Omroep MAX: ‘Wij zijn dé zomeromroep van Nederland’

Geplaatst op ma 22 jul 2019 om 16:30

Omroep MAX start vandaag, op de dag dat na MAX Vakantieman het nieuwe seizoen van de tv-hit We Zijn Er Bijna begint, met de zomercampagne ‘MAX is er weerbericht’. Dat heeft de omroep laten weten. Een vrolijke promo en een online actiepagina moeten onderstrepen dat MAX er altijd is, óók in de zomer. “De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep, door met veel nieuwe programma’s te komen in de vakantiemaanden. Dit jaar is dat niet anders.

MAX wijst op ‘terugkerende zomertoppers’ als We zijn er Bijna!, Het Skûtsje Journaal, Hollandse Zaken, A Place to Call Home en Tour de Celeb. “Ook komt MAX dit jaar weer met veel nieuwe titels, zoals Denkend aan Holland, Uit mijn keuken, Het Moment: Woodstock en het nu lopende en zeer succesvolle MAX vakantieman.”

MAX-directeur Jan Slagter geeft aan: “MAX weet dat wanneer de vakantie-uittocht begonnen is toch nog heel wat Nederlanders de zomer thuis doorbrengen en dat veel landgenoten op hun vakantieadres de vertrouwde tv-kanalen opzoeken. Daarom kiezen wij niet voor een zomer vol herhalingen, maar voor een aantrekkelijk tv-aanbod. Juist in deze periode!

Op de publiekspagina www.maxiserweerbericht.nl licht MAX elke week nieuwe programma’s, prijsvragen en evenementen uit.

De promo:

Foto: MAX
16 Reacties op “Omroep MAX: ‘Wij zijn dé zomeromroep van Nederland’”


 1. Meatpack

  F**k vegans! Go meat!

 2. BRAAK

  Kapsones!!!

 3. Malleman

  Omroep Max directeur Jan Slagter heeft helemaal gelijk. Het is een fatsoenlijke omroep. Al ruim 10 jaar organiseren ze de Open Studio Dagen in september / oktober. Ze laten zich echt zien aan hun publiek.

  Jan Slagter weet dat hij zich met presentatoren en presentatrices moet laten zien voor eventueel meer leden, maar ook voor een beetje sympathie.

  Geen enkele omroep komt in de buurt van Omroep Max. Waarom? Omdat de rest van de omroepen en NPO altijd met zich zelf bezig is. Ze weten niet eens wat er echt onder de mensen speelt.

  Daarom de hamvraag van de dag: Wanneer laten omroep directeuren zich aan ons, hun publiek zien? Wanneer komen ze eindelijk uit hun “veilige” / dichtgetimmerde ivoren torentje?!

 4. IJvonne Parmelaar

  Bedankt Jan Slagter.

 5. Lieke van Lexneus

  Jan Slagter is een vreemdgaande hufter.

 6. HansR

  de vakantieman is een heel goedkoop aftreksel van Frits Bom en met deze enge presentator is Max ver verwijdert van de zomeromroep, die zijn goede cijfers heeft te danken aan de troep die de commerciëlen uitzenden. Op naar de slimste!

 7. sukkel

  De zomeromroep???

 8. Malleman

  @Lieke van Lexneus: Misschien moet je je bezig houden met zinnige dingen. Gewoon dus de afwas doen en stil houden. En pas uit de kelder komen zonder handboeien als je opgedroogd bent…

 9. Bart

  @Malleman Helemaal gelijk. Ik ben nog lang geen 50+ maar ben zo’n 10 jaar geleden lid geworden uit sympathie voor de omroep en de moeite die Slagter er voor doet.

 10. Laurens

  Ik denk dat er in Nederland een wet moet komen hoe vaak een tv programma maximaal herhaald mag worden op de tv.
  Dit om vooral creativiteit en innovatie, etc. bij de zenders te versterken en het kijkgenot voor de kijkers te verbeteren en te vergroten.

 11. Bart

  @Laurens Eens! En dat het daarna voor altijd gratis online is terug te kijken. Moet gelden voor programma’s van vroeger en nu. Helemaal alle programma’s van de NPO ooit gemaakt. Dit hoort ergens online openbaar te zijn en hoort niet weg te rotten in de archieven van Beeld & geluid. Deze programma’s zijn betaald met geld van alle Nederlanders dus horen ze ook ten alle tijde beschikbaar te zijn voor alle Nederlanders.

 12. Malleman

  @Laurens: Ik vind dat er ook een wet mag komen dat belastingbetalers of leden van een omroep of zendergroep, hun directeur in het openbaar moet zien. De tijd is nu echt voorbij, van veilig in een ivoren torentje zitten en maar geld krijgen om achter een bureautje te zitten.

  Wanneer komen die bobo’s van AVROTROS, KRO-NCRV, NOS, VPRO, POWNED, WNL, NPO, EO, Human, RTL en Talpa eens achter dat bureautje vandaan en laten ze zich eens zien aan ons, hun kijkers /luisteraars en tevens hun klanten? Want zonder ons, het publiek, zijn ze niks!

 13. Grace321

  Super Max… de leukste omroep

 14. anoniem

  De herfst lijkt me iets passender bij de doelgroep van deze omroep.. :-)

 15. "Veronica Doet Het?....Beter!";

  Waar blijven de kijkcijfers?

 16. Jolanda Braaksel (columniste)

  Ondanks het maagzuuropwekkende uiterlijk van Jan Slagter heeft hij een beleid waar menig omroep een punt aan kan zuigen. Gelukkig hoeft niemand vrijwillig aan zijn punt te zuigen, dat is nog geen honderd kijkcijferhits waard.
  Omroep MAX is een zeer professionele omroep. Martine van Os is de belichaming van de gemiddelde Nederlandse middelmatigheid en Janny van der Heyden draagt alleen kwaliteitspruiken en bijpassende oorbellen met parels. Ik kan het weten, we hebben dezelfde juwelier en pruikenwinkel.
  Ik ben een stijlvolle en intellectuele vrouw.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.