SBS 6 lanceert vanavond Trouwen in het Buitenland

De lineaire televisie gaat in de zomer traditiegetrouw behoorlijk in de slaapstand. De tv-bazen sparen hun budgetten en de kijker gaat op vakantie. Toch lanceert SBS 6 vanavond wat nieuws: Trouwen in het Buitenland, dat om 20.30 uur op zender gaat. Het wordt niet makkelijk voor het vlaggenschip van Talpa Network: het is op dat tijdtip nog volzonnig weer en de publieke omroep heeft twee krakers op het menu staan: We Zijn Er Bijna op NPO 1 en De Slimste Mens op NPO 2.

Daarentegen heeft de andere grote concurrent, RTL 4, slechts een herhaling van Beter Laat Dan Nooit geprogrammeerd. SBS 6 zal hopen op minimaal een half miljoen kijkers, maar of dat ook gaat lukken is de vraag.

Trouwen in het Buitenland ligt een beetje in het verlengde van Grenzeloos Verliefd, dat jarenlang een redelijk succes was op Net5. In het programma laten vijf verliefde koppels zich volgen op weg naar hun trouwerij in het buitenland.

Voordat zij elkaar het ja-woord kunnen geven, komen zij door taalbarrières en cultuurverschillen voor diverse onverwachte keuzes te staan. Hoe zorgen ze ervoor dat alles toch op rolletjes loopt tijdens hun grote dag?

Trouwen in het Buitenland staat geprogrammeerd op het tijdslot van Chateau Meiland, dat de afgelopen weken een onverwacht groot succes was. Direct erna, om 21.30 uur, is Beat the Box te zien.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen