Ilse DeLange vervult graag rol in Songfestival 2020

Ilse DeLange zou het leuk vinden om een rol te vervullen in het Eurovisie Songfestival 2020, dat georganiseerd wordt in Nederland. Dat heeft de zangeres maandagavond gezegd in RTL Boulevard. DeLange wordt regelmatig genoemd als potentiële presentatrice van het liedjesfestijn, ondanks dat ze geen ervaring heeft op het presentatievlak. Gezien haar rol in het Eurovisie-succes van dit jaar zou de zangeres het in elk geval leuk vinden om íets bij te dragen aan de oranje-editie.

Het liedjesfestijn werd dit jaar gewonnen door Duncan Laurence en hij werd naar voren geschoven door DeLange. Zij ging uiteindelijk met hem mee naar Tel Aviv en speelde een belangrijke rol in zijn team.

DeLange vond het een bijzondere ervaring. “Het was voor mij ook een heel nieuwe rol om te hebben om onderdeel te zijn van team Duncan, zal ik maar even zeggen. Het is gewoon heel fijn, we hebben een heel goede klik samen.”

Nu komt het Songfestival dus naar ons toe. “Als het Songfestival dan toch echt een keertje in Nederland is, waar ik dan misschien ook een rolletje in heb gehad, dan vind ik het natuurlijk leuk om onderdeel te zijn van wat dat is, maar volgens mij zijn ze nu eerst bezig met in welke stad het gaat plaatsvinden en daarna komt de rest pas. Ik weet dus net zo veel als jij.”

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen