Koos van Plateringen na 15 jaar weg bij Shownieuws

Koos van Plateringen vertrekt na een periode van maar liefst vijftien jaar als deskundige van Shownieuws. Dat heeft hij zojuist bekendgemaakt op Instagram. Van Plateringen is toe aan een nieuwe uitdaging en vertrekt daarom van de late avond van SBS 6, waar hij al die tijd een vertrouwd gezicht was. “Na vijftien jaar Shownieuws is het tijd voor iets nieuws. Met veel plezier en vol enthousiasme kijk ik terug op alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen jaren”, zegt de 45-jarige tv-ster.

De showkenner, een soort milde versie van Albert Verlinde, kijkt terug op een mooie periode. “Hele mooie, dierbare herinneringen die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben.

Hij begon als verslaggever. “En mijn grote droom kwam dit jaar uit met mijn eigen programma ‘De Dag Van Je Leven.’ Nu is het tijd voor een volgende stap.

Het ‘grote onbekende’ maakt mij enthousiast en ik heb enorm veel zin om nieuwe plannen te ontwikkelen. 30 juli is mijn laatste uitzending. Ik wens iedereen bij Talpa en Shownieuws heel veel succes in de toekomst! ♥️

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen