Linda de Mol geen fan van luchthavens

Linda de Mol mag als tv-koningin dan wel blauw bloed hebben, toch moet ook zíj gewoon door de security heen voor ze op vliegreis gaat. En dat levert haar behoorlijk wat stress op. Dat vertelt ze in haar column in de LINDA. De Mol is geen fan van vliegen en de procedure die daaraan vooraf gaat. De ‘immense drukte op het vliegveld’ staat haar tegen. “Alles bij de security in het bakje afgedaan hebben, en tóch terug moeten omdat er een gouddraadje in je blouse zit dat de apparatuur doet afgaan.”

Ook het eten en drinken op Schiphol vindt ze maar een gedoe. “Met je plateau vol koffie en broodjes nergens kunnen zitten en dan in de lange rij bij het damestoilet om nog snel even te plassen.”

En dan moet het vliegen nog beginnen. “Bidden dat er geen turbulentie is, maar jawel hoor, twintig minuten doodsangst en een nat ruggetje.”

De stress valt pas weg bij aankomst op haar vaste vakantiebestemming in Portugal, waar de Molletjes een vakantiewonig hebben. “Dan gaan ze open, de glazen deuren van Faro Airport. De zon schijnt, ik ruik de pijnbomen. Een geur die in één klap alle vertrekstress doet verdwijnen.”

De column van Linda de Mol kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen