van intelligentie. Zij is een succes geworden omdat menig minderbegaafde Nederlandse, waarvan er miljoenen zijn, zich volledig in Sonja herkenden. Daarvoor hoef je als vrouw enkel blond en relatief onnozel te zijn. Sonja voegde daaraan een afslankboek toe, hetgeen intens aanslaat bij de doelgroep, gezien het feit dat de bovengenoemde groep geestelijk beperkte dames veelal aan vetzucht en slechte kledingsmaak lijdt. Sonja bood een uitweg, die echter een fata morgana bleek. Sonja Bakker is bovendien een Friezin en praat op een uiterst nasale wijze, wat weinig blijk geeft van klasse.
  Gezien het feit dat domme mensen en niveauloos gezwets momenteel helaas geen hoge kijkcijfers meer halen, lijkt Sonja’s magie uitgewerkt. Ik adviseer haar een baan als schoenenverkoopster bij een outletgigant, dat lijkt mij, afgaande op bovenstaande foto, haar biotoop te zijn, haar natuurlijke habitat.
  Wat fijn om mensen te helpen op hun levenspad.
  Ik ben een stijlvolle, intellectuele vrouw.

 30. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Als je al ziet hoe dom dat wijf uit haar ogen kijkt…
  En dan dat stemmetje erbij…

 31. poes

  Ja Sonja ze vindt dat ze het nu helemaal gemaakt heeft,nu ze in bezit is van een nieuwe vlam. Zelfs haar extentions groeien mee . Ik weet nog alle aandacht die ze kreeg toen ze een nep huwelijk aanging met die kale Jan. Yoga en sportschool te kort truitje want ze moest haar getrainde buikspieren laten zien. Te kort broekje erbij en de nieuwe hunk aan haar zijde. Deze hunk hij heeft in ieder geval meer haar…..
  Sonja is wel slim met haar boekje. 1000 calorienen een eierkoek. Zo moeilijk is het niet.
  En nee ik ben niet jaloers ben nog steeds bij mijn eerste man dat is wel zo fijn voor de kinderen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.