NPO-gebouw onder water: drijvende poef van 800 euro

Door de hevige regenval van vandaag is er onder meer wateroverlast ontstaan op het Media Park in Hilversum. Een aantal omroepgebouwen staan onder water en één daarvan is die van BNNVARA, zo is te zien op een video die circuleert op Twitter. Het omroepgebouw is volgelopen met regenwater. “What the fuck. Jesus“, zegt de omroepmedewerker die de catastrofe aan het filmen is. Dan komt er vanuit het niets een poef voorbijdrijven. “O, kijk die poef van 800 euro!“, klinkt het lachend.

Door die opmerking heeft men het op Twitter niet meer over de wateroverlast, maar over de poef van 800 euro. “Waarom heeft BNNVARA een poef van 800 euro“, zegt de verbaasde 3FM-dj Kevin van Arnhem.

Domien Verschuuren, die is overgestapt van BNNVARA naar Qmusic, zegt: “Moet je voor de grap eens checken wat die stoelen beneden bij de NPO kosten.. Je schrikt je echt dood. Er wordt daar ZO VEEL GELD besteed aan interieur.

Daarop zegt Vivian Vrolijk van VPRO en NPO Radio 1: “Ja, om te janken. En waterproof? Ho maar.

Georgina Verbaan is ook geschrokken van de beelden, maar probeert het van de positieve kant te bekijken. “Zie het als een vroege vakantie. Sarong aan, drankje met parapluutje, ipv een parasolletje.

Eén ding is zeker: het klotst in Hilversum weer eens tegen de plinten op, grapt Inge Lenton van De Telegraaf.

Onderstaand de beelden van de poef. Meer schokkende beelden vanaf het Media Park ziet u hier en hier.

Foto: Twitter

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen