Omroep MAX: ‘Wij zijn dé zomeromroep van Nederland’

Omroep MAX start vandaag, op de dag dat na MAX Vakantieman het nieuwe seizoen van de tv-hit We Zijn Er Bijna begint, met de zomercampagne ‘MAX is er weerbericht’. Dat heeft de omroep laten weten. Een vrolijke promo en een online actiepagina moeten onderstrepen dat MAX er altijd is, óók in de zomer. “De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep, door met veel nieuwe programma’s te komen in de vakantiemaanden. Dit jaar is dat niet anders.

MAX wijst op ’terugkerende zomertoppers’ als We zijn er Bijna!, Het Skûtsje Journaal, Hollandse Zaken, A Place to Call Home en Tour de Celeb. “Ook komt MAX dit jaar weer met veel nieuwe titels, zoals Denkend aan Holland, Uit mijn keuken, Het Moment: Woodstock en het nu lopende en zeer succesvolle MAX vakantieman.”

MAX-directeur Jan Slagter geeft aan: “MAX weet dat wanneer de vakantie-uittocht begonnen is toch nog heel wat Nederlanders de zomer thuis doorbrengen en dat veel landgenoten op hun vakantieadres de vertrouwde tv-kanalen opzoeken. Daarom kiezen wij niet voor een zomer vol herhalingen, maar voor een aantrekkelijk tv-aanbod. Juist in deze periode!

Op de publiekspagina www.maxiserweerbericht.nl licht MAX elke week nieuwe programma’s, prijsvragen en evenementen uit.

De promo:

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen