‘NPO 3 snijdt zich in vingers met Celebrity Call Centre’

Geplaatst op di 02 jul 2019 om 10:00

Nu NPO 3 open en bloot op het hakblok van mediaminister Arie Slob ligt, doet de zender er niet verstandig aan om titels als Celebrity Call Centre op zender te brengen. Dat vindt tv-recensente Angela de Jong van het AD. In de show helpen BN’ers gewone mensen met al hun problemen, zoals een beller die bij het gebeft worden onzeker is over haar hygiënische toestand. “Als u brandt van nieuwsgierigheid naar het antwoord verwijs ik u graag door naar NPO Start“, bitcht De Jong.

De vragen worden beantwoord door ‘types als Bram Krikke en influencer Juultje (?)’, weet De Jong. Ze vindt dat je hen niets kwalijk kunt nemen. “Er zijn lastiger manieren om 750 euro te verdienen in twee uurtjes tijd. Enige probleem is dat het wel van ons belastinggeld is.

Ongelooflijk onhandig, vindt De Jong het. “Je zou toch verwachten dat NPO 3 deze weken zijn beste beentje voor zet. Om Den Haag te laten zien dat ze wél iets toevoegt aan het publieke bestel.

Ze wijst ook op andere programma’s zonder inhoud, zoals The Big Audition en Tims ^ Tent maar dan in een bungalow met sterren. “Of dat genoeg is in dit Slob- oftewel sloop-tijdperk, vraag ik me ernstig af.

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: Annemieke van der Togt
23 Reacties op “‘NPO 3 snijdt zich in vingers met Celebrity Call Centre’”


 1. B.F. Koning

  Voor het antwoord op die eerste vraag kunt u ook bij mij terecht.

 2. L.

  Ja eens met Angela, hoewel ik dat programma van Tim juist wel leuk vindt (en ik weet dat meer jongvolwassenen dat vinden). Dus wat dat betreft past dat wel bij NPO3

 3. B.F. Koning

  Elke dag 5 minuten douchen en wassen met vaginale zeep voorkomt dat het daar beneden ruikt naar de visafslag van Scheveningen.

 4. Sjors van Kempen

  @L.

  Het is ‘ik vind’, dat weten zelfs zesjarigen met een doorverwijzing naar het speciaal onderwijs.

 5. #NPO kijker#

  Ze kan weer ergens aanschuiven vanavond. Kassa

  Jammer voor je want de hamsterweken zijn voorbij.

 6. Chiel

  Tim s tent is gewoon een interview programma. Valt er toch wel erg buiten. Maar verder eens. Big audition was wel pijnlijk slecht.

 7. Lebowski

  Er is gewoon teveel van alles voor een landje als Nederland. Teveel zenders, omroepen, BN’ers, talkshows etc. Concurreert elkaar kapot. Er zijn pareltjes maar onderscheidend vermogen is nihil

 8. *west*west*west*

  Prima programma, kijkt lekker weg.

 9. *west*west*west*

  Denk dat sommigen het gewoon niet begrijpen

 10. Baron

  Jensen doet een zeer onthullend boekje open over de NPO en diens financiën, en pleit voor afschaffing!

  https://youtu.be/fWmjZ7kEcss

 11. Doetlief

  Ik heb het programma nog niet gezien, maar het klinkt als een format dat niet al overal te zien is. Dat lijkt me op zich al winst en juist iets voor NPO3. Geef dat even de kans zijn vorm te vinden, Angela. Als het een mix is (wordt) waarbij zo’n befvraag een uitzondering is, kan dit best een leuk programma worden. Niet meteen overal vitrool overheen, graag.

 12. disnep

  ik zie liever lesbiefilms. Veel leuker.

 13. Ad

  Niet dat ik een nationalist ben, maar met al die namen voor programma’s die voorbij komen bij de publieken en commerciëlen, heb ik stilaan het idee dat ik hier naar een soort ‘regionale’ BBC zit te kijken. Dan onze zuiderburen, die weten het Nederlands wel te waarderen én hebben een heerlijke creativiteit om daarmee programma’s een naam te geven die hoort bij onze taal.

 14. Zomaar

  Gisteravond 95.000 kijkers.

 15. *west*west*west*

  Waarom vind iemand het weer nodig om te doen alsof ik het ben terwijl iedereen weet dat ik de enige echte west ben want ik beheer Hyves pagina’s en de rest niet dus doe eens normaal zeg ihihihihih

 16. AD (Angela's Dagblad)

  Uiteraard ben ik het weer helemaal eens met godin Angela de Jong. Waarom is niet iedereen zoals zij? We need more angela’s!!

 17. AD (Angela's Dagblad)

  Ik ben het dus weer TOTAAL eens met wat TV Godin Angela de Jong hier schrijft. Wat een talentvolle visionair is Zij toch. Niemand durft te zeggen dat NPO 3 bagger uitzendt, behalve Zij. Iedere keer als ik denk, nou Zij kan niet nóg meer gelijk krijgen, verbijstert Zij mij opnieuw met haar kennis en vakvrouwschap.

  Je kunt gewoon gelijk hebben, of je kunt Angela de Jong-gelijk hebben!

 18. Joep

  Tims tent hoort niet in dit rijtje thuis, is juist een goed voorbeeld van een leuk en goed npo3 programma

 19. *west*west*west*

  11:10 BEN IK NIET!!!!!
  Waag het niet mij intimederen

 20. Robespierre

  Zodra ik minister van justitie ben in de junta van Thierry is het eerste wat ik doe de publieke omroep verbieden als zijnde een landverraderlijk instituut. Vervolgens zal ik al die wandelende persoonlijkheidsstoornissen bij BNN en NPO3 die zichzelf presentator noemen naar de goelag in Flevoland sturen voor levenslange dwangarbeid. Pas daarna, en niet eerder! – zal ik een welverdiend biertje drinken, terwijl de zon langzaam ondergaat boven het boreaal.

 21. *west*west*west*

  imiteren bedoel ik

 22. Bart

  @L Tim ten Beste heeft helemaal niets op televisie te zoeken.

  Angela heeft weer helemaal gelijk.

 23. Eikenprocessierups

  Zoals altijd bij de NPO weer een programma van hoog niveau.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.