FOX koopt rijdende talkshow Andy van der Meyde

FOX Sports heeft bij Andy van der Meyde een reeks afleveringen van zijn rijdende talkshow Bij Andy In De Auto besteld. Tot nu toe bracht hij zijn show alleen op YouTube, maar de nieuwe reeks is vanaf 30 juli elke dinsdag om 20.30 uur te zien op FOX Sports 1. Dat heeft de zender laten weten. Van der Meyde is blij dat zijn programma waarin hij rondrijdt met bekende voetbalnamen ‘een nog groter publiek gaat bereiken via FOX Sports’. “Prachtig toch?!“, zegt de oud-voetballer.

Hij vervolgt: “Ik vind het mooi dat zoveel mensen ervan genieten als ik met een vriend of bekende uit het voetbal een stukje rij en lekker over het spelletje en de randzaken praat. Heel tof dat dé voetbalzender van Nederland de video’s gaat uitzenden.

FOX Sports-baas Rob Labree is blij: “De stijl van Bij Andy in de auto is een verfrissende toevoeging aan onze line-up. Dankzij zijn humor en de persoonlijke ervaringen uit zijn turbulente carrière prikt Andy door iedere mediatraining heen. Zo zorgt hij voor vermakelijke en verrassend open gesprekken.

In aanloop naar de nieuwe reeks zendt FOX Sports van 15 tot en met 26 juli iedere werkdag twee eerdere afleveringen uit van Bij Andy in de auto.

De bestaande video’s blijven ook te zien op het Youtube-kanaal van Van der Meyde. De nieuwe afleveringen verschijnen een week na de tv-uitzending op het kanaal.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen