AD-Angela vindt Ruben Nicolai in quiz wél te pruimen

Angela de Jong vindt dat Ruben Nicolai het prima doet als presentator van Ik Weet Er Alles Van, dat momenteel elke werkdag wordt uitgezonden in het tijdslot van GTST. Dat laat ze weten in haar column in het AD. Vriend en vijand zijn het erover eens dat Nicolai niet bepaald geschikt is als host van RTL Boulevard, maar De Jong vindt dat hij de tv-quiz prima doet. En de kijker vindt dat ook: Ik Weet Er Alles Van wordt nog beter bekeken dan GTST, dat steeds verder richting de afgrond glijdt.

De Jong merkt dat quizzen het de laatste tijd erg goed doen op televisie. Bovendien hoef je niet per se elke avond te kijken, wat voor veel mensen lastig is anno 2019. “Het vergt bijzonder weinig trouw en loyaliteit. Mis je een aflevering is er geen man overboord.”

Ik Weet Er Alles Van is ‘geen wereldveranderend format’, weet ook De Jong. “Het is gewoon een vlotte quiz, in de lijn van Lucky Letters, zonder opsmuk, waarbij het deelnemers en kijkers niet al te moeilijk wordt gemaakt.”

Er is één ding dat ze tot nu toe ‘voor onmogelijk had gehouden’. “In dit programma is Ruben Nicolai als presentator eigenlijk best te pruimen.”

De column van Angela de Jong kunt u lezen op de AD-site.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen