Shula Rijxman op de foto met bidbooks: ‘Fantastisch’

Geplaatst op wo 10 jul 2019 om 13:50

NPO-bazin Shula Rijxman heeft vandaag namens het organisatiecomité van het Eurovisie Songfestival de bidbooks van Arnhem, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht/Limburg, Rotterdam en Utrecht in ontvangst genomen. Dit betekent dat deze vijf steden officieel in de race zijn om gaststad te worden van het Eurovisie Songfestival 2020. “Het is fantastisch om te zien met welk enthousiasme en aandacht deze vijf steden gewerkt hebben aan hun bidbooks“, reageert ze in een persbericht.

De steden kwamen de bidbooks ieder op hun eigen manier presenteren. “Een enorme klus die laat zien dat het Eurovisie Songfestival nu al door Nederland wordt omarmd. Dat is fantastisch omdat we hopen dat echt heel Nederland het Eurovisie Songfestival gaat meebeleven.”

De komende weken gaat de organisatie de bidbooks goed doorpluizen. “Welke stad het straks ook wordt: ik bedank alle steden voor het werk dat ze hebben verzet en ik verheug me met al die mooie voorstellen die hier liggen nu al op dit prachtige evenement!

De komende periode worden er werkbezoeken gepland om onder andere de verschillende venues te bekijken. De organisatie streeft ernaar om de uiteindelijke gaststad in augustus bekend te maken.

De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 in Nederland is een samenwerking tussen NPO, AVROTROS en NOS, in coproductie met de EBU (European Broadcasting Union).

Foto: NPO








43 Reacties op “Shula Rijxman op de foto met bidbooks: ‘Fantastisch’”


 1. Paolo

  Na alle aandacht rondom Rijxman, op een minder positieve manier is dit wel heel erg welkom. Proost Rijxman.

 2. Remi

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gouden-mercedes-van-albayrak-coa-is-verkocht~b79721cd/

  … Shula Rijxman is “van hetzelfde laken een pak” … ;)

 3. Punt

  Krijgen wij als publiek de bidbooks ook nog te zien of moeten we daar en WOP-verzoek voor indienen. Ik wil wel weten wat de verschillende steden van plan zijn.

 4. Punt

  “WOB-verzoek” uiteraard.

 5. Guttegut

  Ik heb ook nog een bidbook. Die van Uranus. Daar voelen de fans van deze wanstaltige troep zich toch het beste thuis??

 6. west*the one and the lonely

  Wedden dat ze daar bij dat songfestival allemaal verplicht Thais moeten gaan eten bij die oplichter Klein. En wel contant betalen trouwens!

 7. west*the one and the lonely

  @punt, is wel duidelijk waar je echte interesses liggen.

 8. Lennart

  De publieke omroep had het toch zo moeilijk door bezuinigingen?

 9. Tijl

  Lekker op werkbezoek. Pure snoepreisjes voor zichzelf.

 10. Flume de Beurre

  @west*the one and the lonely
  Wed 10 Jul 2019 om 14:09

  Nee, jij. Jij reaguurt enkel om te reaguren, oud vel. Ga iets nuttigs doen, wandelen achter je rollatortje of iets dergelijks. Wel tijdig je platvoeten optillen, anders lig je weer languit op je bek. Niet dat ik daar problemen mee zou hebben.

 11. eindregie

  Zo zeg: heb je dat promotiefilmpje van Rotterdam gezien. Hoezo multiculti. Geen een “witte” inwoner te zien in het filmpje. Wat een politiek correct gedoe daar zeg

 12. Tim H

  Vreselijk mens.

 13. west*the one and the lonely

  He Boter Fluim, lekker he dat projecteren.

 14. N

  Dode bomen, kan je gewoon niet een pdfje sturen?

 15. Flume de Beurre

  @west*the one and the lonely
  Wed 10 Jul 2019 om 14:50

  Wie kaatst, moet de bal verwachten. Maar de verwachting gaat bij jou niet meer op. Met de nadruk op ‘meer’. Tel je zegeningen, zolang je nog tot tellen in staat bent. Het is voorbij, voordat je er erg in hebt. Niet dat ik daar problemen mee zou hebben.

  Alors, bats le fer tant qu’il est chaud. Tu as encore le vent en poupe,
  en mettant l’accent sur ‘encore’ …..

  Demain il peut être trop tard et c’est là que west*the one and the lonely verra l’éternité. Ainsi soit-il.

 16. Eindoordeel

  @eindregie

  Lekker je eigen reactie knippen en plakken onder de berichten over ESF vandaag. Ik vind Jordy Dijkshoorn van De Likt (in de kappersstoel van het wereldberoemde Schorem) best wel wit. De ook figurerende sieraadontwerper Merrel Westhoff (Monocrafft en vriendin van Patrick Laureij) is gewoon blanke Hollander. Maar bovenal zijn alle meewerkende koppen vooral Rotterdammer.
  Maar heb je het filmpje van Maastricht gezien? Dat is twintig jaar geleden opgenomen op Vlaams grondgebied en toont enkel maar witte mensen! Spreekt dat meer tot jouw verbeelding Eindregie.
  Het Songfestival is echt wel diverser dan Andre Rieu die twaalf Roemeense kinderen uitnodigt of de namaak Village People!
  De wereld verandert en Rotterdam loopt voorop.
  Ben echter wel benieuwd of de selectiecommissie dat inziet/ondersteunt en (het filmpje even buiten beschouwing gelaten) het de juiste keuze voor Rotterdam maakt. Want internationaal veel meer aansprekend en bekend, Ahoy toont komend weekend met North Sea Jazz weer aan dat het een globaal vermaarde concertzaal is en in Maastricht zullen ze veel bezoekers op Duitse en Belgische vliegvelden zien arriveren en vervolgens in hotels in de al genoemde buurlanden zien overnachten. Daar heb je als Nederlandse economie helemaal niets aan. Bovendien is Arcade grotendeels in Rotterdam geproduceerd.

 17. Tim

  @ eindregie: ik heb het ook gekeken maar volgens mij ben jij hartstikke kleurenblind of wil jij jezelf gewoon gediscrimineerd voelen. Wees eens oprecht als je hier post en verzin niet zomaar wat je opschrijft!

 18. M00i

  Een bidbook event…. oké …

 19. Pauline

  kan niet wachten kletsnat word ik er van donald

 20. Edwin Wagensveld Pekida

  De NPO heeft een bidboek wel nodig. Jezhus redt immers, echter niet Shula “glijbuik”Rijxman.

 21. Liefkleinhertje

  Grmbl linkse h0mo wegkijkers rochel van ons belastinggzld prrr schandaling bzzz multiculfrrr communistrro Trumpbaszhrz luierpuistenkop bhrrg…

  Sorry mensen, mijn gal is opgedroogd. Jullie zien me hier weer zodra ik de voorraad gif in mijn ziel weer heb aangevuld.

 22. Rudi Natpoes

  idd. NPO koningin Shula is de Osama bin Laden van de NPO. Offert alles op om zichzelf te te redden van werkeloosheid.

 23. Donald Dumb

  Liefkleinhertje 20.02

  Nepperd! Kopieer je de naam van iemand doe het dan goed, knu pp el

 24. Cafeïne

  Liefkleinhertje>>>>hahahahaha geweldig!!

 25. Lies

  Deze dame zou zich diep moeten schamen.

 26. Koekjesbakkert

  Hahahahaha! Liefkleinhertje heeft een ziel?! Hij is natuurlijk wel zielig, dat wel!

 27. Werkeloze bijlmerbewoner

  Ik ben blij met iedereen hier. Echte vrijheidsdenkers.

 28. Jantje

  Man kan het net als bij Serious request doen. Dus Maastricht in 2020, Rotterdam de volgende keer in 2064, Arnhem in 2108, Den Bosch in 2152 en Utrecht in 2196. Zo komt iedereen aan de beurt.
  Daarna komt Amsterdam, in 2240, weer in beeld als de meeste toeristen zijn verdreven tegen die tijd

 29. Eikenprocessierups

  Maastricht is te crimineel. Politie voert geen meter uit. Limburg is een verzameling armoedzaaiers. V R E S E L IJ K.

 30. Eikenprocessierups

  NEE SHULA, niet heel NL omarmd het Songfestival.

 31. Amsterdam, wereldstad

  Ik zou het graag in mijn prachtig stad gehad willen hebben…

 32. Amsterdam, wereldstad

  Eindlijk na jaren winnen we het festival word het niet in Amsterdam georganiseerd…

 33. Amsterdam, wereldstad

  Gaat het dadelijk allemaal naar kakkerlakenstad. Want het geeft naatuurlijk wel een economiesce boest voor de stad waar het word gehouden

 34. Verschrikkelijk drama

  Nog meer agressie zit er in het lijf van Eikenprocessierups (22:59). Nou, nou, nou, moet wel erg slechte dag zijn geweest !

 35. Corrie uit de Jordaan

  @Verschrikkelijk drama: en nu oprotten met je obsessieve gedrag. Pannenkoek!

 36. Gerrit Tonijn

  De MC trol heeft het erg druk gehad op deze thread. Lekker inhakken op mensen. Iedereen die een niet-linkse mening heeft moet op de persoon aangevallen worden.

 37. "Veronica Doet Het?....Beter!": 

  Genoten van Opstandelingen
  TLP 3de
  Veronica doet het beter.

 38. ome H

  @ eindoordeel Maastricht afficheert zich als Europees, dat is redelijk blank ;)

 39. Persoonsvorm

  Tja, deze site bewijst elke dag waarom gefrustreerd rechts werkloos blijft: dat zit hier de hele dag zure berichtjes te plaatsen, vol van frustratie en taalfouten. Kansloos op de arbeidsmarkt dus, maar i.p.v. zich bij te scholen, zit hij voortdurend op deze site. Totdat zijn uitkering binnenkomt.

 40. west*the one and the lonely

  @persoonsvorm

  Weer zo een sneue zure figuur die anderen verwijt wat hij/zij zelf ook doet. Daarmee win je niets, kom eens met argumenten en stop met dat jij-bakken.
  Of ben je pseudoniem van die Boter Fluim, nah dat kan trouwens niet want je schrijft redelijk netjes Nederlands en er spreekt ook geen overduidelijke psychose uit je schrijfsel (ook al is dat flut).

  Wel grappig is dat je jezelf als ‘persoonsvorm’ benoemt en dan vervolgens alle uitkering genieters mannelijk noemt. Dat is zeg maar de inconsequentie van links die altijd snel duidelijk wordt.

 41. Flume de Beurre

  west*the one and the lonely
  Thu 11 Jul 2019 om 11:20

  Als jij de pijp uitgaat, word je niet – zoals elk normaal mens – begraven of gecremeerd – maar bij het oud vuil gezet. Wellicht dat de vullingen in jouw tanden nog iets opbrengen. Zo niet, word je gecomposteerd en in een later stadium verspreid over Gods akkerland, met alle gevolgen van dien.
  Kortom, west*the one and the lonely, je bent finalist. Tel je zegeningen, zolang je nog tot tellen in staat bent. Het is voorbij, voordat je er erg in hebt. Je reaguursel hierboven, dat weer eens bol staat van de taal-, spel- en schrijffouten, spreekt boekdelen daaromtrent.
  Pak lekker je rollatortje en schuifel voorzichtig naar buiten. Til wel je platvoeten tijdig op anders lig je voor de zoveelste keer languit op straat. Niet dat mij dat veel uitmaakt, maar een scheldende, zie-ltoge-nde figuur, plat op de grond naast een rollator, oogt van geen kant.

 42. Theo oude Zak

  Shula is best nog een sappige deerne voor haar leeftijd, ik zou wel raad met haar weten. Zij weet waarschijnlijk ook flink van wanten.

 43. West*

  warme mannenpap

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.