Pamela Teves: ‘Bel mij alsjeblieft voor audities!’

Pamela Teves baalt er stevig van dat ze nooit meer wordt uitgenodigd voor een auditie. Ze doet een noodkreet in de Story om daar verandering in te brengen. Dat is te lezen in de kiosk. Teves riep vorig jaar rond dezelfde tijd in hetzelfde blad dat ze tegenwoordig voor een groot deel bij haar Thaise lover in Chiang Mai woont. Daardoor is ze naar eigen zeggen een beetje uit de belangstelling geraakt. Daar baalt de voormalig ONM-ster flink van, want ze kan niet genieten van een riant pensioen.

De 70-jarige Teves wil zo snel mogelijk weer aan de slag. “Tot mijn grote verdriet is er in Nederland op de een of andere manier het misverstand ontstaan dat ik geëmigreerd zou zijn naar Thailand. Daar klopt helemaal niets van!

Ze woont slechts parttime in Thailand, benadrukt Teves. “In totaal ben ik misschien een maand of drie per jaar daar en hij is ook af en toe hier in Nederland. Doordat men denkt dat ik hier weg ben, krijg ik geen werk meer. Ik word gewoon niet meer uitgenodigd voor audities.”

De actrice vindt het verschrikkelijk en hoopt dat ze spoedig weer wordt platgebeld. “Ik hoop dat dit misverstand heel snel uit de wereld is.

Het Story-interview met Pamela Teves kunt u lezen via Blendle.

Foto: Castfoto ONM

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen