Robert Jensen breidt uit: elke werkdag op YouTube

Het YouTube-leven bevalt Robert Jensen goed. Hij breidt het aantal uitzendingen op het videoplatform uit van één naar vijf per week. Dat heeft de talkshowhost aangekondigd in zijn nieuwste uitzending. RTL 5 heeft Jensen vanwege lage kijkcijfers aan de kant gezet en nu maakt hij een wekelijks programma op YouTube, dat zo’n 60.000 views per uitzending haalt. En dat vindt hij prima. “Wij gaan vanaf eind augustus niet minder Jensen doen, maar meer Jensen doen“, laat hij weten.

Jensen is vanaf dan elke werkdag te zien op YouTube. “Wij willen van dit een maandag-tot-en-met-vrijdag-ervaring maken, dus dat je eigenlijk gewoon iedere werkdag dit geluid te horen krijgt.”

Hij vindt het belangrijk om elke dag aanwezig te zijn in het mediaritme van Nederland. “Het is natuurlijk het belangrijke geluid, het echte geluid, het geluid van gezond verstand en ook het winnende geluid. Het geluid van nu, maar ook het winnende geluid van de toekomst. Dat willen we eigenlijk gewoon iedere dag doen. Jullie hebben erom gevraagd en wij zijn keihard aan het werk om dat voor elkaar te krijgen.”

Al met al zijn de kijkcijfers van Jensen op YouTube dus ook niet al te best. Het probleem is dat hij nu niet langer kan roepen dat het programma op internet wél een hit is.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen