Ruben Nicolai debuteert met quiz op GTST-slot

Ruben Nicolai debuteert vanavond met zijn eigen quiz op het tijdslot van GTST. Ik Weet Er Alles Van is een quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. En die kandidaten zijn voor de verandering eens geen BN’ers. “Het is een quiz waaraan kandidaten meedoen met een expertise. Het zijn een keer geen BN’ers. Een verademing, want dat is nogal een verschil qua ego’s“, zo vertelt hij in de Mikro Gids.

Het zijn normale mensen die veel afweten van een bepaald onderwerp. “Koninklijk huis, het verkeer, fantasyfilms, actrices, vogels, treinen, hoeden. Eigenlijk kan alles een specialiteit zijn, zelfs lantaarnpalen.

Zes deelnemers strijden tegen elkaar. “Ze moeten naast kennis over hun eigen onderwerp, ook dingen weten over elkaars expertises. Algemene kennis is dus ook handig. Want de winnaar kan 10.000 euro winnen.

Nicolai vindt het leuk om weer eens een quiz te doen. “Ik heb al lang geen quiz meer gepresenteerd, dus het is erg leuk dat weer te doen. Ik vermaak me ontzettend. Vooral als ik zie hoe competitief mensen worden. En het spel zit zo in elkaar dat je telkens wil meespelen. Ook ik als presentator word er enthousiast van.”

Een voorproefje:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen