Miljuschka ziet het pas op televisie als ze te dik is

Miljuschka Witzenhausen heeft het pas door dat ze te dik is als ze zichzelf terugziet op televisie. Dat vertelt de deskundige van RTL Boulevard in gesprek met de Grazia. Witzenhausen heeft het in het dagelijks leven helemaal niet door. “Ik weeg nu tachtig kilo en wil het liefst een paar kilootjes kwijt, zodat ik weer op mijn normale gewicht van 75 zit. De grap is dat ik een soort omgekeerde anorexia heb: ik zie die extra kilo’s eigenlijk niet. Tot ik mezelf op beeld terugzie.

Als ze zichzelf terugziet op televisie, dan wordt Witzenhausen met haar overgewicht geconfronteerd. “Dan denk ik toch: oef, dat had ik niet verwacht.”

Hoe komt het dat Witzenhausen soms wat aan de mollige kant ligt? “Als het aan mij ligt, ontbijt ik met cheesecake, eet ik een softijsje als snack en lunch ik met drie broodjes kroket, om even later te genieten van wat dim sum.”

Gelukkig geniet ik ook van een lekkere salade en een gepofte aubergine, dus dat is geen probleem. Als je maar van eten blijft genieten, dat is het allerbelangrijkste.”

Het Grazia-interview met Miljuschka Witzenhausen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen