RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen ingestort

Miljuschka Witzenhausen, een van de sterren van RTL Boulevard, is ingestort, mede omdat ze altijd ‘aan’ staat voor haar werk. Dat vertelt de dochter van Astrid Holleeder op Instagram. Witzenhausen zit er even helemaal doorheen en schroeft haar mediaoptredens daarom terug. “We hebben vandaag m’n verjaardag gevierd. In het klein. Alles was geregeld door mijn lief. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje ben ingestort vorige week. Ik heb besloten de komende tijd rust in te lassen.”

De presentatrice houdt een kleine mediastop. “Dus als jullie mij minder zien de komende tijd, dan kan dat kloppen. Ik heb de laatste jaren alleen maar gerend. Ik ga me richten op koken, uitrusten, op krachten komen.”

Haar werk voor RTL Boulevard en het proces tegen haar oom Willem Holleeder hebben er ingehakt. “Het is ook niet niks geweest. Verhuizen, verbouwen, een proces, altijd aan zijn voor werk. Ik moet nu eerst alles in het huis op de rit. Dan komt de rest weer.”

Het is wat het is. “Ik wil altijd vlammen, maar nu sta ik op waakvlam. Ben ik erg in teleurgesteld. Het is even niet anders. Dus ik ga minder doen. En de dingen die ik doe voluit.”

Wanneer is ze weer uitgerust? “Eind van deze zomer ben ik er weer helemaal bij.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen