Evelien de Bruijn na Radio 2-exit definitief op Radio 10

Evelien de Bruijn gaat na haar vertrek als een van de presentatoren van WNL’s ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2 definitief aan de slag voor Radio 10. Ze wordt de vaste nieuwslezer van Gerard Ekdom. Dat heeft Talpa Radio laten weten. De Bruijn vertrok bij WNL, omdat ze zich niet gewaardeerd voelde: de omroep wilde beknibbelen op haar salaris. In de lente ging ze al tijdelijk aan de slag bij Ekdom in de Morgen, maar nu wordt het een vaste klus. Ze begint na de zomervakantie.

Ze gaat de radioshow combineren met de presentatie van Hart van Nederland. “Ik heb er onwijs veel zin in. Met Gerard werken voelt als meedoen aan de Champions League van de radio. Nu kan ik mijn twee grote liefdes met elkaar combineren: radio én tv.”

Roland Snoeijer, de zenderbaas van Radio 10, is ook heel blij. “Evelien is een allround presentatrice met ontzettend veel radio- en tv-ervaring, ik ben trots dat zij op Radio 10 te horen is. Evelien zal met haar eigen kijk op het nieuws samen met Gerard luisteraars een perfecte start van de dag geven.”

Zij gaat het werk voor Radio 10 combineren met presenteren op SBS6 en deze combinatie laat heel goed zien wat de kracht is van Talpa Network.”

De Bruijn was eerder dit jaar al te horen in de ochtend op Radio 10 als vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Lot Lewin. Zij vertrekt bij de zender.

 Foto: Nick van Ormondt, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen