Evelien de Bruijn na Radio 2-exit definitief op Radio 10

Geplaatst op Mon 22 Jul 2019 om 16:15

Evelien de Bruijn gaat na haar vertrek als een van de presentatoren van WNL’s ‘t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2 definitief aan de slag voor Radio 10. Ze wordt de vaste nieuwslezer van Gerard Ekdom. Dat heeft Talpa Radio laten weten. De Bruijn vertrok bij WNL, omdat ze zich niet gewaardeerd voelde: de omroep wilde beknibbelen op haar salaris. In de lente ging ze al tijdelijk aan de slag bij Ekdom in de Morgen, maar nu wordt het een vaste klus. Ze begint na de zomervakantie.

Ze gaat de radioshow combineren met de presentatie van Hart van Nederland. “Ik heb er onwijs veel zin in. Met Gerard werken voelt als meedoen aan de Champions League van de radio. Nu kan ik mijn twee grote liefdes met elkaar combineren: radio én tv.”

Roland Snoeijer, de zenderbaas van Radio 10, is ook heel blij. “Evelien is een allround presentatrice met ontzettend veel radio- en tv-ervaring, ik ben trots dat zij op Radio 10 te horen is. Evelien zal met haar eigen kijk op het nieuws samen met Gerard luisteraars een perfecte start van de dag geven.”

Zij gaat het werk voor Radio 10 combineren met presenteren op SBS6 en deze combinatie laat heel goed zien wat de kracht is van Talpa Network.”

De Bruijn was eerder dit jaar al te horen in de ochtend op Radio 10 als vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Lot Lewin. Zij vertrekt bij de zender.

 Foto: Nick van Ormondt, SBS
12 Reacties op “Evelien de Bruijn na Radio 2-exit definitief op Radio 10”


 1. Norvo

  Maar, hoe gaat ze vijf dagen per week een ochtendshow doen én Hart van Nederland? Het lijkt alsof Evelien al voorzichtig voorsorteert op veranderingen bij Hart. Niet voor niks werden er de laatste weken screentests gedaan met andere hosts…

 2. Kerstboomprocessierups

  Wat de kracht is van talpa-network??……. waar heeft die onbenul het over? Er mist zoveel kracht dat zelfs John de Mol vorige week een aantal medewerkers streng heeft toegesproken omdat het NIET goed gaat. John de Mol wilde, zo gaat het verhaal, zelf proefdraaien in het programma …Ontlasting maken die je ZOH…. er is al belangstelling van de makers van sesamstraat.
  (bron: nicht van Ollie de Mol)

 3. harteloze henk

  Het presentatorenteam van Hart van Nederland zit bomvol, Norvo. 1 of 2 dagen per week presenteren is makkelijk te doen.

 4. Fox Mulder

  Had verwacht dat zij naar RTV Utrecht zou gaan. Schijnen daar erg goed te betalen.

 5. Bart

  @Norvo Evelien presenteert Hart van Nederland nooit de hele week. De andere dames overigens ook niet. Het gaat wat veranderen bij Hart van Nederland omdat er gewoon nieuws bij SBS6 bij gaat komen na de zomer. In combinatie met Hart van Nederland of beide gaan in elkaar op. Evelien zal dan zeker een van de gezichten worden (blijven). Er blijven een aantal van de dames en een komen een aantal nieuwe gezichten. Ik verwacht ook een aantal mannen in het presentatoren team.

  @Fox Mulder Naast haar werk op SBS6 en Radio 10 werkt Evelien ook voor RTV Utrecht. Zoals op de tv zender als op Radio M waar ze 4 avonden in de week 2 uur lang Evelien’s Lovesongs presenteert.

 6. Marry Hens

  Evelien is een fantastische vrouw. Grote klasse! Met haar is het altijd feest. Zal haar enorm missen bij de Top 2000, 2019.

 7. Tim

  ‘Barť is een beetje dom.
  Een beetje boel dom.

 8. Bart

  @Tim Nee hoor domme Tim. Ik heb gelijk!

 9. Weer een geldgraaiende voorleesmoeder naar een dumbo zender van Talpa

  Het blijft maar groeien. Nietszeggende zgn BN’ers die niks kunnen blijven zich maar verzamelen rond de miljardair Mollusconie.

  Heerlijk weer een nietszeggende kwaliteitsloze presentator in de stal van Talpa en deze opengevallen plek maakt gelijk ruimte voor betere personages.

 10. Wout

  Triest. Overschat. Berichtjes voorlezen. Kan die egotripper van een Ekdom dat zelf niet?

 11. Roelof

  Evelien kan zelf geen radioprogramma’s presenteren want ALLES is op een voorleestoontje. Vreselijk! Zelfs de top2000 had ze alle teksten al op papier gezet.

 12. Tim Thijssen

  Evelien als het niet op tv lukt dan maar op de radio blaten de Bruijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.