Sonja Bakker wil niet meer op tv wegens negatieve pers

Sonja Bakker was jarenlang niet van de buis te slaan: ze had op een gegeven moment zelfs een eigen programma op SBS 6. Anno 2019 wíl ze niet eens meer op de buis, en dat heeft alles te maken met de negatieve media-aandacht die dat oplevert. Dat zegt ze dit weekend in het AD. De roddelbladen hebben flink wat geschreven over het roerige liefdesleven van Bakker, die al een behoorlijk rijtje mannen heeft verslonden. “Mensen zijn hard. Lijden je kinderen hier niet onder, vroegen ze me.

Aan dat soort negatieve aandacht heeft Bakker geen behoefte meer. “Mijn leven ligt onder een vergrootglas. Moet ik daarom bij iemand blijven bij wie ik me niet fijn meer voel? Moet ik mezelf daarom verloochenen?

Bakker wijst erop dat ze een gewoon mens is gebleven. Ze rijdt met haar Porsche nog steeds gewoon naar de Lidl. “Ik koop mooie spullen en combineer die met goedkope.

Ook op social media probeert Bakker gewoon te doen. Ze beheert ze helemaal zelf. “Er staat weleens een dt-fout in een bericht. Dat krijg ik wel te horen. ‘Mevrouw Bakker, u moet naar een taalcursus.’ Ze hebben gelijk hoor, maar ja, het is wel echt. Ik heb geen pr-bureau dat er iets op ramt.”

Het AD-interview met Sonja Bakker kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Shownieuws

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen