Heibel tussen SBS 6-sterren Martien en Frank & Rogier

Er is heibel tussen de grootste tv-sterren van SBS 6: Martien Meiland en het duo Frank Jansen en Rogier Smit. De hoofdpersoon van tv-hit Chateau Meiland wil namelijk niets te maken hebben met de mannen van Paleis voor een Prikkie. “Ik mag iemand of ik mag iemand niet. Ik kan niet spelen alsof ik erg op iemand gesteld ben“, riep hij in de Weekend. En nu laten Frank en Rogier aan Story weten daar niets van te begrijpen. “Vrienden hebben ons het bewuste interview toegestuurd.

Er was een cross-over van de twee grote SBS 6-hits in de maak: Frank en Rogier zouden voor hun show Paleis voor een Prikkie langskomen in het kasteel van Chateau Meiland, maar daar heeft Martien Meiland helemaal geen zin in.

Martien liet snoeihard aan de Weekend weten: “Die twee zijn hier niet geweest en dat gaat ook nooit gebeuren. Mijn familie en ik zijn totaal geen fan. Het is niet tegen hen persoonlijk, want ik ken ze niet persoonlijk.

Is er misschien sprake van jaloezie? “Jaloezie is mij sowieso vreemd, ik gun ieder mens het beste. Ook Frank en Rogier. Maar ik heb gewoon niets met hen. Ik voelde door de beeldbuis al aan dat onze karakters totaal niet met elkaar zouden matchen.

Frank en Rogier reageren

Frank en Rogier reageren in de Story hoogst verbaasd. “Hij stelt dat hij denkt of vermoedt dat wij niet zouden klikken. Dat is iets wat ik niet begrijp. Wij vinden zijn programma juist geweldig!“, zegt Rogier.

Hij vindt het bovendien erg merkwaardig dat Martien stelt dat hij hen niet persoonlijk kent. “Héél vreemd, want dat klopt niet. We hebben elkaar wél ontmoet. Dat was hysterisch. Hij werkte bij een leverancier van ons, volgens mij was het net na zijn scheiding. Frank en ik kwamen daar om spullen te kopen en we hadden onze twee honden meegenomen.”

Martien was zo lief om de honden onder zijn hoede te nemen. Hij heeft ze een bak water gegeven en gezellig met ze gespeeld. Die man is zó fantastisch en zó hilarisch.”

Ze vinden het jammer en denken er nu aan een verrassingsbezoek te brengen aan Chateau Meiland. “We rijden altijd met de auto van Frankrijk naar Nederland, omdat Frank last heeft van vliegangst. Tijdens die rit komen we in de buurt van het kasteel.

Wel sluiten ze af met een kleine sneer aan het adres van Meiland. “Wat ik persoonlijk niet begrijp is dat hij meerdere keren met haar is getrouwd. Je scheidt van je vrouw en daarna ga je weer trouwen. Maar misschien dat ze het voor de kinderen doen of heeft het met de financiën te maken.”

Het Story-interview met Frank en Rogier kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen